2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 軸00000000000000000:
go

[閒聊討論] 軸00000000000000000:

00000000000000000:

做捕快嘅玩家們發過豬頭

好似係100d以上

-.-camp錢...........

=.=咁都好既 無咩錢既都可以玩下呢D活動 國服好似係送雙刀雙劍99?
諗諗下....我玩左咁耐....好似真係未海捕過人?(都好少比人海捕 好似唔過5次
平日無奇遇 禁地未抽到好野 又唔想入太多錢玩港服(呢家人數+武學完全出事......好彩無入太多
真係出個英雄帖都要再三考慮....

係就正啦喂

忍影世界 笑傲無雙

回覆 北.冥 的帖子

你仲玩緊 ?

回覆 ts02322638 的帖子

無玩啦=.=又唔想入丐錦 內功武學完全唔平衡
成街都開太極 玩黎無引

北.冥 發表於 14-8-14 11:40 AM
回覆 ts02322638 的帖子

無玩啦=.=又唔想入丐錦 內功武學完全唔平衡

照你咁睇
2內唐門十巴爆招架 吞吐隨/2內君子腿就好平衡?

周街開太極/四式就真係唔出奇 世王日日出 奇遇日日有人中

回覆 笑撚死我 的帖子

睇番我平時既留言 我一向係講自從10巴掌出現 九陰武學就出事
只不過內功出時就係4內開始嚴重
2內時期 D99武學未出太多(炎陽個D都算平衡) 所以多人仲用緊門派套路
門派套路好睇技術(虛實架)
可能你話2內君子腿勁 但只要事事小心 一下逍遙身法(架招BUFF 可能記錯名)都唔比 或者比左就一直輕功走
咁樣會易打好多(唔信自已試下 我當時用兩儀打君子腿 都係用咁既方法 你會發現用君子腿無咩技術個D會唔夠你打
裝備影響除外......以前話裝備影響3成 呢家....明啦
笑撚死我 都係比返個post講佢地d海捕事啦-.-我覆fd話無玩 你理我做咩?

回覆 北.冥 的帖子

仲有成街錦衣同乞幫

北.冥 發表於 14-8-14 12:48 PM
回覆 笑撚死我 的帖子

睇番我平時既留言 我一向係講自從10巴掌出現 九陰武學就出事

都係以前港英好D
以前乜乜柒柒
大家快d移民啦
香港已死

算 同你認真一次
見親你係九陰POST
一係就話以前好玩D 一係就借D意屌鳩慕容世家因乜撚野幫會發展攻鳩你逍遙居塊地 再唔係就係幫派恩怨帖到撐神判
講黎講去都係三棟屁
你唔厭我都厭啦

回番你段回覆

如果你真係認為咁就可以打到君子腿既話
咁點解G1個武林比賽大部份都係由君子腿贏
個陣識玩既君子腿係唔會虛招/靈蛇定係 兩儀打君子腿
你打個D都係唔識玩架姐
你話清風瞬破連佢我就信

BTW 十巴本身(同2周年套腳)設定為惡搞套路 點知因為內功特效問題而搞到佢屈機
99金個到 唔出99 D人咪又係屌玩黎玩去得個門派4套+魔心螳螂勾心+天魔斷情魔瘋雪掌雪齋+成砟乜鬼殘陽青雲用都廢事既套路 呀,仲有流雲既 不過有幾多人去刷? 到E家國服出大江湖 儲殘卷 本身要149金先買斷,好啦,變99金,再黎,租夠45日/以上就唔洗用金買斷 又有幾多人去刷 多數刷黎都係為左放比人搵錢砟 出99金快靚正 99金就一套  1-6層每層2萬幾修為/5萬(心佛)  幾快捷?
而且一個願打一個願捱
由國服2012乜柒野奧運入金後限時屬性時裝 比人屌完之後佢改善 而你99有幾多人屌
E家國服仲癲到2千蚊人仔買套厹 蝸牛會停出99?
BTW港服算有良心 間唔中重出99金

笑撚死我 發表於 14-8-14 01:25 PM
都係以前港英好D
以前乜乜柒柒
大家快d移民啦

-.-你打咁多字 我仲未知你係認同定反對九陰武學變化
你好似話出99套路係岩(意思係支持多d平既套路)
2內君子腿過勁(意思2內門派武學已經不平衡)
但唔少99武學都係不平衡 又多人有(呢家雪劍,古譜都多人有 更加誇張)...咁你係覺得好定壞?
成砟乜鬼殘陽青雲用都廢事既套路<個時出左99武...已經無咩人練呢d同門套
講黎講去都係三棟屁<神判都完左 我都無再講 慕世個到 上次同管中係以前dpost嘈完都好少再講
以前好玩D<咁我真係覺得以前好玩d 唔通2kf真係個個post都一定要講呢家大幫會既事咩 你唔厭我都厭啦
同番d舊朋友傾下舊九陰事 有咩唔得?-.-好似另一個post 我有fd提起以前有bug琴 應該都令唔少玩家回憶以前既事
講真我同你有咩好嘈 呢家d幫會變動咁多 我都慢慢傾唔到
咁講九陰舊事 有何不可?

北.冥 發表於 14-8-14 02:27 PM
-.-你打咁多字 我仲未知你係認同定反對九陰武學變化
你好似話出99套路係岩(意思係支持多d平既套路)
2內君 ...

有變化好正常 唔通玩死一套套路玩到佢執咩
就算冇99金亦有江湖絕技 姐係斷情天魔雪齋瘋魔 定係你覺得比後者屈你機就得 比前者屈你機就唔得?
殘陽青雲個D 提都唔好提 用佢不如用門派技

唔係唔比你講舊野,你集中一個POST講好冇
今次入黎睇幫戰海捕
你又彈一句
平日無奇遇 禁地未抽到好野 又唔想入太多錢玩港服(呢家人數+武學完全出事......好彩無入太多
真係出個英雄帖都要再三考慮....

喂大佬 講個幫派恩怨 海捕 既POST都可以屌鳩武學同港服人數
至於我同你有咩好嘈?冇,見你成日提舊野舊野覺得煩姐

君子腿有幾難打啊--  錦衣爪都拉死佢啦
回歸正題@@  海捕海捕.接捕快去

a316423347 發表於 14-8-15 01:16 PM
君子腿有幾難打啊--  錦衣爪都拉死佢啦
回歸正題@@  海捕海捕.接捕快去

以前冇升輕功 內功冇附傷 咁都比你拉得死2內君子腿 咁當你贏囉

回歸正題
唔知中立幫接捕快捉大聯盟D人會點呢

我覺得真係唔應該再同果D 話99武學破壞平衡既人再講落去,講唔平衡,一內錦衣淨係企響屋頂拉人就夠,你慢慢跳上黎打啦,你未跳得上屋頂你都死左,有乜咁平衡?去到二內唔好講君子,淨係唐門打野戰掉飛鏢加暈藥,連埋身既機會都冇,邊度平衡? 果時又唔覺唔平衡? 當年既炎陽咁屈都叫平衡,反而話依家D 99 武學唔平衡,真係唔知呢D 係咩準則,我淨係知道未出9宮前,一樣大把人等緊 gameone 再出炎陽99金,因為呢套炎陽夠晒老屈。當年斷情同天魔刀係高富帥先有一套,難道呢兩套野唔屈? 以前咁多唔平衡既野冇投訴,依家先黎話唔平衡?合理堆論一就係以前玩緊d 老屈既門派,一係就玩到後期都冇99 武學冇雪J 冇古譜。

講返正題,大聯盟唔介意中立幫搶王,但就非常介意有人阻住佢地打邪惡軸心,中立幫接捕快捉大聯盟d 人,遲早比大聯盟開埋追殺,中立幫d 人根本冇可能唔知,以前中立時唔捉依家先黎捉?係中立根本就唔會接捕快捉人,但點解依家會捉呢?你懂的

9yinwitness 發表於 14-8-15 04:29 PM
我覺得真係唔應該再同果D 話99武學破壞平衡既人再講落去,講唔平衡,一內錦衣淨係企響屋頂拉人就夠,你慢慢 ...

推理正確
條白悠無記錯係玩武當
武當以前有幾強唔洗我講
再加上佢D FD(神判)比一代打到退GAME 咪屌鳩D開太屈機囉

9yinwitness 發表於 14-8-15 04:29 PM
我覺得真係唔應該再同果D 話99武學破壞平衡既人再講落去,講唔平衡,一內錦衣淨係企響屋頂拉人就夠,你慢慢 ...

因為有錢囉..捉一隻有百幾二百兩, 唔好過你日日跑黎跑去綁架咩
如果唔係我唔夠打, 真係會接捕快捉架

當你掛住中立幫既名義
接捕快捉大聯盟既犯
會比警察捉黎問話架 請你飲咖啡

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 10:03 PM , Processed in 0.044987 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存