2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 最容易可以令到D你唔中意既人被BAN
go

[消息分享] 最容易可以令到D你唔中意既人被BAN [複製鏈接]

最容易可以令到D你唔中意既人被BAN, 只要係GAME入面, 無論選英或遊戲中, 只要佢對你講" X你X母" 然後你截圖, 之後SEND俾GGC, 佢就等住俾人BAN三日, 呢個方法我已經試左幾次, 幾次D人都BAN左, 果D串你既野, 你就要引條友講 "X你X母", 邊個講邊個輸!!! 自此我係GAME到從來唔會再講呢句野, 歡迎大家嘗試

X你X母 只限香港人 咁台9點算!?

X你娘
全部都關你阿媽事
已有 1 人評分Good 收起 理由
garyhey + 1 =.=

總評分:  Good + 1   查看全部評分

但係幹我娘個D

我影埋相回報俾GGC

佢都只係叫我去審判度檢舉佢然後等大家審判佢

如果真係X人老X會俾GGC次次BAN 我諗只係針對香港人

因為唔講X人老X 幹人個娘個D我回報過俾GGC已經不下三次 結果一樣

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:34 PM , Processed in 0.032456 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存