2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 玩弓手心得 轉貼
go

[歷險心得] 玩弓手心得 轉貼

升lv圖(for新手):15~20跟任升吧@@好快(早期弓手系難升 希望你唔會叫人帶升ge 1個)
20~25打21時升(依家時空種子貴 要間中打怪汁種子)
25~28打25時升(依家時空種子貴 要間中打怪汁種子)
28~30打28時升(依家時空種子貴 要間中打怪汁種子)
30lv可以打水章or打33時/34時升(依家時空種子貴 要間中打怪汁種子)
2轉左 升到16job夠你用 唔好再升 第時你有排洗豆 打神殿前升卡就好快架姐
40lv用1轉拖神殿 速度系慢d 不過你用2轉打第時洗豆升job就仲慢
1轉拖神殿 你有ge大技就系 貫穿 箭雨 綑綁刺擊 同唔少得ge儲氣(吸納)
方法一定要有暗抗(27手+小偷鞋[5合晒])拖左1堆怪 要帶寵 等d怪埋身 用綑綁刺擊
相信d怪郁唔到 之後儲氣用貫穿 有8秒時間比你度準角度 再箭雨就清完
去到46lv 重要了 改變命運ge卡片--刺客 最廢ge職變成最強了
打完3轉之後打阻石升job 唔夠job用3轉?! 怪你用2轉多得仔了 去洗豆幫到你
3轉有左16jo(雙刃龍牙) 可以去林克拖怪爆豆(大約48lv到) d豆用遊刃你再去拖狼 d豆就沒血了
5轉呢方面我唔知你收卡定65lv先打 不過通常都系收卡 不過練1轉job會練死你 唯一方面 用2轉同人1隻隻打死地or洗豆
有左5轉可以進入死地了 一定要有夢古 煙左你88 死地就系黃昏斷崖 可以用14,000蚊買 系拉迪買
練到69lv可以進入3人死地 1弓1劍1咒 / 2咒1弓 / 1咒2弓 無可否認你了5轉弓了 因為你系清怪能手
爆怪方法:20>2>16>10 應該清晒 清唔晒怪你點錯卡了

洗骨洗到83~84lv到 入大族洗騎升吧 往後都系咁升 吸下經驗第時同你d fd一齊打
===========================================================================
裝備方面(弓):15>26>34>40>45/46>63/65>79(可以唔轉)>85 65/71/79弓佩合44刀加攻很強 其他弓佩合72刀都系唔錯
(刀):15>33>44>58>67>85>88 44刀留下唔好賣 若你用65/79弓的說
(衫):15>20>28>35>42>55>58>62>69>74>78
不要貪74那扣人3抗 一定要78 因為5抗換換3抗唔抵┘
==========================================================================
卡片pt方面(個人心得):2轉點攻屬 水弓通常雪地用 加屬for你汁雞and大力d
3轉全攻吧 點到100攻都好-.- 暗弓pvp單挑多 加攻有利 加上佢爆擊多 加攻岩佢
4轉點屬攻/攻屬 打料用 4轉弓冇咩用 s0用黎打怪多 有用ge雪地放炸彈
5轉弓 第1張一定要屬攻 因為5轉弓優點多大技 for你清怪用 加上5轉弓有扣抗技唔洗驚 點屬超強的說
ps:冇卡+9上都可以 光弓(5轉)一定要+9上 基本弓卡黎 死慳死抵都要沖到+9 買點打天毛 唔理 +9上就可以了(收幣就唔好了)
===========================================================================
搵錢方面:2轉了 36lv:打26時黑珠
48lv你爆林克/密殿都唔少天毛賣了
65lv入黑林打3章怪 仲多天毛 打72時/暗b(注意種子問題) 都ok 唔少$$
70lv開始打刃b 夠打就>蟹b>樹b>騎b
買點/收幣 我冇野好講,慢慢浪費你娘的錢吧-.- 玩點收幣昆埋人地好似兵工狗咁廢就唔好了  (轉貼)

依段野...
咁熟口面既
好似係好幾年前見過

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

﹏ 發表於 15-4-25 11:11 AM
升lv圖(for新手):15~20跟任升吧@@好快(早期弓手系難升 希望你唔會叫人帶升ge 1個)
20~25打21時升(依家時空 ...

http://www.2000fun.com/thread-3672755-1-4.html
唔洗講咁多架啦
呢d野心入面知就算
畫到出腸就唔好啦

我見幾有用 所以轉貼姐

回覆     ﹏ 的帖子

好狗lo

﹏ 發表於 15-4-25 12:08 PM
我見幾有用 所以轉貼姐

你1#發表於 15-4-25 11:11 AM
我3#發表於 15-4-25 11:50 AM

我出完3#你先改野加轉載二字?
分唔是咁呃的
你重新組織下都可能有分有骨加

唔好咁啦
沒有最柒只有更柒

我右冇林住要加分 我指係覺得呢個真係幾有用 我先轉貼出黎 加上我都5知 原人之前有人打過出黎

柒到冇朋友

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

﹏ 發表於 15-4-25 12:08 PM
我見幾有用 所以轉貼姐

係標題上加返 "轉載"之類字眼啦

免俾人圍插

回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

下次有人無加到 扣佢分

冇新手冇用0分

回覆 a2369369 的帖子

你又知?

48lv你爆林克/密殿都唔少天毛賣了
依家D新手今高攻今快打密殿的咩  

﹏ 發表於 15-4-25 12:44 PM
我右冇林住要加分 我指係覺得呢個真係幾有用 我先轉貼出黎 加上我都5知 原人之前有人打過出黎 ...

姐係咁...
我都唔想吐你槽
但你矛盾到一個點

你話你唔知之前有人打過出黎
又話見到有用先轉貼
咁請問你唔知之前有人打過出黎既話又點知有用呢...?

因為我係其他個D網到睇的 5係2000FUN到睇

卍肥白卍 發表於 15-4-25 09:33 PM
姐係咁...
我都唔想吐你槽
但你矛盾到一個點

越解畫越係錯笑死me
我都唔講出面有冇link係倒模一樣

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:58 AM , Processed in 0.085934 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存