2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 回應對化貓指責的帖子
樓主: gameara2014
go

[其他] 回應對化貓指責的帖子   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

siu_hei13 發表於 14-8-7 07:48 PM
係唔係好事先叫公會會員....搞左事就叫唔代表公會?

佢表達出黎既意思就係咁囉--

十週年勳章(賀詞)

peppergroo 發表於 14-8-7 07:48 PM
你等開戰等左好耐咁wo@@

係呀...我一直都係等呢樣

剛剛放工回家,因為忘記gameara的Password,所以只好開新Account.

Alta活動勳章 玩過星曲WEB

玩依d game係靠錢 唔係靠把口既 所以你地唔好嘈交啦
隻game都未開就有花生食

但當時該會員是代你公會回答問題,所以你理應有責。
首先,我一早向他們交代所有的衝突由我處理,但他們按耐不住,自行解決,那又如何代表公會!!不是公會安排他們處理,而是他們自行處理,那你認為他們可以代表公會嗎?
該會員所使用的是你公會招生帖招生賬戶,文中亦是使用''我地''表示,很難相信其言論與你公會無關。

正如我之前所指,我們公會有分工合作,各人各施其職。但負責招生的幹事,自行處理沖衝,已經不是公會安排給他的工作,他們擅離職守,那樣又是公會的錯??
最後,a0ailoveyou 你一直沒有回答我的問題,你為什麼不找會長我先??你發現會員存在問題,理應先向會長反映,如果是真的有問題,由會長勸告他們,甚至把他們踢出公會。那對公會不是更好嗎??但你卻離開公會不向我反映,我真的想不明白?? 如你一早反映我便能一早踢除害群之馬對公會發展更好!!

哇 樓上好屌啊  呢個時間仲係到打字 會長快d回應啦~
話說係化貓定係化喵 唔叫化灰?

是化貓物語

嘈交都要知對象

玩過星曲WEB

情報販 發表於 14-8-8 01:30 AM
嘈交都要知對象

呢位大哥
你咁做姐係咩意思@@

玩過星曲WEB

情報販 發表於 14-8-8 01:30 AM
嘈交都要知對象

做咩DEL左張圖?

玩過星曲WEB

gamearea2014 發表於 14-8-8 01:15 AM
哇 樓上好屌啊  呢個時間仲係到打字 會長快d回應啦~
話說係化貓定係化喵 唔叫化灰?
是化貓物語 ...

會長大人
你樓下係你D人開分身?
好串嘴WO

peppergroo 發表於 14-8-8 01:32 AM
做咩DEL左張圖?

gamearea2014 發表於 14-8-8 01:12 AM
但當時該會員是代你公會回答問題,所以你理應有責。
首先,我一早向他們交代所有的衝突由我處理,但他們按耐 ...

首先,我一早向他們交代所有的衝突由我處理,但他們按耐不住,自行解決,那又如何代表公會!!不是公會安排他們處理,而是他們自行處理,那你認為他們可以代表公會嗎?

管理不善,難道你認為自己作為會長沒有責任。

a0ailoveyou 你一直沒有回答我的問題,你為什麼不找會長我先??
你發現會員存在問題,理應先向會長反映,如果是真的有問題,由會長勸告他們,甚至把他們踢出公會。
那對公會不是更好嗎??
但你卻離開公會不向我反映,我真的想不明白??
如你一早反映我便能一早踢除害群之馬對公會發展更好!!

正所謂道不同不相為謀,我比你招生帖所吸引。
然而事實與招生帖不盡相同,走係人知常情。

作為新加入既我都知道會員存在問題,亦很難相信作為會長既你係不知情。
而且,難道你現在沒有包庇你公會會員?為何連道歉都不會?

會長出黎解決系應該嫁囉好冇 仲有做錯野系果某幾位成員wo 唔系應該企出黎面對先系嫁咩
性格火爆就可以唔洗?咁你個規矩到 心智成熟 你del左佢啦可以
仲有1點 你咁多規矩有咩用? 好似今時今日咁 遲d黎多單 又比人post出黎講

仲有做錯野系果某幾位成員wo 唔系應該企出黎面對先系嫁咩
性格火爆就可以唔洗?
我從來沒表示他們不用道歉,只是公會不會代他們道歉,但人人的想法吾同,我也勸告他們因用詞語氣道歉,但他們不理會我也沒有方法,今晚是最後限期讓他們就自己言詞道歉,給他們一個機會認錯,但他們沒有道歉,我只好把他們請離公會,因為他們已違反會規。

請離會員名單:貓八
                       呀軒
                       dominic
招生暫時由梓希負責,明天兩日將會更新

我一早向他們指出由會長我出黎解決,因為我有責任,但他們自行處理,那我又能如何,我只能現在把事情處理。

正確的收生條件要求,有存在錯誤而必要刪除??難道因為兩位人的違規而刪除,那麼因為社會上有人殺人,所以要刪除[禁止殺人]的法例嗎?

你咁多規矩有咩用?
規則不單是提醒會員的行為,更是當會員違反規定時的明文準則,正如社會必須有詳盡的法例,規則可以把違規的會員懲罰,以此為戒,也能使公會的成員品行更好,如有錯請指出。

好似今時今日咁 遲d黎多單 又比人post出黎講
就是要感謝今次的事件把公會內有問題的會員揪出,避免令他們影響其他成員的行為想像,也能在公測前請離所有有問題的成員,令公會的品行得以提升,相信類似的事件將來不會再發生。

gamearea2014 發表於 14-8-8 01:51 AM
會長出黎解決系應該嫁囉好冇 仲有做錯野系果某幾位成員wo 唔系應該企出黎面對先系嫁咩
性格火爆就可以唔洗 ...

仲有個LOK888810 唔洗負責?

踢佢地出會 唔洗手軟 你寫呢篇野都係想踢人姐
無謂含沙射影 直接踢 多佢地唔多少佢地唔少 個會你既想踢邊個就踢邊個
唔聽話既就踢V_V 唔倨佢踢佢 呢D就係權力 社會道德係網絡係行唔通
行得通既只有霸道 直接踢吧 不乖既人要受到懲罰 <3

我不會以權力去欺壓會員,我也要給會員改過機會,但這次他們吾改,我只有法必依

冬成胃.哨  佢地得寸進尺 唔踢得幾時 我食花生既都忍唔住  發表於 14-8-8 02:05 AM

Alta活動勳章

回覆 gamearea2014 的帖子

比我唔忍 踢佢地啦 佢地根本無睇你D文,根本腦容量唔夠係度捉D細節,唔倨邊個就踢邊個洗比面佢地。

完全比我講中哂
個會長真係可以咩都拗返生
好好食既花生

我不是拗,我的都是事實,你如認為有錯希望你可以指出,令我可以明白自己的錯處

情報販 發表於 14-8-8 01:53 AM
仲有個LOK888810 唔洗負責?

仲有好多回覆你未回應 同埋吾好轉個頭改個名又加番佢地入會 做野一就一 二就二 如果唔係你只不過係一個講一套做一套既小人

玩過星曲WEB

情報販 發表於 14-8-8 02:09 AM
仲有好多回覆你未回應 同埋吾好轉個頭改個名又加番佢地入會 做野一就一 二就二 如果唔係你只不過係一個講 ...

誤會左你.SOR先

完全同意..最驚係轉個頭換下名又做番管理員--
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 05:22 AM , Processed in 0.034761 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存