2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 究竟台灣D人想點 我而家列出包輸既原因 睇我講中幾樣 ...
go

[抱怨專區] 究竟台灣D人想點 我而家列出包輸既原因 睇我講中幾樣   [複製鏈接]

首先我好想知 台灣人有冇技術可言 我而家列出包既原因 小弟由S2出WUKONG 日日玩三場以上
第一 日日以為自已 Leader 下路sup 可以享我打中時見人唔見一秒 【係一秒】 第一時間打消失燈 真心人地回下血or等cd 心諗有無_也,
等二  打rank 見親Lee sin, riven 就一定以為自已insec boxbox 味又係lee吾夠ww打  riven 比狗頭單殺,
第三 打rank  我隊叫Jg 80% 比人反野反到喊 一係等到18lv 都gank 吾島一獲,
第四  日日見親吾叫路 剩sup  一句聲都唔出 【 剩sup 位】佢就例如自動揀janna 以,為無事 你就錯啦! 入到場 佢只會得閒比盾你 你比人圢 佢只會倒後走 然後放塔 放龍 gg 放推
第五 成日統神上身 日日<尾得打 尾得打 > 自hi 死完又叫放推  真心火 完全肥dd 就以為自已大哥大 又掛gay 最可憐有得羸吾羸
第六 永遠可以後期比人單捉 通常上路玩家 輸變羸 羸變 輸
第七 我隊打巴龍 隻Jg 無啦啦 衝上去打人  然後比人殺  然後果場唉 自已諗啦
第八  我地認港人 然後就互dee 然後又放推
第九  成日揀冷門英 自爆  咩咩 法洛士 mf  brand 酒桶 安份玩main 英又吾得
第十    永遠見10連勝 到我果場係崩線  我依家卡白金 日日見例如乜乜英300場rank <同一隻英> 以為好勁啦  誰不知尾9場全紅
而家打出黎 舒服d

第九 好多野都改晒, S2,3 VARUS MF 都唔係冷門野, BRAND都唔係冷門英, 酒桶E家就真係冷門, 俾人雪藏左
第二 識玩既RIVEN遇上識玩既狗頭, 狗頭嬴既機率有7成,  我係鑽場見到D MAIN RIVEN既人都會BAN狗頭
第七 呢條真係好正, 以前成日見LOL
第十 我只可以講RANK, 打得好不如排得好
第八 玩LOL真係唔可以話自己係香港人, 如果順風優勢俾人平番七八成台仔都會屌你大陸狗
第四 咁佢起碼都識走, 識放盾, 我遇過D發呆恰眼訓打RANK既SUP, 企係到俾人打到1血閃現再死,
第六 如果果D人成日都想單一單儲下錢, 順風果陣你只可以狂打燈, 你一出聲佢就會開始屌你
第三 唔一定係殺到先叫GANK, 煩膠住對面條友唔俾佢食兵都可以叫GANK , 住鳩佢
第一 呢個佢意識都幾好, 唔見即打燈, 好SUP黎, 你就唔好亂屌人

以上本人小小意見

1. 選雷玟top我就心寒了, 因為雷玟99%送首殺, 即使你做jg, 攞完第一個buff即刻衝上去想救佢, 都唔能夠佢送得快.
2. 做jg時, 我去人地度, 人地就識歸塔, 人地jg去我地路, 我地就無人識歸塔.
3. 條條路都推能到前一前, 又唔能插眼, 真係驚死人地jg唔識黎咁.
4. 俾人殺崩左, 就好多野講, 爛乜爛物, 就係自己永遠唔爛, 人地最爛.
5. 做jg仁至義盡, 唔幫其他路, 淨係camp死一路幫你殺佢好多次, 大炒佢, 轉個頭你都仲可以俾人單殺死.....你真係黎打rk唔係練英???

Agree

台灣人垃圾一早既事 小屁孩多正係識咀炮
自己打輸就話呢樣果樣 一係送頭一係掛機
大部分都係雷嫁啦 台服點勁都好 菁英都可以買返黎
代打又得 台灣人正係識呢D

hk19972003 發表於 14-10-10 02:39 PM
1. 選雷玟top我就心寒了, 因為雷玟99%送首殺, 即使你做jg, 攞完第一個buff即刻衝上去想救佢, 都唔能夠佢送 ...

未開場先嘈架
秒鎖搶路玩得廢不斷被殺
爭路互不相讓走雙中
ad sup合作唔到然後互串 之後邊個俾對面捉另一個走先
食藍上到去人都死左 救唔切 之後都gk唔落 上路密密送
中路次次都要你藍 你第一隻藍之後就再冇食過藍 要你藍都算仲要成日食你三狼四鬼 下路就拎你石像 得番大鬼同紅有得你食 簡中先有機會食下三狼四鬼
提摩上路 大送特送
我本尊鑽石 等等單挑
台仔屌香港人 夠激啦呱 港仔 港狗 大陸狗 叫人滾回大陸去
香港人屌香港人(呢個先好睇)_你老母 仆街 戅鳩一堆耳熟能詳既粗言穢語 非常激情 但至少睇得順眼 唔洗睇我地睇唔明既台語
有幾隻我見到既係好大對比
自家李星是瞎子 對面李星是李星
自家狗頭係giwawa 對面狗頭係大狼狗
自家EZ就bj4 對面果隻EZ就bebe
對面易大一夫當關 自家易大一去(q)冇回頭
人地嘉文eq 隊友跟上 你嘉文eq 隊友不動如山 望住你去
四個隊友死晒先出黎 1v5
開團戰打sup/打坦
雜錦符文
出膠裝
sup食ad兵 出ap裝 眼都冇隻
狂燈你
全世界都爛 我最勁
jg來幫gk gk殺到人個上路/中路就喪屌佢 話人搶佢頭
你唔幫我/你搶我頭 我掛機
我屋企條金魚浸親 我一定要去救佢 我行開一陣(一陣就係半粒鐘)
電腦/寬頻爛 成場都連唔上 4v5gg
出出入入 已重新連線 退出了遊戲 已重新連線 退出了遊戲......
不讓路就送
我上路不坦 我sup出攻裝 我提摩ad
我main逆命 玩超過500場 你放心
下路雙排狂送
打到人地主堡 主堡唔打顧住食兵
齊裝仲係咁農兵
jg全程打野
上路雷通常英雄人物:雷玟 提摩 狗頭
jg雷通常英雄人物:李星 易大師  狼人
中路雷通常英雄人物:犽宿 拉克絲 劫
ad雷通常英雄人物:EZ
開場大好優勢可以輸番轉頭
有優勢就亂咁玩
開場輸幾個人頭就叫20投
某路開波送幾個頭後成場掛機
jg送雙b俾對面
sup狂收ad頭
弱ad被對面sup單殺
積分練英
專登玩積分雷人
Ng冇心玩 當人地對面係電腦
對面出咩裝佢又出咩裝
一個雷
兩個嘴
三路崩
講都講唔晒
台服 真係好玩
我頭十銀3諗住爬金 上到銀3 40後狂俾人雷 每場都有好多狀況 應該包晒上面果D 不斷連輸都冇幾好贏過幾場最後跌到銀5仲輸銀5 56分之後再冇玩 銀3果陣贏一場加28輸一 -12 3分兒加贏一加10幾輸一 -20 砍掉重練開新AC又成日歡樂Ng 自家果D就真新手 對面就場場都老手黎
真係唔知自己前世做錯咩 可以咁黑仔

香港咪一樣有咁o既人.____. 台仔都有正常人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:47 AM , Processed in 0.029099 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存