2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online (6月11已更新)簡易掛網自動抽幸運扭蛋程式路徑教學,特別 ...
go

[技巧] (6月11已更新)簡易掛網自動抽幸運扭蛋程式路徑教學,特別鳴謝bb3089提供程式,歡迎各位玩家入內分享程式/討論 =))))   [複製鏈接]

SD高達官方送左5萬粒扭蛋幣,我地始終冇可能人手抽5萬次,咁會死人,所以要自動抽蛋
我諗大家都知樂古個邊都有自動抽蛋,但係佢個邊個程式太煩膠,電腦知識無返咁上下都唔會知點做,好廢,所以我就自己再整過個程式

我地所需材料要有2樣 :
第1 - 按鍵精靈主程式, 呢個程式係用黎幫手auto click同自動抽蛋,自動郁mouse既
記得download繁體字版本,download簡體版好易有亂碼

第2 - 一個預設好既抽蛋路徑既檔案, 姐係要係按鍵精靈入面寫一個程式, 由於呢樣野太煩,我一早就自製左路徑抽幸運扭蛋機

首先, 去按鍵精靈官網download主程式 : http://tw.vrbrothers.com/qmacro/

第2, download 我自製既mouse禁抽蛋路徑 : https://www.sendspace.com/file/na1u8j
***(以下係bb3038巴打自製既路徑,比我整既仲快得多,大家可以用: )***
putaodb.com/lucky_draw.exe
putaodb.com/lucky_draw.q

你安裝好按鍵, 你會入到去呢個畫面
開document直接將個路徑檔 (大既得10kb) ,用mouse拉入去

拉完路徑檔, 你禁左上角既 "我的腳本" 就會有啟動熱鍵同埋中止熱鍵, F10 就係開始自動抽蛋, F12就係停止抽蛋
我個程式Set左會自動不停抽9999次,基本上你訓一覺只會抽到1200-1400次,所以係絕對無問題

注意: 由於個程式唔係高智能程式, 佢只會重覆禁抽蛋同埋禁獎品呢2個process,同埋click既位置都係固定左!!!!
同埋個程式係唔會幫你選擇抽咩幸運扭蛋機, 所以以下有2點要注意 :
第1 - 首先要事先選定想抽既幸運機
第2 - 遊戲畫面要移動至程式路徑恰當位置 (大既係遊戲畫面全靠mon左邊,詳細要自己調較)

以下既按鍵精靈由bb3089巴打提供,效率更快更高,歡迎使用

------------------------------------------------------
bb3089 updated 11/06/2015 :
!!必須使用視窗模式!!

------------------------------------------------使用方法------------------------------------------------
抽幸蛋:選好幸蛋機然後開始
自定義抽蛋(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入抽蛋頁然後開始
收道具(唔拎機):進入"保管箱"然後開始
收道具(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入"保管箱"然後開始
食經膠(可變機):進入"機體成長"頁然後開始(只限可變機)
無限click左鍵:按開始即無限click
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
收道具(連刪機p.1):Detect到 S/SR/SS 機會彈出提示並自動停止運作

------- Change Log -------
v1.1: 新增自定義抽蛋
------------------------------
Developer: CK
Version: 1.1
Download Link: putaodb.com/sdgo_autobox_1.1.exe

---
試左抽400coins都幾穩定,應該冇乜問題
btw中左5部sr機 :o)
-------------------------------------------------------分界線----------------------------------------------------------------
另外好用程式 (防止食指爆破)
https://www.sendspace.com/file/lcbrsr

呢個程式係mouse recorder, 主要係用黎幫手做一d簡單但係好重覆好煩膠既工序 ,例如開2000個錢箱, 禁幾百下保管箱頁數等等....

用法好簡單, download 完, 開啟一個叫 MRP (2,151 kb)既exe檔,入到去,禁上高既edit -> setting, 設定好開始同結束既快速鍵,然後record想要既路徑, 錄好晒之後, 禁下面既"Advanced" 選擇速度同埋重覆次數,完成後就可以work

我DL落黎之後全部亂碼黎要麻煩C兄畫圖指嘛邊個位
另外個mouse recorder我錄好之後播戈陣佢永遠都係播到半路停左跟住就話程式冇回應用唔到

Cayley 發表於 15-6-7 06:33 AM
我DL落黎之後全部亂碼黎要麻煩C兄畫圖指嘛邊個位
另外個mouse recorder我錄好之後播戈陣佢永遠都係播到半路 ...

你咩電腦黎架..-0-
我係windows 8.1, 同埋你有冇用管理員身份開啟程式???

各位, 小弟今日都會留係 高頻對戰1 同大家作戰推幸運扭蛋!!!!!
如果有任何問題,歡迎直接搵我
大頻叫我 / 呢度分享資料OK
我地要係7月31號死期前,盡興!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我1晚抽晒9999coins...
你條script會唔會效率低左d

bb3089 發表於 15-6-7 01:34 PM
我1晚抽晒9999coins...
你條script會唔會效率低左d

咁你分享下你個程式上黎lo~~~ 好野大家分享~
我唔介意

我將你路徑直用mouse拉入去我的腳本冇反应
新建空白腳本拉去(附件)之後 close window 就停止運作
仲有一堆亂碼
點解?thx

hegello111 發表於 15-6-7 01:50 PM
我將你路徑直用mouse拉入去我的腳本冇反应
新建空白腳本拉去(附件)之後 close window 就停止運作
仲有一堆 ...

可能係全程式版本同你既windows 撞左
你試下呢個版本既主程式
http://tw.vrbrothers.com/qmacro/

點樣拉你個檔落去,唔係好明,可唔可以拍條片?

twApocalypse 發表於 15-6-7 01:41 PM
咁你分享下你個程式上黎lo~~~ 好野大家分享~
我唔介意

putaodb.com/lucky_draw.exe
putaodb.com/lucky_draw.q

到底點樣先用到你個腳本?

睇黎唔止我一個亂碼 同嘛師兄話拉個腳本其實係咪開新跟住加落去付件戈度
另外話人手腳慢戈啲 要人地叫先放出黎又唔打算教人既 認真 冇資格話人 仲要講到人地係應份既咁

Cayley 發表於 15-6-7 07:23 PM
睇黎唔止我一個亂碼 同嘛師兄話拉個腳本其實係咪開新跟住加落去付件戈度
另外話人手腳慢戈啲 要人地叫先放 ...

佢意思係拖個腳本個檔案入去個程式到
即係禁實個檔案拉入去

咁我廢事騎左佢個post
咁佢開聲我都放左啦

bb3089 發表於 15-6-7 07:33 PM
佢意思係拖個腳本個檔案入去個程式到
即係禁實個檔案拉入去

其實係唔使開個路徑檔lol   大家搞錯晒,
我既意思係直接將個檔拉入去按鍵精靈度就OK

試過 拉唔到 而且用管理員身份開啟程式都係有亂碼

Cayley 發表於 15-6-8 03:03 AM
試過 拉唔到 而且用管理員身份開啟程式都係有亂碼

你係咪裝左簡體版

bb3089 發表於 15-6-8 12:25 PM
你係咪裝左簡體版

按鍵精靈有2個版本,你試下download呢個版本

http://tw.vrbrothers.com/qmacro/

///////////////////

twApocalypse  開唔開掛都係大海撈針架喇,乜機率有分別架咩?? 你生語癌????  發表於 15-6-8 02:04 PM

有咩問題問我~~~~~

twApocalypse 發表於 15-6-8 02:01 PM
你up乜7 :O
用唔用外掛都係大海撈針架喇....乜唔用外掛會易抽D? 會易中D SS機?
咪傻啦聰明仔

人地鐘意晒時間手抽,唔怪得人既
btw,樂古個按鍵太煩,呢個幾簡單,唔該晒巴打,今朝已中晒1號機
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 09:25 PM , Processed in 0.049837 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存