2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [求小雲協助] 9 轉出咗,蠻荒之地係咪依舊冇英雄黑金鑽 ...
go

[抱怨專區] [求小雲協助] 9 轉出咗,蠻荒之地係咪依舊冇英雄黑金鑽同英雄黃晶石? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

以前蠻荒之地一直都只係出 2~7 轉寶石。
而家九轉出咗,NPC 都有得換 8、9 轉石,但喺蠻荒之地打咁耐怪,打咗 N 次超易出寶石嘅小王「迷樣的旅行者」都冇出過 8、9 轉石。
小雲路過嘅話可唔可以幫手向原廠嘅朋友仔查詢 / 反映下點解就係唔出嗰兩粒嘢?
係咪整漏咗?

Screenshot 002.jpg

打光碎嗰陣得閒順手送幾粒畀我哋都好吖。

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

心願與你 發表於 15-6-1 11:35 PM
以前蠻荒之地一直都只係出 2~7 轉寶石。
而家九轉出咗,NPC 都有得換 8、9 轉石,但喺蠻荒之地打咁耐怪,打 ...

韓國原廠:
為了增加各大中小玩家積極參與變態九轉遠征團的動力
我們決定取消蠻荒之地出產九轉鑲嵌寶石的方案
我們認為這樣非常的coooollllllll

aailkypsc753  仲有變態8轉團用魂換+D  發表於 15-6-2 08:06 PM
EterNitY=)  -.-  發表於 15-6-2 12:16 AM

蠻荒之地 暫時開發未有計劃加入  8、9 轉石

sck123  http://www.2000fun.com/thread-5572459-1-1.html  發表於 15-6-2 09:47 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
心願與你 + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

可否提議下?

六七轉寶石已經有好耐,都有可觀數量嘅人已經合到 40 石以上。
但係八九轉寶石入手途徑極少又極難,造成六七、八九轉之間嘅差距越嚟越大。
六七轉合咗好多寶石強化咗好多,但係八九轉就合唔到幾多石...
試問有幾多人會偏好拎張廢好多嘅卡嚟玩?
變相九轉嘅熱潮一過,PvP 都係依舊六七轉嘅天下。
本身預期可玩性係 4 張卡,但實際得返 2 張卡...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:04 AM , Processed in 0.028688 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存