2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 我剛剛都AFK左一埸
go

[閒聊] 我剛剛都AFK左一埸   [複製鏈接]

隊友們都說不用我
....說什麼(沒差?/ 沒你都可以之類)
所以我就AFK  之後輸就想說檢舉...真可笑

台服多得你呢D人~~

回覆 oiyan9202 的帖子

邊D人???
難道玩一埸遊戲就必須要被人狂叮?
殘血回家(逃走),行去GANK中途(逛街),食小兵中的間斷(打醬油),都不停被叮和指責
我承認那埸我一開始藍屏 遲了3-4分鐘入(當時其他都LV 3-4)
但之後我都很快追回等級 和 做到2-2-6 的數字
但中途不停在所有人在煩

所以說了:[唉...真的不想玩下去..很煩]

他們就說"什麼走了你更好,垃圾之類

難道錯的都是我???

你鐘意啦 最好你一玩就場場走場 之後比人封AC唔好玩 咁台服就小左個會走場既人

report!!!!!!!!!!! 我都見唔少 report了結件事

好似你呢D低質玩家, 我完場會即block加report ,
咁唔鐘意玩唔好玩LO.... LOL大把嘴炮王, 下下唔順意就AFK, 你同D 銅牌仔冇分別,

利申: 由S3銅5仔打到上S4白金  講完

好吧 ....我知AFK是不對的...
但...也祝福你們這些高質玩家....埸埸 [不論對錯] 都被嘴炮

這種提倡嘴炮的遊戲我還是放棄算了 [因為我打字慢,那埸被嘴炮我都沒有反駁]

利申:剛剛開始玩的新手

高質素玩家就緊系黑單曬d嘴炮啦
洗鬼勞氣咩

各有各錯啦 咀人唔岩 走場更加唔岩

其實我一直都知AFK 是錯的
但他們都要求不用我...而且又說了太多
所以我就順應他們的要求AFK
結果!
輸了就想檢舉....說....可不可笑?

那你就不用理他們阿,做好自己本份就可以了

隨便玩 發表於 14-10-31 09:54 PM
隊友們都說不用我
....說什麼(沒差?/ 沒你都可以之類)
所以我就AFK  之後輸就想說檢舉...真可笑:smilie_: ...

我只相信有因必有果~
你一開始遲入4分鐘   隊友就承受左4分鐘"4打5的局面"
一場遊戲差唔多30分鐘左右~你有13%時間唔係到

就係可能因為你唔見左4分鐘~佢地俾人壓足4分鐘~白白浪費左黃金發育時間

你一句"~我承認那埸我一開始藍屏 遲了3-4分鐘入~"就淡化左你個人問題~
咁唔通其他人好好地打一場遊戲 就要承受 有個隊友遲入呀????

無故嘴人(一開場嘴人)我打左1000場rank (由銅打到依家金)
可以話有 但真係唔多(讓路曬路 一開場冇死 冇做ON9野)

你入返黎個打個2/2/6 就覺得自己已經還債~
就覺得你已經係小學雞
莫講話你打返2/2/6 (一個勉強不過不失的成績)
就算你打返個20/0/0 CARRY全場~
人地心中都唔一定順返條氣
(當然如果你真係可以CARRY 隊友~大多數隊友都唔會嘴你 畢竟誰拳頭大誰是道理)
但以上只係軟弱玩家對勝利那種渴求 所表現出黎的"屈服"

而樓主你理虧在先~AFK在後~又無能去CARRY隊友
當然我唔認為個D人嘴炮樓主你會對場遊戲有幫助~
但毫無疑問佢地辛苦左4分鐘~絕對有資格嘴你依個藍屏玩家~

我係你就出少句聲 用實力去為自己平反~

不過就你連是非黑白都未分得清 仲要係2000FUN 開帖~
一係就係真心知錯~想同我地分享告誡 之後俾我地"屌化~SOR~係 點化" 等自己好過D~
一係就仍然活係自我世界~

言盡於此~

我支持樓主
玩GAME姐, 玩到比人吊??
你地個心爽咩?? 你地可以寧願屈辱贏一場RANK 比人吊住老母咁樣被CARRY? zzz
隊友吊得人 就預左後果 , 結果樓主AFK 係佢地羅泥 , 佢地咁勁咪場場吊隊友場場贏落去囉 睇下贏到幾多
在我立場 我寧願輸場RANK 我都唔會比人吊而唔還嘴 (當然係以無錯為前提
試過KDA 20 5 10  因為比人吊 而全頻同對面講我掛機  送一場比對面  , SO WHAT??
有實力點都會上 靠把嘴既點都上唔到 我而家鑽五 咪又係打到上去~~ 羅泥講  

`二十五夜 發表於 14-11-8 02:02 PM
我支持樓主
玩GAME姐, 玩到比人吊??
你地個心爽咩?? 你地可以寧願屈辱贏一場RANK 比人吊住老母咁樣被CARRY ...

完全取締到現實同理想

開波時將隊友跟敵人all ban 完埸先解番 乜都睇唔到 玩好自己 good 個人見意

其實...到了現在....只知AFK 是錯,

出得黎吊人,預左要出事,做錯左就要比你吊架?你邊位阿?你就一定沒錯?不要跟我說什麼關閉話頻,手多就要打字?
真心,平時我都見過好多人開頭斷線一陣(這些我真心覺得可以原諒,起碼我不敢說電腦一定沒問題)只要回來後追回,沒什麼大不了,打RANK 3打5都試過,雖然最後都係輸

回覆 隨便玩 的帖子

番工番學又唔見你咁做~~~ 比MISS罵就唔好讀 比老細罵就唔好番工麻 一樣道理 遊戲就唔會負責任咩 吊人是錯但你咁樣做仲錯~~~個人意見

BTW~有冇澳服嘅朋友一齊玩

回覆 伍大倫 的帖子

其實我沒說不知 AFK 錯!!!

不過

也請不要隨意打字狂罵人OR 狂叮!!!!
你番學番工會因為做錯了就被 "不斷"狂罵 和 "不斷"的精神打擊
那你的人生真悲劇

追回過錯也不可以原諒?
就一定要罵到你我沒心機玩?

說真的...一出黎各種送 同 機件故障 是不同吧?

而且...他們要求我不玩
我順應要求也是錯?

就一定要罵到你我沒心機玩? 手人地既 眼自己既 係要理 理左又唔吸收or聆聽(意思) 即使話人係唔好
就當人罵你係錯既 你走埸咪佢地罵你既野都岩晒lo 是錯永不對 真永是真 罵錯人直接ban list 即使係岩唔爽都可以ban list  唔係LOL比個黑單你用黎睇咩同埋隻手係你既
明知有人x你 唔banlist 你仲去睇同介意佢地既對話我都無法子 呵呵玩好自己咪得   
咩佢要求你唔玩 我就順應要求 舉例子咁我叫你完埸比隻造型 你又會唔會咁做先???
all right 係要咁做比位人入
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:32 PM , Processed in 0.038183 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存