2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代聯盟終於把邪惡勢力血色圖騰打倒
樓主: 阿阿阿婆
go

[閒聊討論] 一代聯盟終於把邪惡勢力血色圖騰打倒 [複製鏈接]

回覆 klaum1106 的帖子

以前錢大不了係玉,金裝同銀裝既方面
武學大不了係門派套路 同 8大門派套路(有錢人收奪既書)
呢家有錢 6品玉不受5品金效果影響? 個裝備數值相差幾多?
武學 就古譜雪劍 打門派套路? 單挑勉強話可以 幫戰個D?成班有錢既玩晒
如果用錢就一定要勁 同普通人相差太多
如果佢為左搵錢 一定要咁做
咁呢隻九陰違反原來既目標 我地退game同表達對此既不滿 何罪之有?

a263914  人家開放商本來就是賺錢! 只有早期網游是計月費估計才符合閣下口味!  發表於 14-7-12 04:20 PM

回覆 北.冥 的帖子

只有腦袋長滿草的人才會說九陰花錢就該大晒的話,曾經的九陰1.2.3.內有現在吃錢?蝸牛有在1.2.3內時期倒閉?

現在的九陰打心魔先買藥6兩,打贏了再比錢翻牌仔,一個10兩.3內時代仲有十幾萬人玩,一天打2次心魔.平均一個人翻2次牌仔共花26兩打2次就是52兩.10萬人打就是回收5百20萬兩=5200錠,接港服價去算,110=1錠,就是57萬元.注意了是每一天單是心魔就是回收價值57萬的官銀.

古譜什麼的自稱土豪,古譜殘有幾多是祈福的?最多的不都是工作室掛出來的.蝸牛有賺了你?蝸牛就賺了你衣服,武器的風物誌.你認為你真的為九陰為蝸牛供獻了很多?你認為蝸牛就該為你利益服務?你蔥吃太多了吧!

九陰最賺錢的黃金期就是.1,2,3內.4內後人口大跌.為的是什麼.4內出了一些什麼?人都走光.不就是門派不平衡,個個月一次的99姨媽套.世王是大幚的福利.快活島煮旦夢工場.

戰場一次抽牌10兩,要拿走再比一兩,他媽的不知所謂的吃錢方法.不是沒有錢比.只是覺得不操幾句不順氣.

九陰要滿人氣就只有一條路.就是讓不同目標,不同階層玩家都可以找到樂趣.人多自然就有錢賺.門派,幚會要平衡.只有混戰下去才有人投資.像港服一面倒的情況大陸早就出現,再不處理九陰只是一個買古譜上線種田的打架遊戲.

回覆 北.冥 的帖子

你由第一日玩就已經係柒左
玩RPG唔比錢想同放錢既人比根本就係搞GAG
你講真個句 你話古譜同門派技差太遠  點解會係唔正常?
如果好似你咁講門派技應該可以同古譜打 咁冇玩家會去放錢買古譜
到時就唔洗呢班不斷洗人腦退GAME既人退GAME
GAMEONE自己都會汁7左佢

klaum1106 發表於 14-7-12 12:46 PM
回覆 北.冥 的帖子

你由第一日玩就已經係柒左

假如佢古譜係降龍十八龍
即使普通門派套路同佢有得打,但係起碼有D武學收藏痴會收黎玩

仲有E家既風物志 就算冇乜用都大把人收/抽

原來錦衣冇人用血殺鬼爪,丐幫冇人用打狗,峨眉冇人用玉女,群戰唔用金頂套路,唐門群戰冇人用閻王,極樂唔用十三劍篤神行,或用十三劍駁技

隻game玩既係多種武學,唔好到係用門派武學,比武區玩切磋既玩家邊個冇天馬三環,冇陰果d玩家邊個唔想有?今時今曰雪j咁易擁有,大把人單刷叛軍刷雪j耐樸具,或者小人團打叛軍,有更高輸出既套路點解唔用?定係自己刷唔到,就怪人用雪j?

雪J根本就己經平民化,有心刷一定可以有一套,足以打 d 99武學,即係唔駛花錢都可以同d花少少少錢既玩家打

之前就話99武學打破原本系統,原來講清楚d係不滿古譜老屈,說白了就係想唔花錢想要最勁,我就未見過有邊隻mmorpg唔花錢既玩家可以勁過肯洗錢既土豪,至少呢隻game到呢一刻冇人可以一打10,說到底就係個人英雄主意,妄想自己付出少少就可以站在頂層

如果咁樣叫做炮嘴,咁good luck,祝你地響其他game遇唔比你地更肯付出既玩家,拜拜

ps 我係一內尾先玩既玩家,一樣有比魔虫打

9yinwitness 發表於 14-7-12 05:15 PM
原來錦衣冇人用血殺鬼爪,丐幫冇人用打狗,峨眉冇人用玉女,群戰唔用金頂套路,唐門群戰冇人用閻王,極樂唔 ...

至少呢隻game到呢一刻冇人可以一打10

夜玉 天文 門戰屠復活點

尋人勿探組 發表於 14-7-12 06:54 PM
至少呢隻game到呢一刻冇人可以一打10

防守方 多人過 進攻方,仲有其他人係到的, 你講到好似2個人係到封人咁

9yinwitness 發表於 14-7-12 05:15 PM
原來錦衣冇人用血殺鬼爪,丐幫冇人用打狗,峨眉冇人用玉女,群戰唔用金頂套路,唐門群戰冇人用閻王,極樂唔 ...

99金的確係打破左原本系統WO
華山有人用九宮劍打贏打狗古譜
1套百尻幾蚊既套路打贏一套幾皮野既古譜

峨眉都冇人了......過曬移花.
用乜玉女,梗係用平民雪J喇
數數下錦衣、丐幫、峨眉、唐門、極樂,原來九陰有五大門派

zxcvb123 發表於 14-7-12 10:02 PM
99金的確係打破左原本系統WO
華山有人用九宮劍打贏打狗古譜
1套百尻幾蚊既套路打贏一套幾皮野既古譜 ...

Let me put it this way, see if it sounds familiar to u guys.

其實香港, 中國大陸都俾左好多機會大家力爭上游打破貧富懸殊
有人打份牛工都上到位, 有人又中六合彩變富豪, 有人死慳死抵幾十年又買到樓
1個普通人都有機會用牛工呀..六合彩呀..死慳死抵呀..去做到有錢人一開波就做到既野
我真係唔明點解你地班後生仔成日怨政府唔公平
與其怨政策唔公平, 怨份工人工太低
點解唔試下虛心接受, 打份牛工呢??

以前我唔明點解
而家我真係可以係好多地方都睇得出人既奴性可以有幾重

哈哈 唔夠打話隻GAME差

二千級梯 發表於 2014-7-13 04:43

唔好傻啦,國服forum都有把人凸隻game平衡差,淨係識出99風物揾錢等等

二千級梯 發表於 14-7-13 04:43 AM

唔夠打退game個d係一批
因為隻game 設定愈黎愈差而退game係另一批

因為隻game 設定愈黎愈差而退game既一直都有
由2內君子腿/金蛇刺秒人開始覺得失平衡 再到3內 十巴爆招架 任人魚肉 再到4內酒雨真經

仲有好耐之前既爆ac潮  大把人退哂game/轉戰國/台服

二千級梯 發表於 14-7-13 04:43 AM

好撚心你追下POST先回啦柒頭
打輸退GAME個D幾撚時有話過隻GAME差呀ON9仔

gn01123080 發表於 14-7-13 03:30 AM
Let me put it this way, see if it sounds familiar to u guys.

其實香港, 中國大陸都俾左好多機會大家 ...

其實GAME入面好多古譜玩家都只係普通打工仔一名,只不過佢地肯DUM錢出黎打機姐

回覆 zxcvb123 的帖子

是唔是8層打狗的暈叔比敵對9宮劍秒左拎埋倚天劍個場

超…一班原始人玩爭做山寨王嘅game,有乜咁稀罕。
世上大撚把online game唔洗燒錢都可以同其他玩家愉快地玩得好過癮,你慢慢做北韓人啦。

其實由神判無雙豪俠高登煙雨到而家血色等幫會,成個幫都可以俾人打得散
唉~真係ON鳩無極限.打機打到咁做人都唔方好得去邊.悲..........................

九陰報導員 發表於 14-7-14 11:50 AM
其實由神判無雙豪俠高登煙雨到而家血色等幫會,成個幫都可以俾人打得散
唉~真係ON鳩無極限.打機打到咁做人都 ...

agger
其實紫魅醉樓 魔塚 可以比人打散真係on鳩無極限
就連國服既包包包包子都比人打到退game
真係on9仔之最
成班冇撚用 應該成份糧比哂九陰同敵人血拼架MA

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:00 PM , Processed in 0.044029 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存