2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 可嵐性感露線撐好友場 全因懶着衫?懶着衫益我地!!我愛 ...
go

[新聞] 可嵐性感露線撐好友場 全因懶着衫?懶着衫益我地!!我愛可嵐,我愛可嵐,我愛可嵐,可嵐好索呀!!

可嵐性感露線撐好友場 全因懶着衫?
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20150711/bkn-20150711174139759-0711_00862_001.html
【on.cc東網專訊】藝人可嵐和朱紫嬈(Khloe)出席好友鄧芷茵的新碟發布會,其中可嵐穿上tube dress上陣,露出事業線,問到是否特意穿得如此性感撐好友場?她則謂:「係咩?其實呢件係懶人衫,因為今朝同個仔去咗練巴西柔術,玩咗一身汗又要沖涼,所以揀咗呢件好方便一穿上去就得,都有少少性感啦,但好方便。」她又講到跟現年4歲的囝囝學巴西柔術,笑言囝囝是自己師兄:「因為佢學咗年幾,我學咗兩個月,所以我哋可以互相切磋,因為男仔要學多啲運動先健康啲,所以我跟埋一齊去身教,佢都打得ok呀,仲叻過我。(暑假有咩活動?)帶佢學游水同繼續練巴西柔術。(唔去外地旅行?)暫時未有呢個計劃,因為我間食物工場啱啱開始運作,都幾忙走唔開。」至於談到跟前夫關係,她則不欲多談:「冇乜嘢,都係咁。」

而Khloe則透露剛完成了兩套舞台劇,亦有推出新歌。她又自爆早前出席唱片商會演出時,獲一位老闆投資幫她推出發燒碟,更將會到內地錄音,不過不清楚投資金額。可嵐則笑言最少要六位數,亦透露有意再出碟:「會係自資出,依家揀緊歌,因為貴精不貴多,但未必趕到今年尾出。」

懶着衫益我地!!我愛可嵐,我愛可嵐,我愛可嵐,可嵐好索呀!!

可嵐話因為啱啱做完運動沖涼,件衫一着上去就係,佢話都係少少性感!

不過都露線架,搶咗唔少峰頭!

而朱紫嬈(左)就話早前獲人睇中投資出發燒碟,可嵐笑言最少投資六位數!

朱紫嬈(左)及可嵐

鄧芷茵一家

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

個樣好似鬼妹

最憎食屎狗 發表於 15-7-12 12:13 PM
個樣好似鬼妹

我好鍾意佢,成個鬼婆咁樣.

Wfc 無人識

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:04 AM , Processed in 0.027596 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存