2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 adu 搶場大族??? 有圖有真相
樓主: adudog
go

[消息情報] adu 搶場大族??? 有圖有真相 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

hayley1005 發表於 15-2-18 01:11 PM
TO RE犬: 開口埋口櫻犬前櫻犬後 臭`牛係我地族?  佢搞你地場好明顯係因為敵關係 唔係會無故搞你地? 唔好覺 ...

吹呀                        

hayley1005 發表於 15-2-18 01:11 PM
TO RE犬: 開口埋口櫻犬前櫻犬後 臭`牛係我地族?  佢搞你地場好明顯係因為敵關係 唔係會無故搞你地? 唔好覺 ...

TO: 跳老舞ICYIN
哦 原來小雄都唔係你地族
凌姐 又玩選擇性失明
(好彩 影到小雄 係櫻族個名姐)

點解依家咁快同臭`牛割席既 SO SAD
臭牛真係陰公 依家比人地劃清界線
當初又要保隻臭`牛 打我地
依家又話臭`牛唔係你地族 十分FUNNY

無圖你就唔好嘈啦
照你咁講 "心照"呢個TERM
咁某人都係雞黎架喇 心照啦
心照就 =事實
圖都無張你話我係你老媽子都得啦

BTW, 你次次嘈都唔夠我講 係度要撩/.\
輸比我又話 乜你咁睇重嬴輸既
做人請咪咁輸打嬴要
自己唔岩咪唔岩 認左佢囉 唔好死雞撐飯蓋PLS    

ChiB`  學你話啦 櫻犬呢2個字 都係敵族恩怨姐 咁點解要計得咁清楚呢 你事後都有話左我地re犬 咁你明知錯咁你又做既 ><  發表於 15-2-23 09:10 PM
hayley1005  我都覺辛苦你== 比左個頭彩你自己仲要自己話自己贏 做人做到你咁真辛苦 手痕拖我地落水都算 自己話人櫻犬在先仲可以話人嘈先 真係無言  發表於 15-2-23 08:50 PM
ChiB`  原來你一直都讓緊我 真係辛苦你= = 我覺得無OFF TOPIC 張圖睇到小雄+臭`牛搶左我古C場 我咪話臭`牛囉 只係咁岩提埋櫻族小雄姐 都唔知你嘈咩  發表於 15-2-23 08:03 PM

小雄係乜野黎架, 冇圖就屈蛇皮搶你場
咁我屈你跳老舞得唔得呀
臭牛搶完我地場先敵我地渣

當初貴族敵RE個時 臭牛哥已經係櫻族 然後你地櫻族又保佢打RE 依家又話唔係櫻~~~ 都唔知你想點 唔通我地思覺失調 記錯係臭牛哥無入過櫻 依家又吹到係我地屈你,  定係你連邊個撩邊個先 咩都唔知 係到出黎串左先咋 你真愛開玩笑。 呀~~~ 我唔記得你都係和平份子 組埋一齊 幫人加技回血 幫人打埋 都=和平大使
再者, 你E家講到臭牛唔係你地族 同你地完全無關係 我真係笑死.. 為左個族聲譽 你可以去到幾盡 但張圖都見到小雄係度 個D又比你鬼隱左 所以咪叫你櫻犬 真係無錯 咁狗既

呢張圖既野 我都睇唔透  但你好似演活左成張圖既神韻 你真係要教導下我啦

回覆 雨櫻花` 的帖子

還掂咁大隻小雄公仔佢都見唔到
不如幫佢p圖p走佢啦

TO 扮可愛既BB妹 >> CHIB` 又名小瑩BB/紫幽:  (RE族最厲害的口戰女? 順道滿足你要贏的心態)
下 乜我講我見唔到小雄? :O 多謝你叫我上黎睇喎 我講緊臭牛唔係我地族 我有講小雄? 我話蛇皮搶人場在先 咁你地比人搞好明顯係敵族關係 怨得人? 難道你地係文盲見唔到臭`牛人名下唔係櫻族? 咁就奇怪啦 臭`牛隻人係入過櫻族 佢都入過好多族喎(FAN族?) 唔通全部櫻分族? 如果係我地族點解唔返族呢可? 我真係願聞其詳
PS: 個POST明明冇一個字提到櫻族 我唔明點解某D人可以拖到去我地到:O 明既 咩都想嘈下先安樂嘛
唔記得你地族D女仔仲有個特別地方就係身為女性都唔識尊重女性下下叫人做雞添 人品簡直滿分啦
咁爛口既D女仔冇人要我要呀+Q

呀 仲有 你做咩成日抄我講過既野呢 你咁記得我對你講過咩架:O 真係好欣慰 拿拿拿 又講輸贏啦 又要我重新講我純粹同你地吹下水 你做咩成日咁好勝要講輸贏姐 唉 唔好要我又重覆對白先架
新年流流吹到呢到 你想吹可以私下再搵我吹 我唔想係個唔關事既POST到嘈

仲有咩回番雨櫻花 邊個搞邊個先未搞清楚唔該問下你D所謂既族人先 我本來係唔大P 係你地族隻闇自己P場搞我 殺我幾次我先還手 跟住隻口臭霆見我還手又打埋我又人身攻擊 和平大使我就唔敢認 但撩人者就一定就唔係所謂既我呢個"和平大使"囉 我都明白可能你新入護主係正常既 唔怪你

hayley1005  咁你係邊位呀 講黎聽下? 我想知我地有邊個人身攻擊你 講你D咩喎 係我地冷清高定係你老作呀:O  發表於 15-2-23 06:53 PM
雨櫻花`  我係新入和平唔pvp啦^^咪又比你地櫻族打 講唔大p 又如何 咪一樣人身攻擊+照郁 我地族有人唔講情理 你地族都一樣有害群之馬 唔好冷係清高 謝謝  發表於 15-2-21 03:11 AM

hayley1005 發表於 15-2-19 01:34 AM
TO 扮可愛既BB妹: 下 乜我講我見唔到小雄? :O 多謝你叫我上黎睇喎 我講緊臭牛唔係我地族 我有講小雄? 我話 ...

蛇皮搶你場, 咁有布證據先
唔好up得就up

回雪姐:
我一早講左我冇圖 我又唔會似你地下下比人搞幾下就CAP人圖咁得閒 你覺得我老作都OK 我又唔介意 洗唔洗拉上去睇我講心照兩粒字?

hayley1005 發表於 15-2-19 01:41 AM
回雪姐:
我一早講左我冇圖 我又唔會似你地下下比人搞幾下就CAP人圖咁得閒 你覺得我老作都OK 我又唔介意 洗 ...

點解你係都要針對蛇皮!!!

回覆 霓雪 的帖子

邊敢針對佢呀 佢家長黎架喎
其實佢都唔係重點
重點既然係敵族關係 咁比人搞升LV你地都冇得怨架啦
就好似你地成日黎搞我地洗貢人仔咁:O 最多咪又係殺番你地D洗貢人仔 岩唔岩先
唔通叫你地停就會停?

hayley1005 發表於 15-2-19 01:34 AM
TO 扮可愛既BB妹: 下 乜我講我見唔到小雄? :O 多謝你叫我上黎睇喎 我講緊臭牛唔係我地族 我有講小雄? 我話 ...

講到我扮可愛  點夠你扮舞后可愛先
同埋唔好叫到咁親切 我好唔習慣既
加上, 唔洗客氣既 你上黎睇返 你講既野有幾錯 都係你既責任黎既姐
不過你可以唔上既 我又無逼你既 你回得 就預左有人唔認同你架喇

我講緊臭牛既時候 好明顯係 包埋你地櫻族
請你唔好逃避緊個事實 當時我唔止係話臭牛 我係有包括埋小雄 乜小雄代表唔到櫻族咩?:o

你答既野只係話 臭`牛 唔係你地族 而你隻字不提 小雄係你地族+有搶場呢回事
我咪話你睇+應前面個一半 唔睇+應後面個一半囉
你呢d唔叫選擇性失明 叫做什麼? 我無錯到喎:o 你想我點應你
你無講就等於成件事無發生過咩?
你係認真上黎回 但你唔好hea回我先得架

搞清楚返個事實係 : 臭牛 (打+撩我地), 同埋你地保佢個時 係櫻族
依家轉左第2個族就 唔代表佢係櫻族個時無搞過我地 你地櫻族打我地個原因 都係保臭牛姐
點解依家忘記左你個初衷先:o)

即使臭牛依家轉左族 我見你地都完全無任何表示啵

再者, 你回應我+不斷強調 (你睇下臭牛咩族先 )
我覺得你咁做 似乎係想擺adu上台多D
話埋比你聽 我地一早同adu傾左 人地唔表示唔理臭牛 唔似你地咁 咩都要保一餐 錯既都要爭住保
不過呢D 都唔關你事 係我地族既事姐

ChiB`  你都覺得係口同鼻拗=.= 所以我都睇唔明你嘈咁耐做咩= = 我幾日無睇呢個帖 你又要拎返黎講 SAD  發表於 15-2-23 09:33 PM
ChiB`  個條友唔比係你地櫻族開黎架= =? 同你覺得個件雨櫻花會員係我地開黎一樣 我真係覺得好笑 講D你都唔知既野  發表於 15-2-23 09:33 PM
hayley1005  算啦我同你都口同鼻拗 我都唔想再講落去 講多都冇用  發表於 15-2-23 09:31 PM

TO 扮可愛既BB妹 >> CHIB` 又名小瑩BB/紫幽:  (RE族最厲害的口戰女? 順道滿足你要贏的心態)
下 乜我講我見 ...

一定係咁啦
唔大p,但係p場幫人回血囉
一定叫做唔大p啦

明明個post係講緊adu既族人搶人場
點解無啦啦會關櫻族事呢= =
就算佢之前入過櫻族,咁又點呢,佢依家係用緊adu族既族人身份去搶人場wor
就算你地re同櫻族敵左,都唔係拎黎咁唔關事既野黎借題發揮吧。

baby小銦  唉. 算啦.  發表於 15-2-23 10:12 AM

回覆 ChiB` 的帖子

其實你問既野我係回霓雪個POST到都講左
搶場呢D野敵族關係有得怨? 你地搞洗貢人仔我地有冇得怨先
邊個搞邊個先已經唔計啦
我只係講緊臭牛唔係我地族 點解你唔答我問題 既然你覺得臭牛係櫻族 咁佢點解唔番黎櫻族而係ADU呢?
你話我地個初衷保臭牛 咁臭牛出左族你地又照打既:O ???? 既然你咁強調臭牛入過櫻族
究竟係我放人地族上台定你地想放櫻族上台搵野黎嘈呢?

同埋個POST既標題係講緊櫻族? 邊個係要搵野黎嘈有眼睇 如果你覺得仲有咩疑問不如你私下同我講
重申唔想係唔關事既POST到嘈到人

hayley1005 發表於 15-2-19 02:17 AM

臭牛嫌你地垃圾掛
所以咪轉族

hayley1005 發表於 15-2-19 02:17 AM

你點解死都要屈蛇皮搶你巨人場

又話我屈啦 我都話你話我老作咪作囉:O 我冇圖都同唔到你同拗架啦 我有冇屈當事人知咪得
呢個係我回既最後一個POST 我要講既野就講晒
你地可以選擇性失明扮睇唔到都得 我回一個POST可以引到五個REALM族既族人黎同我講野真係受寵若驚 睇黎我D問題需要你地多個人解答咁喎
邊個搵野黎嘈真係心照 講搞事我地一定唔夠你地黎囉可
可惜我地族冇咩人有玩2K FUN 我都係悶周圍禁下睇下D POST 都可以見到有人拖埋我地落水:O

三日冇上2KFUN竟然見到有人死要拎尾彩 幾條問題冇答都可以話人地技窮拗唔贏
仲話人7住走 好明顯係已經讓晒你懶得同你講 因為你由頭到尾都係到偷換概念 舉埋D唔三唔四既例子引証
某人咁鐘意贏 一開頭都已經比左個贏彩你 最尾仲要自己拎彩多次 你咁要面唔比你都唔得啦個彩
我就唔想同你嘈落去啦 我講左最後回LAST POST就係LAST POST
原來唔想嘈到人 回LAST POST就比人話我7住走 我都話你想嘈我實奉陪私下
你想係人地面前做小醜搞大龍鳳我唔想
我要講既就點評左你 自己都識講臭牛AC有兩人上 又冇証據顯示搶你地場果個係KAM
冇証冇據又死要入櫻族數搵野黎嘈 邊個未訓醒真係唔知 傻仔無極限:) 仲要倒轉頭問番人嘈乜 究竟係邊個搵野嘈呢可
某人鐘意可以自己繼續同空氣嘈7落去 反正某人最後都係話自己贏架啦可 笑
至於我定你係7住走就唔洗我同你講啦 人地自己分辨咪得 做人客觀少少好

ChiB`  我夠覺得你上黎回我 都好無聊啦 咁你又回= =咁你又繼續回我 明知無聊又要係度嘈 好難捉摸呀你  發表於 15-2-23 09:00 PM
hayley1005  我邊粒字有話我上呢個版學到野?:O 我講緊你無聊咋喎姐姐 OFF TOPIC都唔係咁離譜呀嘛 唉 唔係好想同個思維唔清晰既人嘈落去SAD 係咁先  發表於 15-2-23 08:54 PM
ChiB`  係你自己既角度 一定係咁啦 一定係我拉你地落水啦 你係無搶過場既話 又怕乜人地拉你地落水呢 你係無做過 又怕咩我講任何野呀0.0  發表於 15-2-23 08:52 PM

其實呢 你可唔可以唔好成日話我講粗口
我唔知點解你要冷係扮到好純咁 想塑造一個女神形象=_=?
咁你可否發誓你以後唔講粗口
呢個世界 個個人都唔同架喇 你接受唔到女仔講粗口 同我要聽你個套去做 係另1回事
你唔好將你既想法加係我身上 pls

同埋呢 雞呢個Term呀 唔係RE話先既。
拿, 本人記得好似係6XXXX,黑色之夜(對上個手) 個堆人 話你地先 又唔係我地族帶起先
我地只不過係Follow佢地 我唔明點解你偏偏要死針住呢個Point 係咁話我地口臭
我地族人因為 跟住 個個族 而所以先話"你副家長" 呢個Term
咁請你唔好反屈 話我口臭啦
你唔好講話 明知話人係錯既 點解都跟住做..
正如你明知浪費食物/食水/電力係錯既 你食/用唔晒你都係會浪費一樣
而佢地話個個對象好似又不是你 後尾你地族都有話返我地族某D人係"雞"
既然你地都唔接受呢個term 又何必話返人呢 right?

個標題唔係講緊櫻族 咁我話返比d人知 臭`牛 之前搶我場 張圖都包括見到櫻族有份搶
我5見得 有咩問題=_=? 我解釋返比人聽 臭`牛呢條友有舖搶場癮 而櫻族都係同黨
我做個簡單既比喻: 乜法官去judge 一個犯係咪有罪 唔係睇左佢背景,上次犯個咩事,有咩人參與先? (當然呢件事唔係涉及法律啦)
我只係講臭`牛既同時, 講埋你地櫻族都有份參與 又有咩問題呢?

同埋我係度話埋比其他夢之玩家/樓主知啦
KAMIKO(櫻族人士)  佢一樣可以開到臭`牛AC
我完全唔明點解櫻族要同佢 割席/劃清界線
或者櫻族真係當全夢之玩家 傻啦 SAD

加上, 上面霓雪都講左  臭`牛係未敵之前 已經搶過佢場 學你講返 一句心照 就玩完晒啦=.=
好啦,你講返 清洗貢人仔呢回事。 你地之前已經有人 清過我地既洗貢人仔 只係我地無你咁激 直接展開對罵姐

如果可以私底下講 一早就講左啦^^ 仲洗等到 我公開晒你地d野出黎 你先講咩
點解闇同霆打你 你又入晒成個re數先..?
IF 你當時搵我地傾, 你就可以繼續做你個和平啦
又唔見2BO 呢家我地打佢.. 講唔理大P就唔會理..
我地由頭到尾根本都講道理 係你地完全唔聽 我地都無計架:o)

其實你想了解返成件事 個起因,導火線 都係因為臭牛係櫻族搞我地先
然後, 先會發生搶場,打大P,清洗貢人仔 呢D
你硬係要講話 呢類型既事件 邊便岩 邊便錯 根本無從考證 有理說不清
第2件事 就係你副家長 話 唔接受我地副家長/家管/家人/傾 要直接同蛇皮傾 (可見有心為難)
你去投訴一間餐廳 都唔會直接搵人地老闆傾啦 最多咪搵經理
不過你地副家做左都唔會 認係有發生過架喇  

算吧啦 我講咁多可能都無用 好難叫醒一個詐訓既人

ChiB`  明眼人呢個TERM 咁虛無飄渺 無指定既人 你都可以 擺出黎 我覺得反而我無野好講啵 點解你又猜度到明眼人諗乜既 係你自己FF定乜:o  發表於 15-2-23 09:17 PM
ChiB`  當然唔洗你黎講啦 好多野都唔洗你黎講 都唔知你咁多嘴做乜 明眼人一睇就知 就係你晒時間回應話要走但唔走 不斷留戀同我呢個你口中既"無聊人"嘈   發表於 15-2-23 09:14 PM
hayley1005  你係咪兜緊明眼人一睇就知啦 唔洗我講啦 仲用律師做例子 如果你以為用KFC做例子就可以辯護到你唔係果個意思 咁我諗我都冇需要再應你落去  發表於 15-2-23 09:08 PM

adudog 發表於 15-2-16 12:24 AM
回覆 HeyHeiJar 的帖子

照你咁講即係古C場無霸場呢樣野 我每晚都可以去引死人地D人仔之後用人地果場?_?

個個都掛個人仔寫住 場有人 一會返,你係咪係度等呀?一會意思可以幾分鐘幾個字幾個鐘

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

-
如果你係掛緊商又點算係搶場-.-
姐係你明五明搶場係乜野-.-.
搶場姐係你打緊戈陣無啦啦有人係到打怪先係囉= =.
人地點知你掛商掛幾耐.? 姐係如果你掛到聽朝既話其他人係咪五洗打.?

baby小銦  甘我所謂話佢地係咪一定有埋你.? 你咪慢慢同櫻族嘈. 我都有我立場好無  發表於 15-2-22 08:23 AM
ChiB`  下, 你上面講話 佢地係咁既 慣左就好<- 呢D乜野黎架 小妹妹 下- - 傻個個會唔會係你呀 小姐 我同櫻族嘈 關你春事咩  發表於 15-2-22 12:41 AM
baby小銦  到底依加係我定你留言先? 五好屈得就屈啦. 又俾我入位真係好柒. 到底依加邊戈行為似小妹妹呀? 你係夠我講既就五會拎上次既野泥講啦.  發表於 15-2-21 10:13 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:43 PM , Processed in 0.035129 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存