2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online [F服] JG收日本WM點數卡~(無限期放置中
樓主: a2566506
go

[其他] [F服] JG收日本WM點數卡~(無限期放置中 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

要寄信點解唔直接wis?低質的華人.

T!zi 發表於 15-6-2 01:13 AM
飛空城是甚麼?能吃的嗎?(笑
物價差 在我眼中..都是一樣 都買不起就是了w
f服最好是...偶爾有華人來信用英 ...

飛空城不能吃,農田出的傢俱不錯的說(能完gc那時的夢)

原來可以講價的嗎(發現新大陸)

說開高登的
已經沒什麼活人on了w
lleo也沒在高登發post了w

笑傲無雙

點解硬係覺得樓上有人自爆咁既wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
btw我都好耐無on lu
高登個post一早沉到唔知去左邊啦
成日有條友將啲old news當做自己獨家攻略咁講, 睇都睇到煩...
簡單講句, 而家啲人越黎越無野做
越黎越少on
如果唔係官方點會出login活動? 你諗下啦

簡琉優星 發表於 15-6-2 06:12 PM
點解硬係覺得樓上有人自爆咁既wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
btw我都好耐無on lu
高登個post一早沉到唔知去左邊啦

升滿等不是掛機就不on w
寵場攻防不錯的說(拖

離題很遠(閃

十週年勳章(賀詞)

lecky 發表於 15-6-2 07:15 AM
飛空城不能吃,農田出的傢俱不錯的說(能完gc那時的夢)

原來可以講價的嗎(發現新大陸)

講價這種事...我猜日本人很少做
因為收到日文來信講價的 我都會找朋友回
朋友說日本人很少用一句起兩句止 單刀直入法來講價
據說是不太禮貌的
然後沒有然後了

日木人來信都會打很多字呢...

其實發覺日本人很少講價的
如果真的是說來信商議的那種,都會很婉轉很有禮貌的來問價
以前港服那種標明價然後還要被人開天殺價的情境都不會再見 :D

T!zi 發表於 15-6-7 10:28 PM
講價這種事...我猜日本人很少做
因為收到日文來信講價的 我都會找朋友回
朋友說日本人很少用一句起兩句止 ...

總會有開頭白
唔好意思什麼什麼w
不過呢d都係日本人傳統來

如果香港人都是如此般的
對於中文寫作or英文寫作都不是壞事w
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:50 PM , Processed in 0.024113 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存