2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 9 yinradio2=凌宵?定係?!其實你用意係咩姐 ...
go

[玩家公會] 9 yinradio2=凌宵?定係?!其實你用意係咩姐

呢個人我留意左佢好耐,先唔好理佢game名係乜水,分身定正身。但佢所有既post都有一個共通點!
首先就將自己打造成中立人士,繼而洗腦同各位玩家報道戰缐戰事。等一D知D唔知D既玩家混淆,從中令各幫會既人士分散。之後佢呢個魚人就得利。

另外基本上佢自稱自己所得既資料係從佢所謂既朋友得知,而呢D所謂既朋友係任何幫會都有,但佢D朋友俾既料堅唔堅就大家決定啦!

佢基本上所有幫都有佢所謂既朋友。而基本上所有既幫都有佢所謂既朋友,為佢提共負面消息!
唯獨一個幫佢只會輕輕帶過,亦絕小關於呢個幫屬負面既野。呢個幫就係 凌宵殿 !
我估呢個人見識到當日程心心利用2000fun ps單挑0燒,基本另0燒當時或直到現都發唔到圍,上唔到位,收唔到人!所以亦想利用2000fun ps打造一個懶係中立既戰地記者,再抹黑黎分散各幫勢力,從而吸納!
以上只係我既推測。冇任何實質理據。各位唔洗咁用心參詳!

一野篤爆你 發表於 2014-10-8 16:22
呢個人我留意左佢好耐,先唔好理佢game名係乜水,分身定正身。但佢所有既post都有一個共通點!
首先就將自 ...

好彩你係話9yinradio2唔係我o者

一野篤爆你 發表於 14-10-8 04:22 PM
首先就將自 ...

咁你都估到.勁丫你, 無錯.我係淩霄O既人.和平中立打交幫O既人. 哈哈.
你要點講由得你啦.我止在於將收到O既風放出黎比大家知.你想話我係邊面都得.無所謂啦.你話我係閻王又得.
書香又得.不過本人係比較多分身係每個幫.所以都識吾少朋友O者.

至於收風呢家野都係有D係朋友相傳.都係想比大家花生下,
你話報道D 咩負面野.我都有講過佢地.請追下D POST. 再且.我係報導消息.吾係好似你呢D人咁.老屈同諗
埋D咩陰毛用2000FUN黎欺壓D人O者.
你講到我好似程心心咁.真係太睇得起我.我無好似程心心咁勁. 我只係想將收到O既風.話比大家知O者,
難到我報導程心心果D有錯?吾應講?喂大佬.我有晒圖.我都係好中立咁講出黎之麻.咁都有錯.又叫老屈欺壓.
你呢D就真係老屈啦.

係未吾抵得我爆左咁多野老屈我丫.屈都屈好D. 吾好屈我用2000FUN欺壓咩人.我都係講事實.難道我報導D野有錯?.小朋友吾係借人打人地? 程心心吾係入人地幫幫 手,同用陰毛拉仇恨咩? 13刀又吾係兩邊走.拉仇恨?

講事實都有錯?你估你係689.O岩聽就聽吾O岩聽就扮野聽吾到.老屈D人拿把遮都算係武器?

9yinreporter 發表於 14-10-8 07:01 PM
好彩你係話9yinradio2唔係我o者

其實你係我小號黎O既.扮咩野..你係我係1代線O既針黎O既..放心我地比人篤穿左了~~

9yinradio2 發表於 2014-10-9 00:35
其實你係我小號黎O既.扮咩野..你係我係1代線O既針黎O既..放心我地比人篤穿左了~~ ...

下,乜我唔係做邪教線既針咩

其實論壇出既字無圖既話睇完咪算= =
當睇小說解下悶姐嘛

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:48 AM , Processed in 0.030932 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存