2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 投訴版主 ☆魔鬼皇☆
go

投訴版主 ☆魔鬼皇☆ [複製鏈接]

被投訴人名稱:☆魔鬼皇☆

投訴的相關連結:事源
http://www.2000fun.com/thread-5528490-2-1.html
(列明投訴樓層)

投訴的內容:
因政治立場不一而發生爭執

其後被封禁的一個回覆:

"講還講 咪屌老母呀

哈哈 俾條HK APPLE  直播我呀

都講左萍果打手嫁啦

唔怪知 我一鬧萍果 有人出黎數臭其他報業啦

你去2晚開工就一定啦"

我承認我語言係激進左
但從佢警告當中無帶任何後果之提示及警告意思
我認為佢對於禁言一事表達不清
或甚至故意交待不清

情況就如警察口頭警告後  直接放催淚彈
如果咁既情況都係合理,你就繼續封
當然,呢個版係你話事,你係唔會比自己錯
心照不宣

詳情可自行查閱

見到你第一句姐係你都認左無警告啦
姐係自己濫權啦
濫權仲可以理直氣壯你都幾好野架喎
果然係超級版主丫

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

叫你唔好鬧阿媽 你回帖講係要鬧丫麻 仲要鬧多句咁型  禁你唔洗預先警告

依到係論壇 唔係咩佔中地方 根本唔需要同警察執法相比 更加係兩回事

大家討論間 分成兩派經常有 互罵亦好普遍 但咁多人討論互相串咀都唔禁 只禁你 因為勸你唔聽就禁得

你激進你既事 鬧唔係唔俾你鬧 但鬧到家人就乜都唔洗講

你見版中都唔少人反映你既言詞 仲繼續用分號鬧人 你依D投訴係唔會受理 亦唔會原諒
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 04:00 AM , Processed in 0.025501 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存