2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online ie開出黎係無法顯示網頁[已解決]
樓主: gfdh64
go

[疑難雜症] ie開出黎係無法顯示網頁[已解決] [複製鏈接]

gfdh64 發表於 15-6-10 02:33 PM
因為果陣想要人形寵 課金抽寵失敗...
諗住武神唔洗練可以即刻用(果陣仲有寵埸)
加上果時就快要電話認證  ...

咁睇黎你都玩咗好耐下~

我記得出到人魚果隻ロア開始玩
主要係課金失敗-0-電話認證 同埋之前講斷vpn帶黎既種種煩惱
突然覺得好多問題湧出黎 囧
但係換過幾隻game都覺得唔夠eco好

雖然大家都話係vpn問題,不過免費既已經冇邊幾個可以用
有d冇咩聲譽既唔敢用 黑貓我唔洗幾分鐘就會斷 連更新既時間都頂唔住就斷
付費既完全唔知邊到著手搵好 google出黎全部都係簡體字網頁

我見人地可以用火狐開個客戶端出黎 今日再挑戰下

連更新既時間都頂唔住就斷<CAN 不用連vpn更新
付費既完全唔知邊到著手搵好 google出黎全部都係簡體字網頁<lava?

gfdh64 發表於 15-6-10 04:47 PM
我記得出到人魚果隻ロア開始玩
主要係課金失敗-0-電話認證 同埋之前講斷vpn帶黎既種種煩惱
突然覺得好多問 ...

用返SoftEther VPN Client 咪可以
都係連一連黎Login 帳號

... 今日ie依然傲驕唔比登入
Firefox依然安唔到eco_launch起動插件
gc裝到登入到但叫唔到客戶端出黎.....
黑貓個ip原來已經用唔到- -

http://econline.gungho.jp/startupguide/clientdownload.html
Internet Explorer7以上 各32bit版(64bit版には未対応)
DirectX 8.1 以上(※1)
ADSL 1Mbps以上のインターネット接続が常時可能な環境
日本語環境 MS-IME
Windows Media Player 9.0以上必須(※2)
點解還是ie6囧?(剛偷看完巴哈那邊)

下!?要IE7!?

咁我之前到底點登入????
我睇下有冇得升做IE7
因為我見好似唔支援.....
(為左係果邊發文 巴哈個手機認證搞左兩日先收到(吐血)
--------------------------------------------------------------------------
我乖乖地升做ie7了
但係

十週年勳章(賀詞)

連左VPN 登入了斷掉就OK了呀
你看到這個情況只能說明你VPN有問題
樓上有個說用SOFTETHER的 那邊有幾個能用幾個不能用
要一個個試
只要登入到就可以斷掉VPN和更新了

前提係我係ie連打密碼登入既機會都冇...

岩岩我再開SoftEther 果度13個日本ip試曬 ie都係無法顯示網頁
但我用我用Firefox同Google Chrome就登入到
Firefox仲開到網頁版出黎 -0- 不過叫唔到客戶端出黎

唉 就當解決左問題... 同一個vpn同一個ie人地個個都係咁用
得我果個特別傲驕....

感謝各位一直幫我諗解決辦法!

gfdh64 發表於 15-6-14 12:22 AM
前提係我係ie連打密碼登入既機會都冇...

岩岩我再開SoftEther 果度13個日本ip試曬 ie都係無法顯示網頁

有時我見佢得好少日本IP
都試過全部唔得,

但遲D 又會有某D IP係連到,

又有時一個IP連完斷左,
之後再想連返同一個都會連唔到。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:01 PM , Processed in 0.029333 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存