2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 9轉團攻略快團 有圖~只需40秒完團(補圖59石20秒) ...
樓主: 、Syee。
go

[歷險心得] 9轉團攻略快團 有圖~只需40秒完團(補圖59石20秒) [複製鏈接]

大撚獲,狂洗章狂打團先= =

小雲已經出動。

官方小雲 發表於 15-5-28 06:14 PM
小雲到此一遊

小雲小雲呀~
點解個效果明明寫住完全不能迴避
但係我打唔中既?

愛仔。﹏。 發表於 15-5-28 01:27 AM
你咁樣開個post
小雲見到 等陣整勁隻王咪死

其實…出之前已經同原廠講過太易打= ="...
唔係%攻…又會中效…

下周就會修正, 唔中DEBUFF,以及一定要食光粉

回覆 官方小雲 的帖子

即係唔預90下會冇得打團,打都係3死收場

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

sck123 發表於 15-5-29 01:53 AM
大撚獲,狂洗章狂打團先= =

借隻弓A黎
比我做陣採花賊ok

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

官方小雲 發表於 15-5-29 10:00 AM
唔係%攻…又會中效…

你有冇想像過40人90下
一半人食粉、得頭一兩次經驗既新手團
一個唔好彩boss淨係召2隻王
已經係等滅既節奏

風光背後又有幾多人滅過幾多次
真係自己體驗過先知苦
講到尾都係你睇我好,我睇你好既姐
唔通10團有一半場數贏
另一半炒蛋收場走黎貼圖咩

總之唔好改得太過份就得
根據過往經驗......你懂的

回覆 官方小雲 的帖子

其實呢家就算可以中效 好多時都會滅團
因為每次出小王,都會有一堆人死嫁
如果你整到隻王唔中效既話 隻小王又出得咁快 有時一次仲出兩隻
你叫我地點打好==?
係咪要全團傳裝食曬攻水香水上曬惡魔卡先得
如果因為輸出唔夠,咁隻小王狂出=狂有人死=滅啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔好見到有人可以30秒完團就當左個團好易打先得架
你有無諗過如果唔中效既話個團幾難打呀
你估次次都可以一次過中曬暈/煙/蛇/聖光/破防?
你自己又記唔記得你第一場完唔完到團?
你當依家個個玩家都好勁? 改勁隻王搞到有班人冇得打你都冇癮啦 係咪先?
總之 三思而後行
出完果團就咪鬼成日改啦 你要做野咪整返好個ser先囉
成日登出都要等幾分鐘 打acpw都打到手軟

已有 1 人評分Good 收起 理由
aailkypsc753 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

我只見到天SER最勁個班人都係度a_a

更新出九轉吸引人挽,再用一星期摧毀個九轉,真係掂

唔係%攻…又會中效…

fuck you

小雲你知唔知風光背後有咩代價?
我打左成五十幾團超過一半以上都係10心以下先羸到
剩係得兩場既奇蹟先做到傳說中的30秒
好心你唔好諗咁多啦,係「易打」不過仲「易滅」
好多時都係-6架渣,紅血爆發不足一出雙小王=滅硬
你知唔知兩隻小王如果唔好彩疊埋一齊出
基本上個團就算剩30粒心都係無得救?
所以都係紅血個陣要狂落debuff,先夠爆發
你咁樣一搞仲衰,姐係點?逼人唔洗打團?
一條雷劈一隻傳93戰甲+8,2M血 劈90弓,兩刀死
你唔好同我講呢D咁既野叫做正常
咁我地成班人升lv升到隻狗為乜撚野?
為左入去連兩條雷都頂唔到既垃圾?
加陣既經驗全部都係建基於以往慘痛既失敗之上
加陣有人放幾張佢百年難得一見既成功圖你輕易話改??
乜原來GC咁識視察民情架??

唔好同我講你無決定權

kenyeung525  做乜學我講野A_A?  發表於 15-5-29 05:09 PM

唔係%攻…又會中效…

SER既問題又唔搞,S卡平衡又唔理
本份又唔見你做好,剩係見到有人話乜乜乜太強就即刻去buff
渾沌三刀劈死傳93戰甲5M血火戰,九轉團神雷兩下爆劈死4M血海戰
你係咪真係得閒到咁?,又唔見你問下韓服既調整唔套用落港服
毀左好多張本身仲好好玩既S卡?
呢D問題你又有無去煩人地?又有無成日叫佢地改?
"24張"職業S卡 但係p場d卡差唔多黎黎去去都係個幾隻你知唔知點解?
拜你地所賜
團比人post幾張圖話易打即刻叫人改?
我打左成篇文講緊S卡有乜野太過弱太唔公平又唔見你即刻叫人改?
打團就係為左打卡架啦,卡廢打乜撚野團?
六轉戰,八轉戰,九轉戰,三張都係"命中"悲劇既祭品
完全不能迴避,但係又打唔中既垃撚圾小學雞解釋
人地其他卡張張都係5秒暈,呢三張暈乜撚野?唔係兩秒收皮就係打一下無左
雖然我知韓服會搞,不過反正港服都係咁唔撚關事架啦
韓服千萬唔好批比GC改tim呀,一批你睇下幾多post輪住屌小雲啦
我排住隊等緊下星期二呀

火戰(正常).........水弓(正常).........火咒(娛樂)
水戰(娛樂).........暗弓(正常).........光咒(正常)
光戰(垃圾).........火弓(垃圾).........水咒(娛樂)
暗戰(娛樂).........光弓(打怪).........暗咒(娛樂)
炎戰(娛樂).........炎弓(正常).........炎咒(神卡)
海戰(神卡).........海弓(正常).........海咒(神卡)
闇戰(娛樂).........闇弓(娛樂).........闇咒(娛樂)
耀戰(打怪).........耀弓(正常).........耀咒(正常)

心願與你  唔知你係咪拎咗弓手嚟比較命中/迴避。弓手本身嘅定位就係命中迴避特別高,但劍士係咪命中迴避低得太離譜,冇辦法戰勝同等實力嘅弓手就唔太清楚  發表於 15-5-31 09:56 AM
心願與你  其實八轉弓範圍技多又 CD 超快,清怪都好勁㗎  發表於 15-5-31 09:49 AM
blackdeath  4轉同8轉真係....[369]  發表於 15-5-29 08:11 PM

doradonald 發表於 15-5-29 12:48 PM
回覆 官方小雲 的帖子

其實呢家就算可以中效 好多時都會滅團

一次只會出一隻混沌…
出兩隻係因為隻boss扣血扣太快= =..
佢係計血量召混沌的

sck123  打得快又話出兩隻,打得慢又比雷劈到滅團(笑)  發表於 15-5-29 03:47 PM

其實..就算我唔講開發都會查到…
隻王未召混沌就死左,明顯就係同開發預期唔同…
而且光粉的設計就是希望所有參加的玩家都使用的情況下才有機會挑戰成功。

與其我欺騙開發…不如老老實實同開發講= ="...
我提出,重可以要求唔好改太難…
直接由開發改,唔通知我地,就會好似8轉咁…

☆魔鬼皇☆  版主係有特權,如果唔係分版主同會員做乜!冇違規!  發表於 15-5-29 10:49 PM
sck123  小雲犯版規88  發表於 15-5-29 07:17 PM

官方小雲 發表於 15-5-29 03:59 PM
而且光粉的設計就是希望所 ...

( Show Blocked User - 官方小雲 )
咁姐係點?你一話改就改?做野唔經大腦?
成班玩家以後既九轉團就係咁比你倒落咸水海?
剩係講好易打30秒完,咁其他滅團呢???

回覆 官方小雲 的帖子

點樣一定要食光粉...
仲有改到隻王唔中效真係唔洗玩-.-
本身都叫難打 除左-6中哂古效就易
但你唔中效真係7-8成等滅團

十週年勳章(賀詞)

官方小雲 發表於 15-5-29 03:59 PM
而且光粉的設計就是希望所 ...

好似8轉咁?
其實個8轉超級無敵難打
淨係講緊無惡魔/天使阻,一邊勢力打已經好吃力
仲要有一大堆人入黎唔打,淨係行路吸箱
d技扣人d血又多,劍士一行埋去劈2下已經死左
唔知小雲有無打算下修番隻8轉呢?

9轉依家咁樣其實難度一般
要調難少少我無咩意見
呢D所謂40秒團,風光果一團半團
十團應該得幾團做到,仲唔講入面有咩人打
只係想講番一D都唔係容易打,雖然話隻game係得番老手
但都係D廢少少既點打
要上修隻王我諗需要三思一下
我唔明點解呢D團要設計到咁,連前面既關都無
一黎就直接打王
btw 其實下星期先修已經太遲,只係令到之後無卡既人超難打到卡
同埋整到個團會好似8轉咁冷門

比番少少建議,難度如果覺得低
點解唔可以調低抽到卡既機率?
難抽極都係一個機會,好過嬴唔到團個機會係0

其實唔洗改囉 我覺得-.- 係我地團d人猛得制姐^_^ 咁樣改法令到90下d玩家打吾到團抽9轉. 到時隻game就真係摺埋.

一係咁呀
一粒粉當5團用咁囉 再唔係1日5團都好過e+咁
用1粒鍾打d粉 先打得3團唔知羸唔羸既團 on99

屈機
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:26 AM , Processed in 0.030974 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存