2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 花生續集之淩霄VS傳說
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 花生續集之淩霄VS傳說 [複製鏈接]

aaman926 發表於 15-3-18 08:07 PM
等我出黎講幾句,我傳說既。
先講凌霄,本來關係都唔係太差,點知前排上官狼,小蠻(一番小茄一)係我地打 ...

照你咁講.都係緋主果D入番去幫手拉仇恨.如果照咁講點解吾搵佢地傾下呢? 搵水丘.無狄果D傾?

而據說以前淩霄比禦影開紅打,小白果D就要同人傾要SORRY.咁點解衣家吾搵人傾左先? 要直接搵人幫手打人呢?
係咪真正朋友係禦影吾係淩霄? 真係兩個處事方法?

仲有,你講邪教打你地幾多次.你地有無諗過自己有CUT琴.彈琴.同心佛果D?有時D野係相向,
學你講人地都係士可忍孰不可忍,忍你幾次.都仲係咁.人地咪開你波, 但到開左你地波就話人地打你.咁真係講吾過去.

另外, 你話禦影入左人入去你地幫.而玩幾日走晒.當然啦.傳說都正式入線.打交又有禦影同門幫手.開追殺打.咁仲使入人去幫手咩?.認真就輸了.

9yinradio2 發表於 15-3-18 08:34 PM
照你咁講.都係緋主果D入番去幫手拉仇恨.如果照咁講點解吾搵佢地傾下呢? 搵水丘.無狄果D傾?

而據說以前淩 ...

呢位人兄,不如報上名來啦
下下針住禦影,為乜

據探子回報,當日禦影係幫戰後唔小心打到凌霄殿的,亦即時say sorry
點解唔見你講?

九陰司馬遷 發表於 15-3-18 08:45 PM
呢位人兄,不如報上名來啦
下下針住禦影,為乜

仲好講.有講SORRY..但點解次次禦影打完人都可以講SORRY就無事??
打完人地塊地,之後仲開紅. 係我都忍吾到啦.

而有講SORRY.呢點我之前D POST有提.你追下POST先啦.
吾好話我針住邊個.我係將收到D 風講比大家知O者.

9yinradio2 發表於 15-3-18 08:50 PM
仲好講.有講SORRY..但點解次次禦影打完人都可以講SORRY就無事??
打完人地塊地,之後仲開紅. 係我都忍吾到 ...

有件事想測下你D風向
咁我的探子回報俾我知
想當年 凌霄殿反口覆舌
唔俾返塊地閻皇居
唔知你知唔知呢

回覆 9yinradio2 的帖子

你成日話有人cut 琴心佛, 你不如開名, 我地踢佢啦. 我就唔知你講邊個?
我自己就唔會做呢D屎忽野. 次次都話cut 琴心佛,你地厭唔厭?

同埋基本上邪教系唔需要忍我地, ok? 大幫蝦細幫系好正常既. 如果我系大幫你系細幫, 我唔需要同你傾. 學王X霜話齋, 明打7你. 你都吹唔漲.

你明唔明? 所以唔好再講傳説 cut 琴或者心佛. 比圖我地即踢. ok?

至於同凌霄既關係已經修補唔到. 你都唔需要再問點解A 點解B. 你唔系當時人, 根本不資格批評. 花生系可以, 但系唔到你講對與錯. 家家有本難念的經. 正如齊陰離家出走, 甘反叛, 究竟系CY同龍蝦 對佢好差, 定系齊陰本身精神系有問題? 衹有當時人自己知. 香港人下意識唔中意CY同龍蝦, 就會話系佢對個女唔好. 但真相系咩? 無人知.

我講道理. 做錯要贏,打要企定. 有心吸紅話我地錯既大有人在. 我地同人打緊交自己開琴都會比人話我地幫大聯盟開琴我都聽過. 總之, 唔中意你既人總會有千萬個理由話你錯. 呢個世界系甘現實. 9yinRadio2 你都系時候話比人聽你系邊個啦.

回覆 九陰司馬遷 的帖子

笑撚左, 講sorry, 咁嘅時勢, 真係貓哭老鼠假慈悲

++quote++
另外, 你話禦影入左人1入去你地幫.而玩幾日走晒.當然啦.傳說都正或入線.打交又有禦影同門幫手.開追殺打.口6仲使入人去幫手咩?.認真就輸了.
++unquote++

回應: 敵人既敵人就系朋友呢個o甘基本既道理你都唔明? "入線"同"同仇敵概"系兩回事.

aaman926 發表於 15-3-18 09:49 PM

你成日話有人cut 琴心佛, 你不如開名, 我地踢佢啦. 我就唔知你講邊個?

你都O岩架.邪教點解要忍你地?又真架.正如禦影點解要忍淩霄.同埋衣家傳說有後臺.點解要忍淩霄一樣道理.
THANKS你講出左大家O既心聲.

PS: 你地繼續打我地就最開心.

九陰司馬遷 發表於 15-3-18 09:00 PM
有件事想測下你D風向
咁我的探子回報俾我知
想當年 凌霄殿反口覆舌

真係想小7 你..
你追下POST先啦..我之前D POST有講過啦.你吾追POST好難同你玩WO
又要威又要扮收風.你閻王居O既.米鬼扮野.

笑傲無雙

aaman926 發表於 15-3-18 08:07 PM
等我出黎講幾句,我傳說既。
先講凌霄,本來關係都唔係太差,點知前排上官狼,小蠻(一番小茄一)係我地打 ...

挑,咩唔俾面你你唔俾面人,綁架呢啲活動冇話你綁左先就係你,我就係知你開紅打我地幫主
我地幫主俾你打要忍你?!你自己有冇做錯有冇隱瞞你自己知啦

同埋冷無恨成日開紅打你地?又唔見佢搞幾他人係要搞你地?分清敵對前同敵對後先好講啦
加上我地幫主唔係叫八婆,你唔好睇咁多av仲好啦

回覆 aaman926 的帖子

我地有哂你正當呀,活動有正當??

敢做唔敢認呀AV?

講大話死全家嫁含家產!!!!你咪唔好撚認law

食屎狗!

咪再扮可憐

一直你本人都主動開紅打我地先,收埋你d經慢慢念。

食屎大話狗!話你呀!大鬆弛熊!契弟!

回覆 TarzanX 的帖子

++quote++
我認我開紅想嚇佢,點知佢堅持搶綁架,我等佢綁左先打。完全正當活動殺,你綁得人預左比人殺。正如我綁架定身,預左你都可以搶。我話左我綁緊,你唔比面我,我做咩要比面你?
++unquote++
咪寫左成個故事咯, 你幫主點同你講我真係唔知...我就系當事人身份講返事實. 你唔系現場, 你憑咩question我?

回覆 ~徐子陵~ 的帖子

我講事實. 不過呢度唔系駡戰既地方. 你系度鬧我我唔會少塊肉.

我系AV, 現改名大鬆弛熊.
都系個句, 我講事實.  
小心身體, 小心胎兒. 游戲別太認真.

聽你咁講,咪姐係係開紅的情況下,打綁架的人,又唔關紅,開紅打人,講咁多野冇乜用ga bo=  =, 真係話你on9 驚你嬲.,同埋你地同紫雨開波,突然彈咁多人出黎,都話無多無少,咁可能會有人信呢批人係見個幫有交打先上線出黎打交?長年唔上線的會員? 仲有你一直話講事實,但事實咪係你得個把嘴係咁講lo,睇唔到你講ga 野 的可信性wo.

東方吱 發表於 15-3-18 06:49 PM
哂氣 禦影同0消打緊 傳說就入組出黎單tap+心佛打人地自己既敵幫
咁你邪教又要走出黎做大佬救世界 禦影打埋 ...

如果小白咁樣係念舊情 咁禦影都一定係念舊情啦

第一日玩九陰? 定係未訓醒 只要你係綁緊人 人地唔洗開紅 直接打你 你都會見到正當

笑傲無雙

aaman926 發表於 15-3-18 11:03 PM

我系AV, 現改名大鬆弛熊.

多謝你關心幫主身體
但我地唔會接受,你個人好假,敢做又唔敢認
你講既唔係事實就預左俾我質問,我唔信自己人要信你?!
個個都唔屈要屈你?!你講事實?食屎啦!
一開口就八婆,面係人俾,架係自己丢
無教養既人講咩都係狗屎垃圾

回覆 ttloltt 的帖子

係lo,第 1日玩九陰啊,仲開紅打綁架ga人?仲唔係on9 ?你假設冇開紅係冇意義ga bo,睇真實情況進行思考,不要假設無謂的東西??just 事實?開住紅打人,你唔好話正當先啦,洗唔洗故意開紅啊,嚇條春咩,講咁多咪又係on9,係諗住打綁架ga個條友,就唔好開紅嚇人,直接打綁架la,又話嚇佢,最後又要打,唔用腦諗野ga.??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:06 PM , Processed in 0.036641 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存