2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 熱門手遊討論 [怪物彈珠]求老手解答
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] [怪物彈珠]求老手解答

我想問我隻AC首先綁左係gmail1到,我可唔可以之後轉綁去gamil2到架?因為我想放左隻AC佢又唔想俾gamil人。

同埋轉左會唔會有D咩問題發生?

係可以唔洗成個gmail比人架,上巴哈睇下啲人教人轉移gmail. iso android 都可以
ps :隻game 冇綁定e樣野,得"引繼" 。唔明再問:-)

引到既 你自己開個新gmail引繼米得囉 (但android好似麻煩d=.=,我引唔到落另1個新的gmail...但ios我就可選擇引入第2個ac..唔明咩事)
但依家繼系統有問題,會有引繼失敗既情況出現
↓ 呢度有講
http://tw.playappgame.co/articles/show/1262
依家引繼要小心d a_a"我依家個ac卡住左係引繼失敗呢個步驟 求解決法方sad
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:28 PM , Processed in 0.030007 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存