2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 回應對化貓指責的帖子
樓主: gameara2014
go

[其他] 回應對化貓指責的帖子   [複製鏈接]

公會30幾人
搵1-2個人品差出黎做管理員 仲要係2000FUN老母前老母後
你地個公會想點

做管理員的條件一早公佈在FB,以能力和貢獻為取錄條件,但不幸取錄兩名品行有問題的管理員,因此希望可以重新取錄到更好管理員協助打理公會

【節錄】三國·蜀·諸葛亮《前出師表》:
“宮中府中,俱為一體;陟罰臧否,不宜異同:若有作奸犯科及為忠善者,宜付有司論其刑賞,以昭陛下平明之理;不宜偏私,使內外異法也。”
“親賢臣,遠小人,此先漢所以興隆也;親小人,遠賢臣,此後漢所以傾頹也。”

【出處】三國·蜀·諸葛亮《兵法》39章 整師:
夫出師行軍,以整為勝。若賞罰不明,法令不信,金之不止,鼓之不進,雖有百萬之師,無益於用。所謂整師者,居則有禮,動則有威,進不可當,退不可逼,前後應接,左右應旄,而不與之危,其眾可合而不可離,可用而不可疲矣。

文化少,請解一解,虛心求教

Alta活動勳章

回覆 gamearea2014 的帖子

反正D規矩死既人就生既
唔洗咁注重呢D野,咁樣盞比班ON9係度捉字塞
你而家係秀才遇到兵,有理說不清,根本對牛彈琴
佢地就係唔妥你
係2000FUN度都咁啦,入到會咪仆街
係度人多蝦人少,你班柒頭,不知所謂,仲講到好似比會長蝦咁,死淨吧口。

化貓會長我強烈支持你踢佢地班仆街,D花生我食唔落,忍無可忍
烏合之眾,屌,唔倨咪自己開番個會LO,狗公一班。
會長講左咁多野都唔明?又係既化貓會長,人話狗邊聽得明

規則你定出黎 公會既收人條件有人無守都無問題
仲羅法例拉埋黎一齊講 任何法例唔守 都有罰 你罰咩?入會又話要條件 但唔守又無問題
你係咪醜人多8怪 無果樣整果樣  扮咩春野係1個有管理 有規則 扮正義既公會?行街啦濕9
依加打機 唔好同我拉埋D咩春法例呢樣果樣立法會 我唔會覺得你好聰明 好識管理1個公會
我真係只真心地笑9你9唔搭8=.=""""
<<<<<<我就是因為能力不足才需要有能力的幹事一齊管理公會,正如政府不是只有行政長官處理所有事情。之後是你的感情忬發可以略過,希望能減少粗糙的言詞,避免令本帖被刪= =

請 勿 與 任 何 團 體 有 任 何 衝 突<==咁上個POST同埋張圖入面果幾條牙刷刷既人 同咁多人有衝突 仲唔紮棍?
唔紮棍都要坐監啦 唔係拉法例一齊講咩"?唔坐監最起馬罰錢啦?無錢罰?咁點好?最起馬出黎一人開個PSOT同2000FUN既玩家 講對唔住啦 呢樣都做唔到...唔該唔好扮7哂D咩9有管理有規則公會

peppergroo 發表於 14-8-8 02:11 AM
誤會左你.SOR先

完全同意..最驚係轉個頭換下名又做番管理員--

佢要甘都冇法,只不過呃到人呃唔到自己,人吾要面天下無敵,咁都做得出真係食得屎

Alta活動勳章

紮棍(紮棍為黑社會術語)?狗屎垃圾黑社會收皮啦,你地呢D黑社會永遠都係精英人士既狗,而家仲想進軍網絡界?? 收皮啦,垃圾,屌

呢個濕9會長真係以為自己係立法會 攪緊政治 笑9死人
錯就認打就企定 打機JA 好簡單 擺到明就係衰9左 又要唔認 死都係到兜 兜條7咩.,越兜咪越覺得個濕9公會假仁假義 扮咩?扮行政長官...狼...震...鷹....

我只是文化少,用大家都知的事情來幫助說明,至於你的指那數位成員沒品,但你的言行(濕9會長,濕9公會假仁假義 扮咩?)跟他們一樣,好像說不過去,你也是在罵我們公會,母(<<<<<不會打)辱公會和其他人,你同意嗎??

笑傲無雙

我就真係未見過胸無半點墨既秀才

Alta活動勳章

SKY算啦,踢人啦,人話講幾多狗都聽唔明,頂多咪汪汪2聲
,對住狗,放D狗糧(錢),佢地就擺尾,汪汪
更何況人地係神級既狗(黑社會)

笑傲無雙

kelvinyip2009 發表於 14-8-8 01:42 AM

主公!我發現內奸!

Alta活動勳章

唔洗驚佢地WO 係度喊打喊殺 驚佢地用念力屌撚死你咩LOL

惡魔遊戲  冇圖點討論落去  發表於 14-8-8 02:33 AM

Alta活動勳章

回覆 惡魔遊戲 的帖子

叫主公快D殺曬D內奸

玩過星曲WEB

惡魔遊戲 發表於 14-8-8 02:29 AM
主公!我發現內奸!

火殺
一次扣兩點血

笑傲無雙

冬成胃.哨 發表於 14-8-8 02:32 AM
回覆 惡魔遊戲 的帖子

叫主公快D殺曬D內奸

我係反賊,依家應該殺個內先定集火個主公先?眼見忠臣所剩無幾。

Alta活動勳章

化貓會將會分裂為SKY派和狗黑社會派
SKY和管理員為SKY派,狗黑社會派頭頭為.......不知道/.\等人自認吧XD??

Alta活動勳章

回覆 惡魔遊戲 的帖子

玩緊國戰呀 反咩姐Q_Q?

唔洗認識你 先可以認為你滿口仁義道德 就係你依加9UP246既時候 我已經可以覺得你扮正義滿口仁義道德
你又點証明你唔係扮正義 扮9哂野??咪一樣係9UP246...所以唔好同我黎呢套 9唔搭8
我認為你係我就咁講架啦 要証明?咁你點証明你唔係?行街啦

我又想問你不認識我又如何下判斷我是什麼樣子的人?是你自己覺得??如果是你自己覺得,就是事實好像難以作準??不知你知吾知誰是張米亞,如果你吾認識佢,我勸你查一下!世界上你不認識的好人有很多,但因為你不認識他們就是惡人?你最多只能話你不知他們是什樣的人?我並自誇自己是一個好人,我是一個普通人,我只是講我自己的睇法,這就決定我是一個假仁假義的人,難免令我難以信服,希望你能指出事實證明

Alta活動勳章

都話人話狗聽唔明
算啦大佬 叫埋你大佬
用腳"踢"佢地先會乖

笑傲無雙

冬成胃.哨 發表於 14-8-8 02:36 AM
化貓會將會分裂為SKY派和狗黑社會派
SKY和管理員為SKY派,狗黑社會派頭頭為.......不知道/.\等人自認吧XD??
...

嗱,講開又講。其實大多黑社會術語源於古時行俠仗義嘅紅花會,我希望大家唔好帶有色眼鏡去睇。
幫會文化都係中國長遠流傳嘅其中之一,我地應該憎恨嘅係為非作歹嘅人。

Alta活動勳章

話說醫學界都有紮棍呢個術語
就係絕育手術,張輸精管紮實,再用手術刀分割。
1黎唔會比精入到去輸精管 2黎D精唔會溜出身體內

惡魔遊戲  雪條棍定警棍  發表於 14-8-8 02:47 AM
冬成胃.哨  而家D黑社會有醫學頭腦Q_Q  發表於 14-8-8 02:45 AM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 04:40 AM , Processed in 0.044716 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存