2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 跳舞參考來源 #3 阿卡莉
go

[影片] 跳舞參考來源 #3 阿卡莉 [複製鏈接]

HI,我見網上好多dance reference嘅片都唔齊,所以我決定試下由A-Z每日UP一段。
當然非主流系列我都會繼續拍,只係擴展下系列咁。

#3 阿卡莉

#2 阿璃

#1 厄薩斯
佢嘅ref其實仲有爭議,但最多人贊成係由火影或者Rhythm Heaven而唻。

更新阿璃

Ahri好似冇更新過跳舞...不嬲都係跳girls generation d 舞步

回覆 twApocalypse 的帖子

我係由頭到尾做一次,每隻英都會做。
無更新係指無人做齊哂全部英。

次序由A-Z
所以
Aatrox
Ahri
係頭兩個

Mugwort 發表於 15-6-22 07:47 PM

我係由頭到尾做一次,每隻英都會做。

人地youtube一早有晒d reference video 喇
邊個得閒睇你個d = =

twApocalypse 發表於 15-6-22 08:47 PM
人地youtube一早有晒d reference video 喇
邊個得閒睇你個d = =

唔係架,您可以去搵下,其實好多都無,我嗰段Aatrox已經係無
我諗起碼一半未有人整,我索性全部整一次咁解

新增 #3 阿卡莉

Mugwort 發表於 15-6-22 08:54 PM
唔係架,您可以去搵下,其實好多都無,我嗰段Aatrox已經係無
我諗起碼一半未有人整,我索性全部 ...

心諗做乜 __
你又想整D片吸引人睇..但係D片又同宜家既片重覆晒...
120隻英唔通你想我地睇晒你120條片咩    
你想邊個睇你D片   疉埋心水整非主流爬rank角色啦= =
https://www.youtube.com/watch?v=B7HO1vQ-xCQ

唔使做乜__嘅,正如我之前講,網上流傳嘅片好多都唔齊,有一半英無人整,我照A-Z順序整返哂全部咁解。
求其up,Alistar同Aatrox佢已經無。

我唔太明您意思,128段片要人睇哂我唔覺有咩問題。
定您覺得128段一次過播哂好啲?

而且我整跳舞片其實好簡單 唔會影響非主流
兩樣可以共存。
多謝您一直支持。

話說你哩段片係有人copy人哋好多段剪成一段,都幾無品,唔好支持哩啲人。
原作者叫NeiLalwaysLeeT,佢都係一段一段放上去,但都一樣多人睇。可惜係佢好多英都無做,又好耐無更新新英了。

Mugwort 發表於 15-6-24 03:03 PM

正如我之前講,網上流傳嘅片好多都唔齊,有一半英無人整,我照A-Z順序整返哂全 ...

我只係求其係youtube度search條片, 都一堆有dance reference.
重覆整同樣既product出黎有乜意思???
仲要分開1條片講1隻英咁唔efficient...

人地網上大把啦..使乜睇你D片

twApocalypse 發表於 15-6-24 03:21 PM
我只係求其係youtube度search條片, 都一堆有dance reference.
重覆整同樣既product出黎有乜意思???
仲要 ...

哩一堆dance reference就係唔齊,所以我先會由頭整到尾。
例如Aatrox同Alistar佢已經無。
哩個point我重覆咗3次,希望您今次睇到。

Efficiency見仁見智啦,我建議您搵一搵NeiLalwaysLeeT嘅片,因為您嗰段就係偷佢嘅片,compile成一段。
佢一樣係每隻英整一段,但一樣多人睇,每段幾十萬。
但係佢好多英都無整,而且成年無更新了。

您嗰段偷人片嘅compile完都得3萬views咋,我諗efficiency係睇有幾多人睇吧。
如果真係咁想一次過睇,我都有整playlist。

Mugwort 發表於 15-6-24 03:31 PM
哩一堆dance reference就係唔齊,所以我先會由頭整到尾。
例如Aatrox同Alistar佢已經無。
哩個point我重 ...

佢幾十萬views, 因為佢本身已經有足夠既人氣, 但係你呢???
SIV HD 未又係求其拍一套系列既片,之後放上youtube,然後未又係有3百萬views?

我只係覺得新人與其做人地已經做左既事,不如整獨創既特色出黎吸引人, 否則你永遠冇follower..
阿一有銅五沖鑽教學而出晒名, MoYung公子就係串嘴+冰鳥, 統神嘴炮+送頭, SivHD就係非主流打法打到出晒位

嘴臭D講句, 作為一個普通LOL玩家, 眼見你係度開POST宣傳, 入去睇左幾條你既片, 除左D非主流打法幾好睇外, 其他都冇特色, 好老實講, 如果你D片冇新意, 就算你努力整5萬條片都係白費心機... 你自己諗下你應該點樣吸引其他人睇

我只係路人多嘴入黎發癲講幾句
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:01 PM , Processed in 0.033739 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存