2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 版主進來唔該
go

[疑難雜症] 版主進來唔該 [複製鏈接]

是甘的....話說今日開始派激活碼, 甘我哋公會嘅人就去2000fun forum活動/a games forum/Alta App手機app活動拎激活碼啦...點知, 拎返黎嘅激活碼大部分就有[已使用] 嘅現象.....根據我早前因爲a games個網站虧左又拎唔倒激活碼嘅時候開嘅帖: http://2000fun.com/forum.php?mod ... ;page=1#pid88346862
發現其他公會都有甘嘅現象, 我哋甚至有人反應用手機app一換禮物唔夠5秒直接用去激活就顯示激活碼已經[被使用], 點算= =

玩過星曲WEB

Sean哥 發表於 14-8-15 05:07 PM
是甘的....話說今日開始派激活碼, 甘我哋公會嘅人就去2000fun forum活動/a games forum/Alta App手機app活 ...

咪開左貼傾呢個問題
廢po不解釋

啟動碼開啟唔到AC【集中討論】http://2000fun.com/thread-5518392-1-1.html
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 02:16 PM , Processed in 0.027961 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存