2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Blade & Soul劍靈 所有伺服不必排隊~攻略
go

[閒聊討論] 所有伺服不必排隊~攻略 [複製鏈接]

首要條件:

只要大家買30日或90日成為會員.可任何時段進入.不必要排隊問題.因為龍銀會員排隊永遠是0

那麼.請問官方..一開始公測...怎不設定收費模式...不買會員30/90天...排2-3小時....今時今日的遊戲...還是用那種低級手段......請問..是你沒有把握遊戲的熱愛玩家數量...或是在想什麼.....

開100個伺服都沒有什麼分別...因為一直是官方在亂......我只是將個人的心得與個人感受分享給大家...不是在說什麼.....如果一開始你是設定收費模式...可能令玩家覺得你做得更對.....!

回覆 年代已不同 的帖子

不能同意更多 官方又唔改月費模式 唔能清一大堆外掛 課完金仲要人等 姐係想隻game早日摺埋姐

你不知道外掛商咩名? NC外掛團,你想佢清外掛?

其實用錢買會員都是一樣 你用普通的身份看是0-1個 但當你買了會員後 會發現有500多個在排 我也覺得月費模式比較好 現在這樣 要買會員才能買到商城的東西 覺得很無謂

因為如果一開始就話係月費制,就吸引吾到咁多人黎試玩,家陣話係免費制等你玩左兩三日,落左坑,先再慢慢劏水魚,比如限制創角/上線人數刻意製造排隊現象,之後就話買龍銀可插隊,你班水魚仲吾9沖去入點咩,如果吾係點解佢有能力不停開新SER,但吾加大舊SER既容量? 就算舊SER吾可以加大,咁點解開新SER之餘又吾開放一個轉SER系統,比D人由爆滿既SER轉去新開既SER?
所以成件事跟本就係賺錢,未賺夠就吾會去改善黎斷自己財路,賺完左亦都吾再需要理你班友

回覆 zero981210 的帖子

就是當水魚.不是當你們是玩家!很對喔

唔夠一個月已經開始唔洗排啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 08:45 PM , Processed in 0.032561 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存