2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 放極品神級AC全模式通殺
go

放極品神級AC全模式通殺 [複製鏈接]

手槍:齊所有金手槍(除左新果把10萬伏特)
散彈:齊所有金散彈
衝鋒槍:齊8成所有金衝鋒槍(除左金極道狂徒同埋釘釘槍)
步槍:齊9成金步槍(除左F2000,冰龍M4A1)
機槍:齊9成金機槍(除左把蒸氣機槍)
裝備:齊獵槍真鋸真龍炮血的子關刀(沒有電鑽,彩炮)
備註:齊賓果槍+大量商城槍/系列槍(齊刀除左J9)
人物:中9成金人物(除左卡林)
服裝:中8成金服裝
槍總共有超過200把點槍+道具
-3隻數字賓果封盤
本人因為要返學返工冇時間玩先割愛,呢隻AC洗GE隻係7年黎超過50000,我每次更新都會洗起碼1000黎買槍/抽槍,更加唔洗講每年新年更新所花GE錢,起價10000絕對唔貴,因為好肯定就算你洗20000都冇呢隻AC咁齊全,真心想ENJOY CSO全模式GE朋友唔好錯過呢隻AC,唔係成日有呢D AC放。
真心有意收AC既朋友如果想知ac入面d details(影相影你睇)可以用WECHAT:Sangson<-呢個id搵我or直接用66536322打比我

其實呢家仲有無人玩? 退左好耐
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:43 AM , Processed in 0.025509 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存