2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 無比錢玩呢隻GAME既人, 比有錢玩GAME既人屠殺唔係好正常 ...
樓主: 2000FUN超人
go

[閒聊討論] 無比錢玩呢隻GAME既人, 比有錢玩GAME既人屠殺唔係好正常既事?   [複製鏈接]

☆魔鬼皇☆ 發表於 15-4-14 07:26 AM
我算D乜丫 近依幾日 香港都唔知多左幾多個百萬富翁 千萬富翁啦

一山還有一山高 玩少少錢就不停鬧人就唔 ...

離下題先
講真,我好懷疑係加陣呢個香港 百萬仲做唔做到富翁
望向樓價?嗯 想搞生意?嗯  想成家立室娶老婆生仔?嗯
香港D錢越黎越唔等洗

樓主一個禁言就收左皮,無得回味佢點樣比人串
幾時肯出番黎搞事,支持樓主越戰越敗,越敗越戰

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

sck123 發表於 15-4-14 09:14 AM
離下題先
望向樓價?嗯 想搞生意?嗯  想成家立室娶老婆 ...

我睇法  計原本乜都冇既你40歲退休 拎全4千萬 唔賭錢既人黎講

如果你有80歲命 都過唔到世

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

sck123 發表於 15-4-14 09:14 AM
離下題先
望向樓價?嗯 想搞生意?嗯  想成家立室娶老婆 ...

樓主水已潛
點樣越戰越敗越敗越戰?

講到咁口響咩野天行哥喎
即刻搵件地行姐都搞掂佢

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:05 PM , Processed in 0.061120 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存