2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 尋晚約左個男仔同我去街
go

[討論] 尋晚約左個男仔同我去街 [複製鏈接]

我同佢係fb識..佢一開頭主動pm我..傾左一個星期whatsapp...我同佢講好想做佢老婆呀..咁我地就係whatsapp拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 我一見到佢..就話好掛住佢..同埋送左排dove朱古力俾佢話係情人節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000 蚊...之後我問佢有乜情人節禮物送俾我..佢問我想要乜..我話想要iphone6...之後佢就同我出左部iphone6...重買左個海綿寶寶 case俾我..我好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...我同佢講,情人節會帶埋佢送俾我果部iphone出來同佢一齊玩自拍....我好開心好期待呀 .....原來真正拍拖係呢d感覺..真係好sweet...佢訓前打左俾我..不過我無聽電話...因為訓左..佢sd左個sms俾我,同我講miss you good night...之後我醒左sd番個sms俾佢話 : ok thx.....

我下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀!
已有 1 人評分Good 收起 理由
×咖啡..◇貓! + 1 幾年前既你 又變左琴日既你? 媽 好亂啊.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

有人話送iphone 6俾我都唔要,
一來影相都唔夠我而家部sony機靚,
二來我最怕受人恩惠,我唔想欠人地人情

含啦八婆   

玩過星曲WEB

一個小弟弟 發表於 15-2-12 08:50 PM
含啦八婆   

有得上你就上啦!
咁多揀擇

又咁得閒上黎作下文咁啊

仲MSN? 咩年代

十週年勳章(賀詞)

MSN重用到

回覆 小程(基朗) 的帖子

尋晚約左個男仔同我去街

傾左一個星期whatsapp...我同佢講好想做佢老婆呀

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

正想問係邊度copy過黎

原文:
小弟三十三歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係X馬時速遞做速遞員...

我同佢係一刻館識..傾左一個星期MSN...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係MSN拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係情人節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜情人節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone4...之後我就同佢出左部iphone4...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,情人節會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係yahoo bid左幾隻xbox game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上yahoo同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個sms俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個sms俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)

出處:http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=13848911

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

幾年前既你 又變左琴日既你
好亂啊

btw 2kf 9成人都己經知你係人妖了
加上無咩新人
唔洗再copy俾新人知了

KA2837  樓主咁都有GOOD, 你冇理由唔俾我啩!?  發表於 15-2-12 11:58 PM
littlehin + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

印象中好似見過樓主幾年前發過篇一模一樣的文章

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

笑左...copy

頭先, 我約咗一位一直同我用ICQ聯絡嘅女仔去街~

我一見到佢就扯旗!

皆因佢唔單止靚女, 仲有一對豐滿嘅竹荀型胸部, 幼嫩嘅長腿, 黃蜂腰, 曱甴肚, 翹臀...

又要著住緊身低胸連衣超短裙加黑絲高踭鞋~

最夸張嘅係, 佢見到我第一句就話我好靚仔, 好鍾意我, 好想嫁俾我...

我好老實咁同佢講我已婚有兩個仔,

佢話唔介意, 仲話貼錢俾我同我老婆離婚...

原來佢係富二代, 仲死埋老竇老母, 有成二千億身家!!

但係正直嘅我又點會為錢而折腰呢!?

我一口拒絕~ 佢就兩隻眼紅晒想喊咁跪低求我要佢!

我就苦口婆心咁同佢解釋咗好耐亦都勸服咗佢,

但佢要求我做佢一晚男朋友, 我亦都勉為其難咁應承咗...

我地拖手行街, 行行下佢話餓, 佢就CALL咗佢司機嚟車我地去文華東方酒店庫克廳...

我第一次坐勞斯萊斯, 亦都係第一次去啲咁高級嘅地方食飯~

我仲要著住街坊裝人字拖行入去, 本來以為唔俾我入,

點知睇門口嗰幾個見我喺架勞斯萊斯行落嚟即刻死晒狗...

入到去庫克廳, 佢問我食乜, 我就問係咪食乜都有? 佢話係!

咁我就點咗個碗仔翅同煎釀三寶加多串魚蛋...

點知真係有!! 我當堂O晒嘴~

食完之後, 以為走啦~

點知佢又拉住我唔放, 話要將佢嘅初夜俾我, 話想要同我有個最難望嘅回憶可以永遠記住今晚!

嘩~ 我最想呢味嘢, 但又好驚佢以後都纏住我, 又怕佢要我付責任...

佢苦苦哀求, 又話攪完以後唔再見之纇嘅說話,

咁我就半推半就咁上咗文華東方酒店嘅總統套房~

開始佢好擒青, 係咁嘴我同除我同佢自己啲衫,

但始終佢都係處女, 冇性經驗, 所以一路嘴我一路係咁叫我攪佢...

咁我就嚟料, 一嘢對穿佢處女膜, 不停咁抽插佢!

佢話好痛但係又好HIGH~

我換咗好幾招, 佢就不停咁叫床, 仲話好適服同嗌唔好停...

仲插到佢潮吹咗四五次! 最後中出埋佢添~

攪完之後佢攞咗張冇銀碼嘅支票出嚟俾我, 話叫我自己填, 想要幾多就幾多, 當做俾我陪佢嘅禮物~

我一手撕爛張票就話:"你當我係鴨?"

佢就即刻喊住話唔係咁嘅意思, 叫我原諒佢...

我就話你好好反省下再ICQ聯絡我啦~

我就即刻著衫扮嬲走人~~

啱啱返到屋企就開電腦删ICQ...
×咖啡..◇貓! + 5 俾你啦~

總評分:  Good + 5   查看全部評分

咁高登嘅

2KF大型活動勳章 K歌達人 十週年勳章(賀詞) 忍影世界

媽, 真係好撚7呀反炒舊野都改下D軟件丫

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

又係你
都好耐冇見啦~
最近點呀

十週年勳章(賀詞)

又FINAL FANTASY
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:25 PM , Processed in 0.045564 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存