2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 天s,小翼龍 ( 誣衊本人差的士錢唔還既名聲事件 ) ...
樓主: ゞ 約定.
go

[Nos貼圖] 天s,小翼龍 ( 誣衊本人差的士錢唔還既名聲事件 )   [複製鏈接]

話說知你恩人邊個 ;
總之我比人屈.. 就淨係會講事實
你唔滿意?

回覆 ゞ 約定. 的帖子

澄乜清
見到人地型少少就濕撚哂
而家知道人地係過街老鼠就拿拿林扮到咩關係都冇
最憎你呢種人
又要幫又要淆

baby小銦  乜我係度出聲就一定係佢朋友泥 ?我同佢都五多熟囉好無 ?  發表於 14-8-18 07:13 PM
baby小銦  你咪慢慢爆粗慢慢係度柒囉.我五會阻住你wo  發表於 14-8-18 07:12 PM
我跌左一蚊  笑死人,有句說話真係岩,唔識咬人既狗吠得特別大聲。仲有你叫你朋友係咁猛既話,唔好淆到要澄乜清柒啦  發表於 14-8-17 09:32 PM

哦,甩身就甩身a

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

你唔係真心膠就唔會全部路人都插你啦柒碌
估唔到你臉皮仲厚過喜羊羊,柒左都唔認既
呢度人少少你咪認左佢囉,我唔會笑你架喎

哇哈哈

回覆 kenyeung525 的帖子

話時話喜羊羊係咪真係小惡魔一手

kenyeung525  multi全部一樣、去search下帖都大把人證物證  發表於 14-8-16 08:19 PM

幾時有人插過我
黎黎去去咪果D ` 連個帖同D相都未睇清楚 就發表理論既人
其實果D人 你認為係值得理會?
加上.. 一單屈錢你真心膠姐
第2日仲去同我族個副族長講我差你錢 叫佢追
副族長追完.. 我話無 話埋佢亂信人`
你仲私下對話 同我副族長 講 我話佢咩演技逼真 又唔知點點點?
你不能唔係無圖就屈人果D人黎架啵.
其實 明眼人 都心照呢單野咩料啦
幫你? 你咪叫條友出黎幫你 你睇下佢幫唔幫到?
事實就係事實 影左相就係影左相 永遠唔會因為多人幫 就係岩
何況 夠有人幫我 但係代表D咩 ?
根本唔需要人幫 咁同佔中同反佔中有乜分別?
SOR 我兩樣都唔係 只係0NLY道出事實. 其他野我一概不理  ; 抱歉 你誤會了喔 同學  

同櫻夜屈完我係到話佢都算 ;
仲要WS我 同我講 暗示我同條咩喜羊羊夾埋..
其實你係咪真係當自己 大哂
成個世界或者成個2KF 要臣服係你腳下
講真 我就係唔同意你呢套 因為唔滿意人就用盡手段屈人既方法
我係到就話你聽 我唔同意你 SOR ;

就拎你同坦狗` 單野黎講
坦狗係到真心膠 你又係到陪佢膠  陪佢認真
你自己明係屈我 又係到賴話自己係真心膠玩
下下同隻真心膠既坦狗 影相捉字 又即戰
人地坦狗就一代兜王
你呢? 你睇下你似乜 ?
就係一件事就清楚哂你咩人格  
你唔好當D人盲.. 明事理既都唔會專登留言啦 ;
2KF仲有好多明事理既人.. 你唔以為出聲幫你 就真係你岩先得架
真係引笑 又當自己係大契

回覆 我跌左一蚊 的帖子

你都十下十下 我發現 我個帖 澄清緊 比人屈錢單野 主角係小翼龍
由始至終關喜羊羊 咩事
之後喜羊羊同小翼龍 兩位人兄 有D口角爭吵
你恩咩人? 屌咩老母? 乜野惡魔小公仔 ?
你訓醒未 你係咪飲得咳水多?
去排期全身 身體檢查下啦
話人你都睇完個帖先呀 哥哥 唔係唔比你發表意見

八婆你收皮啦冇你既事啊

維園呀伯 呢度我係到開澄清帖 你走入黎同我講無我既事
呢到都無你既事 你跪安啦  傻仔.
都未計你講果d廢話?

你誤會了.. 就算邊個黎到我都係咁講野
講事實.. 想我客氣d 咪有禮貌d 懂?
尊重人 會嗎? 懂嗎 ?
有d野.. 你尊重人 人地自然會尊重你.
你唔識尊重人 你係乜水都係咁話 唔好係到講廢話 識趣就唔該柒小陣.
懂?

ゞ 約定. 發表於 14-8-16 04:13 PM

幾時有人插過我
幾時有人插過我
黎黎去去咪果D ` 連個帖同D相都未睇清楚 就發表理論既人
其實果D人 你認為係值得理會?

11#、12#、26#、38#、39#、40#、74#、85#、99#、102#、103#、110#
仲未柒夠

柒夠未
插你果d路人就話唔認真睇
有冇認真你知道?你上過佢地屋企見住佢地認真與否?
對你不利既一切事物人,你咪唔理會囉

加上.. 一單屈錢你真心膠姐
第2日仲去同我族個副族長講我差你錢 叫佢追
副族長追完.. 我話無 話埋佢亂信人`
你仲私下對話 同我副族長 講 我話佢咩演技逼真 又唔知點點點?
你不能唔係無圖就屈人果D人黎架啵.
其實 明眼人 都心照呢單野咩料啦
幫你? 你咪叫條友出黎幫你 你睇下佢幫唔幫到?
事實就係事實 影左相就係影左相 永遠唔會因為多人幫 就係岩
何況 夠有人幫我 但係代表D咩 ?
根本唔需要人幫 咁同佔中同反佔中有乜分別?
SOR 我兩樣都唔係 只係0NLY道出事實. 其他野我一概不理  ; 抱歉 你誤會了喔 同學  

原來多人指證=/=岩

咁睇黎絕大部分人認為殺人係錯既,你就話殺人係岩既

果d路人就叫幫我?
10個9個話你又唔見話我?
我份人最中意實事求事
真心膠柒左就係柒左
如果你覺得拎尾彩型d既你可以繼續

唉你仲要柒落去,我都唔阻你啦

ゞ 約定. 發表於 14-8-16 04:14 PM
同櫻夜屈完我係到話佢都算 ;
仲要WS我 同我講 暗示我同條咩喜羊羊夾埋..
其實你係咪真係當自己 大哂

你中意咁認為我吹你唔脹架喎
不過估唔到原來我係你面前咁有威望
咁睇得起我呀
你不要再說鳥,再講我害羞羞滴

ゞ 約定. 發表於 14-8-16 04:18 PM
你自己明係屈我 又係到賴話自己係真心膠 ...

唔認真點清昆狗搗亂份子

你自己明係屈我 又係到賴話自己係真心膠玩
下下同隻真心膠既坦狗 影相捉字 又即戰
人地坦狗就一代兜王
你呢? 你睇下你似乜 ?
就係一件事就清楚哂你咩人格  
你唔好當D人盲.. 明事理既都唔會專登留言啦 ;
2KF仲有好多明事理既人.. 你唔以為出聲幫你 就真係你岩先得架
真係引笑 又當自己係大契

咪揭穿左真心膠既心理囉

原來十幾條友入黎比comments插你=不明事理既人
你都幾多偉論架喎

唉你冇得救啦你
沒有最柒,只有更柒

呵呵,我做野都要你教?
難聽啲講句我退遲啲夢你都已經要係p場收皮

咁你就錯.. 我甚少入P場玩 ;
同埋 唔夠打咪走.. GAME就係咁` 無話邊個怕邊個 ;
難聽D講句 你有本事 .. 咪要我現實都收皮 ;
老實講句 你無咁既能力 .. 你知我住邊再講啦 傻仔黎
你出街同人講 你夢之好勁.. 叫人唔好咁串 55   
我呢加係明串你.. 咁你可以點 自己拎黎比人串 帖又唔睇清楚 就自己行埋黎比我串

都係果句 我有相 有哂證據
你就算點講 我都係呢句 你有冇相?
你串坦狗果陣唔係好多相?
做乜今日淪落到 要玩人海攻勢.. SOR呀.. 恕我自大講句 我係到講 話得我果班人 唔該自己檢討下
由始至終件事 都係你係到屈我錢 ;  你唔好又賴乜野真心膠之類
就講你 咁樣煩住人 我已經答左你好多次 叫你唔好膠
係你仲要執意係到煩  又搵副族長追 又屈我話櫻夜 D野 ;  我當你屈我的士錢果單係真心膠 又如何 ?
你咁多單 你點解釋 水洗都唔清架啦你 搵多D幫你囉咪.. 講得難聽D 你屈我 人地有乜野資格 評理件事
又唔係本人? 陪審團 都要合資格啦 你第一日生存係世界呀? ;
何況 我真係唔覺得果幾條友係插緊我 . 人地自然有自由言論 佢說話無屈我咪得 ; 至於話我唔玩得 果D 檢討下啦   
有D野呢.. 就好多野 以假亂真既 .. 但係我份人就好清楚 唔會比人以假亂真到.

kenyeung525 發表於 14-8-16 08:30 PM
11#、12#、26#、38#、39#、40#、74#、85#、99#、102#、103#、110#
仲未柒夠 ?

咁你錯啦..
殺人真係 唔同情況 真係有分錯 同 岩架
有D人渣真係 恰到人 .. 又強姦犯 就拎之前單強姦案
好多人都同意佢係死刑 係同意呢個人要殺死人
大家都認為佢抵死 最好咪法庭審出黎咪又係唔會死刑

傻仔啊傻仔.. 你真係做人日子淺 無一樣野係永遠岩 無一樣野係永遠係錯
係睇 地點 情況 時間 過去 現在 未來 一切種種原因 黎計算同睇每件事
人生唔係一條數 唔會有岩就一定岩 錯就一定錯
每件事 每日都會有變數 中間實會有 好 , 唔好既事發生
我放上澄清 係因為你太過份 我已經唔出聲 你都煩左我成日
仲要同副族長講 我差你錢 然後佢追我錢果陣 你仲一邊同佢講 我係到講佢衰野 又咩野演技逼真?
我幾時有講過呀 你無野呀 ? 證據呢? 相呢 ? 你串坦狗果陣唔係野野都影架咩
算吧啦你 未柒夠果個係你..

哈哈..殺人就一定係錯.. 呢D咁既理論 就係拎黎串人 你覺得你好有POINT啦可?
自衛殺人 又係一回事
誤殺 又係一回事
謀殺 又係一回事     仲要睇前因後果 成件事黎睇  
如果殺人就一定係錯既話 洗鬼有法庭呀 ?
講埋哂D廢話 乜你又覺得屈人的士錢又係岩咩 ?
乜你覺得屈人 講人壞話 挑撥離間 又係岩咩 ?
乜你覺得 你成日係2KF 串人又岩咩 ?

岩, 我唔夠膽講我岩哂 但我一定會接受人地善意既勸解
我唔似你呀 做錯左 就不擇手段 用盡一切方法黎推翻人地既野
推左咁耐 你推左D咩 ?
有D野事實就係事實架啦.. 唔係樣樣可以比你改變到 醒覺下啦你 小翼龍  
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:19 AM , Processed in 0.045768 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存