2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 adu 搶場大族??? 有圖有真相
樓主: adudog
go

[消息情報] adu 搶場大族??? 有圖有真相

天空Ser1有人.打到三月中

如果有人搞我Ser1..就2000fun見

babylucky  好驚呀屌你老母 會唔會起埋人底架,啲玩家好似毒撚泥架咋喎 做乜撚柒要同啲傻系嘈呀 高撚級既乜尻大學av生  發表於 15-2-17 06:01 PM

咁多臭牛打手
咁呢張圖又點解釋臭牛搶場既惡行

HeyHeiJar 發表於 15-2-16 07:22 PM
打得機你唔好話人毒撚啦屌你老尾

毒撚得罪你呀???????有罪???犯法呀??

打得機呢  就唔代表係毒撚既 請你上網查一查唔好係到識戈幾隻字就當自己識解釋
請上 http://evchk.wikia.com/wiki/%E6%AF%92%E7%94%B7

毒男又稱毒撚,是一個次文化用語,指欠缺異性緣的單身男性,源自日文「獨男」(日語漢字:独男,即「獨身男性」)[1]。這個詞先在日本網路討論區2ch的「獨身男性板」出現,由於日語「毒男」與「獨男」同音,網友把該板戲稱為「毒男板」」,後來就指具備一些不受異性歡迎特質的男性。

明白?

然而,你表示你係毒撚  ok
我唔會因為咁而串你既 笑而不語囉zzz
再者,nos 8成人都係毒撚?請你舉個調查出泥證明,如果唔係唔好係到砌nos玩家生豬肉,人地可以告你誹謗 thanks

最後 挑你機同唔挑你機 有咩分別 post得出泥就預左比人回覆 如果你咁都要嬲既咪叫admin引用論壇條例禁我言。
that all
請容許我講一句,我赤祼祼做番自己講粗口都好過你係到唔知做乜撚野亂咁將個詞語誤解  屌你老母死廢青

babylucky 發表於 15-2-17 04:13 PM
打得機呢  就唔代表係毒撚既 請你上網查一查唔好係到識戈幾隻字就當自己識解釋
請上 http://evchk.wikia. ...

屌你老尾比條link copy我托西咩醒目仔

毒撚二字係香港人自已改.改番黎.將宅男同毒撚同化

二字一用.ok你要分你咪分清楚D wor

我話8成係毒撚係我玩左七年眼見咩人On On幾耐同1日On夢頻率黎講我唔洗做個Survey都知啦

以Nos為例消耗大量時間打機升Lv.夢歷家下高lv多定低lv多呀?

我答你:1村所有掛商=有大帳 坐族地大部份90up

P場大量傳90/傳9293,屌你老尾打古斯個d都係veteran啦下話

以街招人打計.下限至少打3h~出面有個post話打到星期3 姐係3曰

你老尾一日扣訓教8h 1日得16h用  .將1曰五份一用係game到唔係宅?

宅係鍾意係屋企做自已野係宅

And then你會唔會On 只係打3h古C or 2h死地即off呢??

以我所知大多數會入P場同其他野

#你覺得我嬲咩?醒少少啦哥哥仔 我比人圍屌左咁多年EQ好高.

我講野不撚嬲都係咁.

最後你話我死廢青.我答你你認為係我咪係wor.我係毒.but.我考DSE 中5*英5*數5 通5** X1X2兩科4同5

廢青都穩入到U..好慘呀.咁香港地有好多f.6今年都會想做下我呢d廢青啦.下話

霓雪 發表於 15-2-17 04:00 PM
咁多臭牛打手
咁呢張圖又點解釋臭牛搶場既惡行

由於主角係臭`牛 緊係無問題
係度話臭牛 唔驚比佢清咩
SO, 唔會有人會解釋啦
個個都係得個講 ONLY
比著係臭牛貼上黎話人搶佢場
D人仲唔小搶佢個條友咩

ChiB` 發表於 15-2-17 05:06 PM
由於主角係臭`牛 緊係無問題
係度話臭牛 唔驚比佢清咩
SO, 唔會有人會解釋啦

算啦.臭牛都係食屎狗黎.唔好人得去邊

ChiB`  非常認同 臭牛 = 食屎狗  發表於 15-2-17 07:01 PM
ChiB`  AGREE!  發表於 15-2-17 06:59 PM
babylucky  你咪又係食屎狗 好得去邊??  發表於 15-2-17 06:02 PM

回覆 HeyHeiJar 的帖子

第一呢隻game出左7年 多數高lv 都係正常情況
第二呢隻game多唔多veteran ,好老實答你 ,隻game咁耐歷史 點都會多,我諗多老手只能代表隻game入面仲有價值而唔係因為長期毒係nostale ,你咁樣講似乎你想將nostale所有人定義為你口中無撚用一碌廢物既"毒撚"

街招人打計.下限至少打3h~出面有個post話打到星期3 姐係3曰

你老尾一日扣訓教8h 1日得16h用  .將1曰五份一用係game到唔係宅?

呢句野 我更加唔敢認同你,唔通有時間消遣就代表毒? 每個人娛樂方式都唔同 你要將你自己戈把尺用泥度人地 實在好唔公平,其他玩家見到你咁樣講一樣不滿(利申我退夢左九世)

最後 你講到自己有幾高尚,有幾有學識,入到u
so? 第一句話口唔埋就屌人老尾我都知你好撚有學識啦
既然你自我感覺良好 你實會長期認為自己站在道德高地 咁樣同你討論泥都無意思吧zzz

babylucky 發表於 15-2-17 05:37 PM

第一呢隻game出左7年 多數高lv 都係正常情況

我睇左你1句.only

有學識不能粗俗?

有邊個5識粗口??

我認為係網上可以表現放縱d咪講

講粗口係唔可以有學識??

我同你講好多professor同我地私底下聚會都好爛口

學你話:(我赤祼祼做番自己講粗口都好過你係到唔知做乜撚野亂咁將個詞語誤解)

下話?我重來冇自稱高尚,我只係指出我係一個入到u既廢青.

明白????

咁你咪繼續開口埋口都屌人老母囉
我又唔會少左忽肉既,每個人都識粗口 識講唔便表要講
你認為可以放縱只係你既觀念仲係一個某程度既人,所以 都係算把啦你 比你中埋狀元都無用 人品差撚到咁

入到u既毒撚? right?

似乎你偏離左題目喎,宣稱全nos玩家大部份/會打古斯都係毒撚既人

babylucky 發表於 15-2-17 05:59 PM

咁你咪繼續開口埋口都屌人老母囉

你解釋我點廢先ok?

比較在意e句.

HeyHeiJar 發表於 15-2-17 06:07 PM
你解釋我點廢先ok?

比較在意e句.

偏離題目既野就唔討論啦
其實大家都有腦架 仲要講到咁白?
講番你個nostale+古c毒撚論仲好啦

babylucky 發表於 15-2-17 06:09 PM
偏離題目既野就唔討論啦
其實大家都有腦架 仲要講到咁白?
講番你個nostale+古c毒撚論仲好啦 ...

係就Call我講啦

偏離題目唔討論.# topic係adu 搶場大族

所以nostale+古c毒撚論已經離題

我講完我講Ge野都冇乜補充

腦係你到,你點諗唔關我事Lu.

唔回你住#

一陣飛日本玩.898.898

又call?>
你咁中意叫人真人架
你係咁把炮點解仲要走上泥2kf係到爬下文覆下文
鍵盤戰士都唔好扮高等啦屌
笑死人咩 論壇上腦呀?

ˇ為妳喝采` 發表於 15-2-15 10:21 PM
樓上又有D激動既 如果是我 我行開果陣借俾你打唔係問題
你整死我隻人仔 擺明就係惡意搶場啦
咁無 ...

你鐘意啦,你大佬黎我睇你頭

你估你係殺手哥?

經過我深造夢之的幾年入面
發現有圖唔代表有真相
有圖只會比狗話系合成圖
依家玩夢之要有圖有片 先可以有真相

我商街掛商話霸場=WIN?

個場全SER玩家都用得
點解要掛商話個場已有人 仲要話打到星期二
姐係個場係你自己?
咁不如你用錢買起成個GC啦
咁咪冇人同你搶場

霸住個場又打唔怪既
我開幾部電腦去哂全部SER古C場 話個場已有人
咁咪冇人洗升LV? 雖然我對升lv0興趣 不過真係好on9 話個場係自己

開post拎黎比人插
on99
已有 1 人評分Good 收起 理由
HeyHeiJar + 2 精品文章

總評分:  Good + 2   查看全部評分

TO RE犬: 開口埋口櫻犬前櫻犬後 臭`牛係我地族?  佢搞你地場好明顯係因為敵關係 唔係會無故搞你地? 唔好覺得自己冇搞過人升LV先得 你地個家長蛇皮都搞過人巨人啦 圖我就冇CAP成年前 心照啦呢D野

回覆 皮收唔收;] 的帖子

蔡xx呢條友真心膠膠地

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:15 AM , Processed in 0.033747 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存