2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL [處境題]求高手指點
go

[問題] [處境題]求高手指點 [複製鏈接]

藍方:我方 得返主堡 上下2水晶營仲係到..但係主堡塔就冇哂
又唔可以行太出 驚比對面偷爆..巴龍出左 出去守 又唔得 可以做咩?有試過插好多眼 但隊友同埋自己都冇位出眼
紫方:只係中路剩返水晶營 其他內塔未爆
就算見到對面 4個人 我地5個人都唔敢打..對面潘森跳一跳 主堡GG
守巴龍又驚比人偷..唔守既話 對面食埋 又仲難打
遇到甘既問題..真係冇得絕地反擊??
求菁英回答

藍方陣容:top 嘈格   (姐係 科加斯
                 jg 菲艾
                 ap 拉克斯
                 ad 張拍G   (姐係女警
                 sup 雷歐娜

紫方:     top 潘森
              jg 滿城盡帶黃金甲 (j4
             mid 安妮
             ad 葛雷夫
             sup 色雷西

玩過星曲WEB

=Angel= 發表於 14-9-7 02:55 AM
藍方:我方 得返主堡 上下2水晶營仲係到..但係主堡塔就冇哂
又唔可以行太出 驚比對面偷爆..巴龍出左 出去守  ...

top 嘈格  ad 張拍G  jg 滿城盡帶黃金甲 ......... 有冇人知咩泥

放巴龍啦 如果後期既話點都有得打 經濟差太大就求奇跡   
如果唔係都有得博
已有 1 人評分Good 收起 理由
=Angel= + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

滿城盡帶黃金甲我估嘉文 其他真係冇頭緒......

藍方比人推到咁.....姐係輸到HIHI

如果係去到後期 裝備大家都差唔多 1條巴龍其實唔會差得去邊
同埋睇陣藍方係佔優 有4隻開戰角 等對面走位失誤 可以直接秒到1 2件就穩贏(前提係你地夠膽開戰)

利申:前菁英

笑傲無雙

呢d咁既環境 其實唔係菁英都答到 姐係我

街場d人未必咁團結  棄龍係必然  經濟輸太多 , 要唔要巴龍都係守唔住 ,  經濟唔係輸太多 守兵營再推入番出去會好d  <- 其實呢d 以上既巴打都講左

如果大家肯團結 正常要推兵線去兵營再外少少 . 或者有能力 控制番自己野區既小小位置既視野  然後留一個最有力守得住潘森偷大偷爆既人啦.

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:39 PM , Processed in 0.033197 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存