2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 《狩龍戰紀》公會招募區 ♥♥♥♥暖風,,葬儀社♥♥♥♥
返回列表 發新帖 回覆
go

♥♥♥♥暖風,,葬儀社♥♥♥♥ [複製鏈接]

*:.。.。.:*ヾ(●´・ω・),,葬儀社,,(・ω・`○)ノ*:.。.。.:*

►入會條件:成日上線
                     大家開開心心傾計仔就得架喇~!
                     唔限等級又唔會要求你係咩課金戰士
                     入左黎就當你係自己人架喇!!

►獵團介紹:小獵團,,不過入面都有幾位好好既團員!
                      成日幫手打副本同打王
                      我地有RC (27034285 )
                      又有LINE (carmen0504 )
                      貢獻唔一定要你交,,打到既米交下都得既

►團長:雲雀恭彌
►副團長:雨夢
                  恆星

►團長的話:最緊要好玩   (雨夢表示無言...)

►副團長的話:咁我作為副團長,,其實我做既野仲多過團長 (被打
                         真心希望有人加入一齊吹水架!你知喇打機唔吹水會生蟲架!!!!!  
                         呢2日有團員去台灣讀書,衷心祝福佢當正佢係真心朋友咁架喇!!(咁似胖虎個句既.....)
                         希望你地都成為我地既一份子              BY雨夢

►申請方法:ADD團長/副團長,,又可以自己申請!!

最後希望大家玩得開心!  葬儀社歡迎你

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 10:51 PM , Processed in 0.027015 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存