2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 岩岩好高ping 但都唔知好采定唔好采 個20分鐘好驚險 ...
go

[閒聊] 岩岩好高ping 但都唔知好采定唔好采 個20分鐘好驚險 [複製鏈接]

岩岩好高ping 但都唔知好采定唔好采

岩岩玩中路rank 無啦啦勁高ping 心諗 屌!死啦 咁高ping!一定比隊友鬧
結果我隊友真係鬧到我狗血淋頭我都唔知點答佢好 佢又無LAG 上2000FUN睇都無人開POZ話LAG
我以為我個NET有事
之後對面中路卡特去其他路滾雪球  我就lag起到望住隊友眼白白比人強姦都幫唔到手
真係好心痛  早知唔好玩啦!
但又奇怪  d隊友又無lag  咁一定又得香港線路lag....

對面隻卡特 5殺 10殺 NEXT PANTA KILL
我隊好似比人落左迷藥咁 比人屌打

後來起高地到開一波 我心諗 死啦!咁LAG 唔通就咁玩完? 隊友咁CARRY 我居然成為負累?
點知 殺晒對面先知隻卡特都LAG左仲跳埋
我初頭都以為隻卡特串玩下野唔幫手咁JA
再開一波隻卡特又無晒影
倒番轉對面比我地殺晒剩AP 放推

隻卡特就彈左機  仲要最肥係佢~~
個短短廿分鐘我真係百般滋味在心頭
個人好似坐過山車咁  重力勢能轉成動能又轉為勢力又轉成動能又轉為重力勢能轉成動能又轉為勢力又轉成動能
初初以為死硬
點知對面隻卡特都LAG仲彈埋機
最後嬴左  我真係即場HIGH起上黎傻笑~
完場睇通告先知係LOL個線有事 ,,已不敗場,,卡特真係好LUCKY
G社你真係好野!!
我諗卡特都係香港人,,真係不得不多謝個位香港同胞 共患難 讓我嬴

衷心一句 : 多謝晒!!

我岩岩屋企上網直接斷
就甘Rank gg咗

你都幾好 對面有跳到
我連彈2次 心唸輸硬
入返去d隊友反而冇罵過
果場最後當然贏
s3白金既我
估唔到s4金區既人幾好人

岩岩350 ping
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 03:39 AM , Processed in 0.026761 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存