2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 關於李星問題
go

[閒聊] 關於李星問題 [複製鏈接]

本人比較愛玩李星,所以想問一下李星既野,
1.李星係咪只係用離開戰同埋坦傷
2.李星係咪只係前期有用,後期廢

moviekeith 發表於 15-7-9 08:08 PM
本人比較愛玩李星,所以想問一下李星既野,
1.李星係咪只係用離開戰同埋坦傷
2.李星係咪只係前期有用,後期廢

李星GE優勢在於GANK同反野 開戰坦傷都係其次
講開戰同坦傷都唔會夠人馬 豬女 酒桶 啊木木勁

李星前期的確係非常強勢 特別係前期拎幾個頭情況下 一套連技都唔洗就可以秒
但後期都唔會話真係特別弱 可能比起我上面講果D真係遜色左小小
最關鍵就係回旋踢 參考近排LPL  M3對戰WE 打到大後期50分鐘 CONDI就係用李星回旋踢踢隻AD返黎一波帶走基地
李星招R強勢之處係冇得用水銀解 而且係踢返人群 隊友一定跟得上 而且大後期AD基本都出晒水銀情況下 李星就非常有作用

咁如果係咁,我.又想問一下,李星大後期踢完人地反離仲可以做咩野......

1.李星可以開戰.如果你個隊夠坦,你可以出攻裝秒人
2.後期邊個話廢.肥得起隻隻英都唔廢,睇你點用

但係如果對面出左好多坦裝,李星基本上打人都唔痛,

李星踢完AD/AP返黎 係對方優勢唔係過大之下 其實都已經贏左7成以上 你可以做GE 就針住隻AD/AP 唔好比佢輸出 睇邊個肥同咩英 對方AP太靈活就針AD打可以
對方有刺客 而己方冇咩保護性英雄 特別係SUP 你可以選擇返黎保護佢

打到大後期出晒坦裝 李星打人真係唔痛係事實 後期始終係李星疲軟期 其實李星打到後期同人正常一波5V5 真係有D廢 但如果做到先手開團 回旋踢對面隻關鍵人物返黎 其價值就無限放大  

喔,唔該晒......

唔係話好勁既都真係唔好玩李星

10隻9隻雷
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:29 AM , Processed in 0.031845 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存