2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代聯盟終於把邪惡勢力血色圖騰打倒
樓主: 阿阿阿婆
go

[閒聊討論] 一代聯盟終於把邪惡勢力血色圖騰打倒 [複製鏈接]

一班失敗者搵落台階比自己,以前神判無雙惡晒果時,當然有弱勢玩家敗走,但一樣有大把人沉住氣等機會,時移世易,以前被打壓既形成大盟,弱勢變強,例如曾經有人出英雄帖搵呀天哥,帖既內容大約係講佢以往新手時日日比佢打,依家佢會搵返佢出黎同佢慢慢玩。另一方面,以往惡開既依家變過街老鼠,強勢變弱,一出蘇洲就比人打,強勢玩家變左輸家之後就話九陰變單機,說到底只不過係冇晒以前D 福利,冇得惡。

海皇雖然比人封百草,但對住炮嘴既大聯盟線,曾經響附近頻講過,呢隻GAME 睇長線既,我非常欣賞海皇呢一句說話。果D 贏就要威到盡,輸就多多癈話要搵落台階果D欠質數玩家,快D 走勒,不過你地去到其他GAME 又咪係做騎牆派,入贏家陣營,輸就退GAME,無限LOOP

9yinwitness 發表於 14-7-11 12:25 PM
一班失敗者搵落台階比自己,以前神判無雙惡晒果時,當然有弱勢玩家敗走,但一樣有大把人沉住氣等機會,時移 ...

你講得好岩呀 好多人沉住氣等機會
又唔見香港咁多人穿膠花做到李+X?

魔塚第一次比人打散之後
趙暈 龍小邪各自開一代名將 邪教
以禁地中立幫為名招人
然後再係江湖至寶一事有機會攻打神判無雙
自己用過既招數仲會唔會比敵人用呀?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
單機個到
大家有眼睇 團購由合SER800人變到E家既3,4百
再加上E家九陰惡評如潮
乜野江湖內功經脈 乜野99 古譜毀九陰 搞到玩家流失
同以前神判無雙時期唔同 個陣2,3內 99唔算多,仲有可玩性
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
海皇個到叫佢收皮吧啦
隻GAME睇長線?
有傳6內封頂呀
神判無雙高登(e家變皇帥戰殤高登)由3內後期弱撚勢到e家就接近5內

打算望大聯盟內訌/分裂?咪發夢啦
條線打風都打唔甩

總結:收皮吧啦

尋人勿探組 發表於 2014-7-11 12:57

魔塚第一次比人打散之後
趙暈 龍小 ...

而家大聯盟悶到假追殺打假波,
真係笑出黎
收多d古譜參合指打假幫戰啦
九陰長玩長有架,帳號而家仲好值錢

雙月_ 發表於 14-7-10 09:03 PM
所以呢 唔係隻game 唔得,唔得慨係d 玩家心態

收皮啦傻西 九陰武學愈出愈ON9

G1打手?玩家心態 笑撚左

你咪繼續打撚走晒啲人囉
又有一批人走既話 一代就玩單機

你地知啦 依個GAME越黎越少人玩
武學唔平衡 有錢大撚晒......(仲有好多原因)   G1仲要搞得咁差
搞到冇乜新玩家加入

依家得番D老手係度玩
遲啲又會有人唔玩 加速個GAME既滅亡
港服好快就898

BTW 皇帥線D人又係ON9既 話就話同一代抗衡
但係成日都唔打交 唔主動搞人
次次都係俾一代線D人打然後先吹雞幫手
依家連幫地都冇晒 乜柒都冇
佢地俾人打撚散晒都係抵死既

依家皇帥線某個幫啲人 完全唔想打交
話就話憎一代 但係成班都唔撚做野
遲早俾人滅

chiman990306 發表於 14-7-11 03:53 PM
你咪繼續打撚走晒啲人囉

皇帥線個d幫神早比人滅左啦
個個幫企百草
不過血色有塊地企下都退game散幫

尋人勿探組 發表於 14-7-11 04:02 PM
皇帥線個d幫神早比人滅左啦
個個幫企百草
不過血色有塊地企下都退game散幫  ...

皇帥線次次俾人打完 就淨係識吹雞打番轉頭
好啦 咁好彩俾佢地打得贏 但係打完就散水

一代線: 我地去搞鳩佢地啦
皇帥線: 我地俾人搞呀 快啲黎幫手!!
.
.
.
.
.
.
如果贏左                     皇帥線: 好野!! 我地打贏左喇!! 等佢地下次再搞我地 我地就再打番轉頭
如果輸左                     皇帥線: 回城療傷先啦. 我地唔夠打

然後再等下一次俾人搞

chiman990306 發表於 14-7-11 04:11 PM
皇帥線次次俾人打完 就淨係識吹雞打番轉頭
好啦 咁好彩俾佢地打得贏 但係打完就散水

皇帥線幾時贏過 除左凌晨三點襯人訓個陣

尋人勿探組 發表於 14-7-11 12:57 PM

如果你淨係諗得出一招,即係能力不如大聯盟,乾脆承認失敗退GAME吧

唔係個個人有錢玩江湖內功,玩返門派內功、武學再加幾套99武學既,一個正常老玩家,玩到依家根本就一早摸左頂,駛咩團練?

99武學一樣分實招,破防,只係基於呢套系統上再加野上去,例如反守為攻、暈、跌倒等效果,一開始武器搽毒可以減速,暈呢D效果冇人嘈,掉飛鏢可以破防咁搞笑又唔嘈唔合理,比人劈十幾刀就快冇血死果時仲可以如常咁穿雲走佬又冇人嘈過,反而依家更接近真實既反守為攻,打跌人,打暈人就響度嘈破壞原本既系統

123內神判無雙高登幾咁惡,有質數既玩家咪一樣留響度,依家弱勢玩家抬頭就話人打走晒D 玩家,以前打人打得咁爽,唔係咁天真諗住人地依家唔會打返你呱?

如果大聯盟打風都打唔甩,咁點解對面線一盤散沙?唔好再搵借口,乾脆承認失敗吧

9090678  根本99金就係第一個破壞虛實架 再黎仲有古譜 門派套路咩黎架?食得架?  發表於 14-7-11 10:23 PM
北.冥  本來關於幫會既野我唔想講 但見個句"123內神判無雙高登幾咁惡" 我一定要講番 1內2內係醉樓同魔蟲 當時係最好玩既時代 我唔會記錯  發表於 14-7-11 07:00 PM

chiman990306 發表於 14-7-11 03:53 PM
你咪繼續打撚走晒啲人囉

你有冇玩過其他GAME,其他GAME 有錢就係無敵,騎住隻馬都可以撞死你,一招都唔駛出,一個打十個係冇難度。到呢一刻為此呢隻GAME 有邊個可以一個打十個?

冇記錯皇帥線最少三隻神行? 洗錢夠多啦,結果呢?

隻GAME已死,原因港人玩家質素太低代理太仆街所做成,盟線實力不平均,令遊戲可玩性大減,仲投資落去玩既我相信正係得一代既獨大盟線

9yinwitness 發表於 14-7-11 05:06 PM
如果你淨係諗得出一招,即係能力不如大聯盟,乾脆承認失敗退GAME吧

唔係個個人有錢玩江湖內功,玩返門派 ...

所以血色E家咪直接散幫退GAME囉

至於你第2句 唔好意思,我打錯左 唔係團練 而係團購  團購計法 聽講係星期二 三 有名俊 有線既+1 每隻AC 只限一次 港服E家剩低個4百人有入名俊 而且仲要有部份係奇遇工作室  你認為仲有幾多活人

99金個到 大家都知團練必備 血殺 九宮 鴛鴦刀 其中兩套係99金 你又幾何見人用門派武學打群戰/隻秋
隻秋E家一係雪齋 一係99金 58棍 九宮 霓裳,
99金都係套路呀,不過破壞左各門派特點姐 群戰? 我唔要少林控啦,我要九宮好過啦 一個地陣 倒哂地
仲等你條禿驢係到耍棍呀?

武器查毒,合理
反守為攻,合理
暈,合理
倒地,合理

但係你太極拳老推又合唔合理呢 架一架 5秒內老推
魅影沖鋒完 唔理你架唔架 照有影子分身出黎挑飛你
咁又算合理啦WO?
咁我九宮 唔理你架唔架 地陣無視招架倒地 天陣無視招定身好冇?

再講 今次更新既江內經脈
拎一拎包子既圖

E到只係其中一條
如果比你兩條呢?
到時真係一個巴掌爆招架再無腦打898
已有 1 人評分Good 收起 理由
北.冥 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

9yinwitness 發表於 14-7-11 05:06 PM

唔係個個人有錢玩江湖內功,玩返門派 ...

123內時期神判無雙高登惡晒
魔虫就唔惡既
睇怕你咪又係當時123內時期魔虫既狗仔
(岩岩開SER時期 紫魅惡晒,跟住到魔蟲再之後先到神判無雙)

btw大聯盟D打手真係好撚好笑
人地打輸退GAME就屌鳩人輸就退GAME
跟住又屌鳩人地能力不如大聯盟,叫人承認失敗退GAME

係囉 係囉 99武學一樣分實招,破防,只係基於呢套系統上再加野上去
跟本個武學系統同原意一樣
所以呢家無人用門派武學 個個都99雪劍古譜

其實打輸左仲比仇家嘴炮, 唔退game繼續玩黎有意思咩??
即係好似某國歷史, 兩黨派艱難時期攜手殺敵, 到戰爭結束後, 一方坐大然後圍剿另一方, 被圍剿既一方無能力再對抗, 只好遠走他方
已有 1 人評分Good 收起 理由
尋人勿探組 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

狗改不了吃屎,一聽見話血色散散地,大聯盟又在極樂開紅搶書了,當然啦人地拳頭硬.6個幚打一個幚,說的就是真理.唔洗幾耐又找一個中立幚成為邪惡軸心國啦

講真你地話古譜屈  比咁多錢唔屈?唔通比一萬蚊要比你班平民玩家打返轉頭?
講真呀 有邊隻GAME唔屈錢 求解答!!! 唔係屈班土豪 邊有遊戲生存到? 公司唔洗賺錢? 真係靠你班友個名俊可以維持到隻GAME?
一味係到搵理由賴  唔通你話幫會實力唔平衡又係隻GAME錯?唔識諗下自己輸係邊? GAMEONE有義務幫你平衡返幫會既力量?
自己唔識管理個幫  唔識帶隊  就賴隻GAME?
自己諗清楚啦你班傻系

本人期待一場新革命來臨, 不過搞革命係一件難事
一代線已經聯同剩餘各大幫站穩港服九陰, 一代線既對家想重奪江山必需要大量有實力玩家既人海戰術同支援
不過以目前黎睇, 一代線既對家大幫玩家都退得就退, 而家最後血色都話要離開, 一代線既對家已經群龍無首, 可能仲有玩既都歸順一代線
所以革命成功基本近0, 除非代理公司搞一次洗角色名, 洗幫名活動
如果以我個人推測, 一年後港服九陰就會關門大吉, 因為一代線既對家同一d放棄港服九陰既玩家到時會轉投天崖明月刀
以前只係我個人觀點同推測, 有錯既請大家見諒

klaum1106 發表於 14-7-12 01:54 AM
講真你地話古譜屈  比咁多錢唔屈?唔通比一萬蚊要比你班平民玩家打返轉頭?
講真呀 有邊隻GAME唔屈錢 求解答! ...

屌 你都on9
e家唔剩只1p1
你睇琴日峨眉場門派戰
夜玉+劉天文
夠洗你攻方復活點呀

btw 你地接受下人數下降e個事實
利申:中立

s!u_魂〃 發表於 14-7-12 02:07 AM
本人期待一場新革命來臨, 不過搞革命係一件難事
一代線已經聯同剩餘各大幫站穩港服九陰, 一代線既對家想重 ...

又唔一定既
有有錢佬收哂D雙刀 九宮ac叫大陸佬空降打鳩對家囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:10 AM , Processed in 0.110413 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存