2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動 ...
樓主: 官方小雲
go

[閒聊討論] 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動   [複製鏈接]

角色名稱:-/////-
所在伺服器:海
你的對象名稱:(就是不讓TA知道 歡迎對號0.0
你想對你的目標對象說出的情深對話:(不想跟ta說就唯有打在這

也許現在我做什麼也挽回不到
但希望你好好保留 我們曾在一起的回憶。
當初我也糾結很久 鼓起勇氣跟你表白
我也沒想過你會答應
還有跟我說的那句「永遠只能屬於我」
我有這樣想過 是不是你拒絕不了我才答應?
始終拒絕這說話難以啟齒
我也試着叫自己不要想太多 跟你一起開心便好。
我們經歷過的 不多也不少
可能這樣說有點那個 但我很清楚的知道 我眼中只有你
反正我認為一天還保持著關係一天也沒有分開。
你說過有事都跟你傾訴 但 我也是活該的
膽小得要命似的 最後我沒有跟你訴說心事
當然我希望你更了解我 這是好事阿。。
要跟你說的當然有很多
雖然差不多每句也是想讓你知道我眼中真的只有你。
跟你在一起我有快樂過
- 但還是要跟你說聲 對不起。
錯的都是我 錯在我不夠勇敢 不懂得去珍惜
你只需要知道 是我的錯便可
也許你不介意 即使知道了仍覺得沒什麼大不了
這真叫人心酸
但錯的是我 現在做什麼也補救不到了
我陪你走到最後 能不能別想太多。。
現在我們的關係 我不清楚 我也不想去清楚
我選擇逃避 你呢?我希望你也不要正視了
也許有這麼的一天 我會再有勇氣跟你表白
我會更珍惜你 會想到佔有你
我不會再這麼膽小
但到了那一天 你還會記得我嗎?
我是否還對你耿耿於懷 你是否會對我念念不忘。
可能你認為我死纏難打 咬著你不放似的
你想離開便離開 我也不能哀求叫你別走對吧
你不主動 我不主動
我們的關係漸漸消失了
一個轉身 兩個世界。。

妳說我若一個人 會比較自由
我不懂妳說什麼 反正不會鬆手

妳說不該再相見只為了瞬間
謝謝妳讓我聽見 因為我在等待永遠

我不願意捨棄,我的不甘心,
亂紅的情緒,我自言自語⋯⋯
夕陽無盡,再看只會更傷心,
該死的回憶,拉長千萬里。
全是想你。

天亮了 ..
已有 1 人評分Good 收起 理由
Muzik::) + 3 多謝支持55

總評分:  Good + 3   查看全部評分

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

knnyyoyo 發表於 15-2-17 11:27 PM
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

活動帖內文不對題及多次無故侮辱版友 禁3個月

角色名稱:燒烤玉米
所在伺服器:冒險之夢
你的對象名稱:灰色迷惘
你想對你的目標對象說出的情深對話:無法用言語形容

角色名稱:×°小露〃
所在伺服器:天空之夢
你的對象名稱:LINGLING:3
你想對你的目標對象說出的情深對話: I love you girl >3<
已有 2 人評分Good 收起 理由
SiU`kA:) + 2 lulu. a_a
ling511234 + 2 A_A

總評分:  Good + 4   查看全部評分

角色名稱:LINGLING:3
你的對象名稱:×°小露〃
你想對你的目標對象說出的情深對話:一輩子只愛你一人

LuLuLing〃  <3333333333333  發表於 15-2-18 03:40 PM
ling511234 + 3 &gt;0&lt;

角色名稱:★×迪迪κ
你的對象名稱:×°鼠鼠ζ
你想對你的目標對象說出的情深對話:友誼永固啊-0-!!~最好我們的關係可以再進一步喇~~~<3<3

角色名稱:`★kammy;)
你的對象名稱:-′★小飛ζ
你想對你的目標對象說出的情深對話:只想做你的小女人,情人節快樂!B

角色名稱:Galaxya°
你的對象名稱:ζTsukiˇ`
你想對你的目標對象說出的情深對話:
唔好話我唔打俾你呀
啦當初玩返唔夠兩日 做傻仔係到招左成日族都無人理我呢隻低LV仔
你就主動話肯加我入族 多謝你 唔好成日咁港女啦+S 幾好人嫁你
希望可以繼續做好朋友 好麻吉

角色名稱: ζTsukiˇ`
你的對象名稱:Galaxya°
唔知點解有種直覺令我想禁入黎小雲依個post
我就見到你既post啦!
係某一日 係族頻聽到族人講 某家管唔加一個只求吹水既人
係之後既日子 我就尋找緊你
終於係一日 你出現係我面前 我地明明未見過 我就一眼認出果個係你
5x lv弓手:)
好多謝你能夠入 ξ黑×雲★* e個族 好多謝你 帶比我地族歡樂
好多謝你係rc 成日唱歌比我聽 即使你唔舒服
你唱歌真係好好聽
好多謝你容忍我 我知道我自己好惡 又難頂
亦都唔係一個好家長 我會改架啦
我成日話帶你升 之後又走數 真係對唔住 鬼叫我懶咩
好朋友 你會原諒我架可

角色名稱:黑暗之神。豪
你的對象名稱:綠茶﹏〝
你想對你的目標對象說出的情深對話:多謝

角色名稱:收賣倉
你的對象名稱:死人口
你想對你的目標對象說出的情深對話:多謝你成日收我d野

角色名稱:momokikki
你的對象名稱:嵐色的天空
你想對你的目標對象說出的情深對話:嵐嵐我知到其他人喜歡但我只是偷偷暗戀你,但我知你不會接受我,我不會介紹

角色名稱:ˇTONight;)`
你的對象名稱:小淺x3x`
當年,我們在曙光平原相見。那時侯我想組隊和你一起升等級。你暢快地答應了,之後我們便踏上旅途。
初見你的時侯,我的心就被你偷下了。我一正想取回來,可又沒有勇氣表達。不久你便失去蹤影,我也在沒有你的日子極度苦悶,退出了夢之歷險。時光飛逝,日月如梳,轉眼間就半年了,我也成為了一名戰士,再P場橫掃千軍,某一天我打敵族的時侯,看見了你的身影,又回想起半年前。我立即上前想叫到你的名字,可是我停下動作,冷靜地想了一想,心諗,半年了,我只是和你升了一個月左右的等級,你也許也不記得我了,或察覺到我的心意。
我決定在鍵盤打下%退出,入了他的族。為了你,我願意做雷狗,什至25,就進入了一個家族。那時侯,我怕你討厭我惡兇兇的,不像當年。我決定引你發笑,想想抖你生氣,抖你歡笑,看著你生氣,看著你歡笑,我也足夠了,漸漸,我和族人開始不和,他們稱我[煩]我便和我的兩名族人,他們是我好友,當時最好的朋友,紫和wing,我和她開了一個家族,淺淺她立即進入,推下了我其他原本族人的家族,進入了,我很高興。時光轉眼間過去,家族也有一定水平,我也累了,退出了,想和平地玩下去(和淺),可是,因為工作問題,他上的時間一天比一天短,最後不再上線,我也很傷心。我決定再次退出夢之歷險,同時我也掉了手機,wts唔到佢。時光又過去了,幾周前,我復出夢之歷險,再也的不到她的身影了,只留下她當年和我一起升等級送給我的夜靈精,我會好好保存,我也很後悔,沒有表達心意,也可能見不到你,但這份回憶在我心中,你也不會消失,和你給我的禮物。我只想說一句,iloveyou。補充,我不太懂打她的名字,時間也讓我忘記了,如果抽中了我,我希望官方人員幫我找尋她的名字,我想給她一封信,也希望她看見我的回覆。

傻瓜晴  支持你  發表於 15-2-22 03:35 PM
_hob' + 3 你勁

角色名稱:║﹋晴有可原◆
你的對象名稱:﹋甜晴。雨衣﹏
雨e 我愛你 但都要同你講多次 對唔住
我知我任性 沖動 冇耐性 野蠻.....等等等一大堆缺點
我多謝你肯包容我 我知你成日為左我覺得好激心
我知我有好多野都做錯了 我應承你既 我會再改
為左你 我會努力改變自己 務求令到你滿意
我希望你原諒我的不智 我的愚笨 我的自負 我的態度.....
同你一齊 其實我覺得我真的好幸福 好開心
同你既回憶 呢幾日不斷重覆係我腦海浮現
為左你 我哭了無數次 沒有一教睡得好
只係因為我太愛你 太掛你
打呢篇深情對話 我唔係為獎品 唔係為其他野
我只係想藉住呢次機會 希望得到你的原諒
我好想我地可以再次幸福 咁係埋一齊
你既一舉一動就刻左係我心中
就算點我都唔會忘記
如果 你堅持拒絕原諒我 我會等你 等你原諒我為止
﹋甜晴。雨衣﹏ 我愛你

冬?言葉  晴儿醬 支持支持ps唔好再發神經  發表於 15-2-21 04:24 PM

角色名稱:+°灝ㄦ╭☆
你的對象名稱:swordman
識左你5年,自從見到你開始就中意左你,你迷人既眼睛,強大既法杖,精美既服裝,數之不盡既金錢,深深吸引了我既心,但係我無勇氣同你講我愛你,就咁錯過左你,5年黎我對你既心意有增無減,我對你既愛有如滔滔江水,源源不絕,但係5年黎我好痛苦,因為你覺得自己好弱,所以經常強化你張火咒+8為左上+9我陪你度過左你既失敗高潮,我仲記得你爆左53次,我只能默默望住你講

爆在你身痛在我心,真係好想你爆足5201314次
我知你好唔甘心,次次同我PVP都輸比我,但係打在你身痛都係我心,雖然我會心痛,但係打是情罵是愛

窗外陰天了
音樂低聲了
我的心真的受傷了

雖然呢5年黎你結左7次婚拍左9次拖,呢D都唔會改變到我既心意,我知道你想要安全感先會咁,我會等你,曾經有一份感情係我面前我無珍惜,如果上天比多次機會我既話,我會同你講我愛你,如果一定要係呢份愛情到加個期限,我希望係99999999年,你如果孤單既話我讓你依靠.

你問我愛你有多深                 =比海底深
我愛你有幾分                        =滿分
我的情也真 我的愛也真 月亮代表我的心

LOVE YOU

最後,我希望夢之既朋友勇於告白,唔好等錯過左先黎後悔,以下我有1個朋友既事績,希望可以成為你地既榜樣

已有 3 人評分Good 收起 理由
SZE_思 + 3 為什麼不向我表白ww
G.NA + 3 wa 死gay佬:p
625654235 + 3 表情係重點

總評分:  Good + 9   查看全部評分

角色名稱:比卡超人帝拿
你的對象名稱:`神樂
你想對你的目標對象說出的情深對話:i love u 樂樂 hehe

角色名稱:嵐色的天空
你的對象名稱:流星雨〞
翔翔,話咁快我地已經識左4年,就快5年。
4年前,我退夢之後回流返去NS,返去雪影,而我就係係個度第一次見到你。
想當年,我仲係個天真無邪,心地善良,溫柔活潑既少女+B(應該)。
回流之後,你非常照顧低lv既我,帶我升lv,同埋介紹左隻game比我玩,掛機個陣就可以冇咁悶~
但係隨住時間既過去,退game既人愈黎愈多,我地既距離亦都變得愈黎愈遠。
最後,大家都冇再互相聯絡。

1年後,我比一個熟人(+N你懂的)拉左去NNS玩,之後你都返左黎玩+Q
終於可以再一次大家一齊玩啦+Q
不過唔同既係,今次我要照顧返你,因為早你一日玩既我,都算係前輩+T雖然你唔領情+,
於是,停止左既時間,再一次開始轉動起來。

有一次,係fb搵到你acc+B禁落去第一時間緊係搵相+Y 搵到一張,望落個樣幾得意+U 呢個就係我一星期不斷向你求婚既契機啦,我係咪好膚淺呢。好彩既係,你應承左,而我地之間既關係,亦由種子變成幼苗。
2014年3月25日,我地係NNS結婚了。
結左婚之後我地交換帳號玩。我每日都努力咁幫你升lv,做任務。叫法亦都親密左,翔翔。但係你依然非常冷淡,所以我知道你個陣唔係因為中意我先同我結婚。但我唔介意,每日依然等你放學,再一齊傾計。

雖然我唔知你幾時開始先真真正正咁中意我,但係夢歷,對我地黎講,亦係其中一個轉捩點。係機緣巧合之下,我地都知對方同其他朋友都曾經有玩過nostale呢隻game,於是我地就一齊回流。
雖然你係玩台ser,但係你都肯係天ser由0重新開始。所以我都希望可以帶你升下,雖然我好廢+, 。

2014年既暑假,我地團聚約左一齊去動漫節。呢次係我地第一次見面+Q 我好開心你冇嫌棄我,我唔舒服個陣仲關心我。
好感動+Q好心動+T

係夢歷裏面,我地曾經嗌過唔少交,因為族既問題而有爭執。我亦都成日亂發脾氣,成日講埋哂d無聊野。但係你都冇介意,冇發嬲,反而處處忍讓。亦都係9月9日,我既生日,係game入面向我求婚。
雖然你成日話自己樣衰,又蠢又on9,但係我完全唔覺得你樣衰 (蠢同on9我唔否認+Y) 我覺得你好可愛,好可愛,好可愛,因為好重要,所以要講三次 。

依家,我地一齊入左千本櫻,一齊打死地,一齊打雪地,一齊打怪,一齊掛機;間唔中會上NNS,一齊打副本,又或者係一齊玩跑online,一齊做日任。每一段同你相處既時間,我都過得好開心。
所以,我可以好肯定咁講,我喜歡你。

回望2014年,呢一年對我黎講係一個好特別既年份,因為我再次係度遇上你,戀上你。
最後呢,希望我地可以一齊中貓仔啦+Q
如果中左+Q我會送比你架+T

最後附上千本櫻1月1日既合照(絕對不是宣傳)
[img][/img]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:45 PM , Processed in 0.048112 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存