2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 我想問下其實小妮娜系Darkness 定系silver-G ...
樓主: feedingegg
go

[疑難雜症] 我想問下其實小妮娜系Darkness 定系silver-G [複製鏈接]

ADU 最鍾意做離間

回覆 TYChristY 的帖子

Silver都幾搞笑下 幫人就幫到盡啦 淨系幫人打feeding 同level5   
Re唔見你地打埋  見到re就尻都縮埋 系安到同小妮娜一齊食花生

回覆 louis_fg 的帖子

呢位朋友你講得岩啦

回覆 nicky 的帖子

睇你族人似系大p比人打到要走族入dark到恰低lv仔多啲

回覆 Bii-豬爺 的帖子
A乜撚野du呀
Darkness渣fit人 星豬。甘快護你族人啦?

我才是純情小男孩 .. .. 隻ac我放左好撚耐啦7.7   
玩遊戲就緊係有贏有輸架啦,我輸唔起咩?唔係喎我輸得起,  你唔係覺得我會嬲下話? A_A 撩撚完你地挑機唔可以輸既?咁撚叻既你地 ..
btw, 樓主言下之意即係話有隻人仔係其他族?就要幫果一個族打大p???

點解你可以睇住你d族人silver比人打出p場都仲要坐系安到食你個花生
唔通你真系甘冷血咩?族人被打你唔去幫拖

佢隻人仔係SILVER到 就代表佢D族人? 佢族好似係DARKNESS架喎, 咁我又假設啦,如果我有幾隻人仔係唔同族,咁我咪好撚多敵族 好撚多族人囉?  求解
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

回覆 Nevergiveup 的帖子

我理鳩你AC放唔撚放左咩
咁我隻AC放左你又叫冰天?你有無7腦
同埋我又無話唔輸得既 不過....自己諗拉

係人都知你隻廢戰放左好耐啦
無話你撩完我地挑機 一定要嬴wo
係你無實力又要撩單挑姐
柒唔柒 就係其他人覺得既事啦 你緊係唔覺柒架 你地面皮不嬲好撚厚
比你BUG 埋技 都輸
另外你個兄弟 話我地趁feed 打鳩你地 先收返ac 心諗 你地趁我地放哂ac去撩鳩feed 渣 傻鳩
無話我無道理架屌你 係人都知你地班垃圾silver唔係第一次走去撩 FEED啦  
自己鳩痕痕無野做就去搞鳩人地
加士比人 跟住嘈人地 成條0n9咁
呢加唔夠打 上黎吠呀? 自己拎黎柒

你收下皮啦 仲話自己系silver呀? 小妮娜 系你地silver戈陣時米同你地一大p lor 幫乜撚野姐
e+好明顯系佢比人打到要扮轉手再去入darkness族到求保,
而且重點黎啦  入左darkness之後佢都系有打大p  見佢有打adu,又打埋d 低lv仔系到做威水哥
feeding ,level5 d乜撚野族都5洗比佢地清
順利甘換左敵族而又唔洗比本身敵族清 又可以搵到darkness黎保自己 一舉幾得  幾正
可惜e+ 系白頻到自爆系返silver-G人 扮轉手都無用啦
你都系退族返silver啦 darkness保5到你幾耐啦
小妮娜

回覆 冰藍* 的帖子

係你無實力又要撩單挑姐
柒唔柒 就係其他人覺得既事啦 你緊係唔覺柒架 你地面皮不嬲好撚厚
比你BUG 埋技 都輸
呢加唔夠打 上黎吠呀? 自己拎黎柒
首先你認為9596 打9293 =無實力?  
其次你一開波有話唔比BUG技? 咩叫比你BUG埋技都輸 我唔明喎 係果時你就講到明唔撚比bug技啦,依家馬後炮啊? =]
最後,佢開得post我唔撚發表得意見既,唔夠打先上得黎出聲?咁撚搞笑既你,過多幾年黃子華都唔夠你玩啦

回覆 feedingegg 的帖子

可惜e+ 系白頻到自爆系返silver-G人 扮轉手都無用啦
有隻人仔係SILVER= 係白頻到自爆係silver既人? 咁撚勁既你 lol

我又係白頻自爆下我有幾隻人仔係乜乜物物族到先,咁又代表我係佢地既人? A_A you are so funny kid

回覆 kw041007 的帖子

我理鳩你AC放唔撚放左咩
咁我隻AC放左你又叫冰天?你有無7腦
我澄清返我先係silver果手既小男孩,而唔係比你地班傻系認為Ricky先係小男孩
你隻ac放左我叫你乜撚啊 唔叫你冰天 叫乜柒野,我同你好撚熟咩??我知系你咩名呀
你有冇柒腦啊,定係你個腦生係屎忽到??

你理解能力好小小得唔得呀 智障仔
首先你認為9596 打9293 =無實力?  
你明唔明咩叫無實力呀 其實你咁樣講 姐係一早知唔夠人地打啦?
咁係咪你自己無實力又要 串柒柒撩人挑機呀
其次你一開波有話唔比BUG技? 咩叫比你BUG埋技都輸 我唔明喎
你唔明呀? 就係話你有得BUG 都輸囉 有人話唔比你BUG? 用腦好唔好
智障問題 ?另外你輸左咪輸左囉 你覺得你自己 92 93 輸得唔光彩既 咪收套95 96 再黎單挑囉.
係話你無實力 廢戰架啦 輸3:0 有咩好講姐? 事實 就係 事實 有得你唔接受?

睇好住你d分數比人扣到無得留言啦
呢加講緊 冰天雪月隻ac 放左成年咁耐
佢隻人唔係叫冰天雪月呀  屌你老母 理解能力好小小啦傻系
係要比人屌先安樂 呢到唔係夢之呀 洗頻你就叻 呢到洗呀? 等比人扣分啦 柒頭仔

回覆 冰藍* 的帖子

你裝備上 贏我叫有實力啊?? 你真人打撚贏我 我就話你有實力啦,係隻game同我講實力 On9呀?
有得bug唔會輸?
我輸咪輸囉吹撚漲? 我覺得我9293輸得好撚光彩   

回覆 新地哥 的帖子

連續回覆好似係唔計違規連帖的=]
呢加講緊 冰天雪月隻ac 放左成年咁耐
佢隻人唔係叫冰天雪月呀

咁我隻AC放左你又叫冰天?
你on9啊? 屌你老母,你睇返佢留言講乜柒先搭嗲啦柒頭,你又黎搞笑啊? 柒撚夠未啊
你理解能力好小小啦傻系
代答都唔好咁撚柒先得架

又係一個打機打上腦
正常小小啦你 大個仔啦 真人打嬴你
你唔好唔記得 你呢加係2kfun 邊一到留緊言呀
係夢之歷險呀 唔係真人歷險呀 傻系
完來打機要真人都好好打 先叫嬴你 你真係好鬼風趣
玩你既夢之歷險啦 傻仔 網英 扮好打?
拳賽 我成日都有睇 唔撚見你既?
幾時表演下呀 FF網英 黎澳門綜藝館我買定個SVIP 位睇你打添呀 傻仔
大家係邊到 講緊野 就講返邊到既野啦 死傻仔 呢到2kfun呀 你估你玩緊拳王呀?

回覆 冰藍* 的帖子

原來你有錢打機就叫有實力 ,好撚叻叻啊
以我所認知既有實力 係技術 =[   You have?? @_@"

屌笑撚左  咁你又話人叫你小男孩 你做乜鳩姐你
無人話過你同我好撚熟 咁你又叫
屌 你真係9唔搭8 柒完未
我又真係唔撚知點解輸都會光彩  可能你輸慣啦...
仲有真人打交 你有無病... 打緊機炸 你打上腦?? 無拉拉話真人同你打.....
定係你係夢之成日輸要人真人同你打先叫贏
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 10:40 AM , Processed in 0.036280 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存