2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 學生討論區 英文唔掂!!?擔心DSE同升學!!?IELTS保證8分!!!! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[出路] 英文唔掂!!?擔心DSE同升學!!?IELTS保證8分!!!! [複製鏈接]

英文唔掂!!?擔心DSE同升學!!?IELTS系你既必需品!!即刻入黎睇下啦!
每一年都有好多畢業生煩緊~死啦英文唔掂wo點算?
DSE英文肥佬硬啦....各位親愛既同學唔洗擔心
讀緊中五或以上...滿18歲既同學仔以下落黎既野就岩你啦!!
---------------------------------------------------------------------
英文系全球通用既語言,無論你系香港讀書或者外國升學
英文都系必需具備既語言黎..

由其系你去報名讀書好多學校都會有一項系~

你有冇考過IELTS呢?有既話會系幾多分呢?
相信好多同學仔都會諗:"冇wo~邊有考過呢d野"乜野黎架"

IELTS系全世界都認可既 英文水平測試
好多出面報讀既IELTS課程都系搵你笨實既...話專門搵外國人黎教你
好老實講外國人未必個個英文都好叻!!!

同學仔試問你去到上一個由外國人教既IELTS課程
你本身英文程度就唔好..仲要搵個外國人去教你
整鬼你咩~~仲要你貼錢買難受下下都聽唔明佢UP乜

咁多位同學仔...如果你要比好多錢出去D名師補習社去報讀IELTS
好老實講果D XX報習社點解愈開愈多?

因為佢地下下都講錢阿麻!!連考個模擬IELTS都收到一筆!!
收你貴一貴..萬一IELTS肥佬點算? 唔達標wo? 又去比多一舊錢去報過
咪晒錢晒時間!! 點解唔一take pass呢??

各位同學仔如其不斷晒錢換取唔到自己既要既結果
不妨黎搵我傾傾...只要你有心去讀!!我保證你IELTS 拎6.5至8分!!!
絕對唔搵笨..只要你有心讀書有心升學..為左你既前途 即刻拎起你個電話聯絡我

WHATSAPP:62887110 梁SIR

咁如果唔過6.5係咪有得退番:0
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:20 PM , Processed in 0.022627 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存