2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 我想問下其實小妮娜系Darkness 定系silver-G ...
樓主: feedingegg
go

[疑難雜症] 我想問下其實小妮娜系Darkness 定系silver-G [複製鏈接]

回覆 Nevergiveup 的帖子

真人快打 叫實力呀麻 silver 又一笑話.
打機 要打到 真人 先叫實力.
以你所知? 你係咁叻叻 講到真人 有實力 拎出黎睇下?
有咩實力呀你? 一直講緊 打機 你自己係要拉去現實
係咁唔在乎打機既野 咪柒上黎2kfun吠啦
你係到講我有錢玩95 96 有實力? 我一直都無話我有實力.
只係話你無 嬴你我完全唔覺得係咩一回事 純粹 覺得你又要廢 又要撩人單挑
仲有係現實有錢就係有實力 而你一點已經輸左
個頭話真人打嬴你 叫有實力 呢頭又話技術
咩野技術會有實力呀? 你真人玩咩架? 玩到咁有技術呀? show出黎睇下?

回覆 冰藍* 的帖子

屌笑撚左  咁你又話人叫你小男孩 你做乜鳩姐你 我係話我先係小男孩,而唔係ricky先係小男孩呀柒頭

無人話過你同我好撚熟 咁你又叫
就係同你唔撚熟先叫, 我唔撚知你叫咩明, 唔通幫你改名叫撚樣呀? 撚樣

我又真係唔撚知點解輸都會光彩
點解輸唔可以係光彩? 9293 打9596 第一場綠炒fine 你勁你威,第二第三場我冇記錯都係紅血喎, 咁撚樣仲唔光彩?定係你覺得要一直keep住贏先光彩呢?
回錯左sor 我想回kw041007的 =p
kw041007自己睇返啦^_^

冰藍* 發表於 15-7-16 08:28 PM

真人快打 叫實力呀麻 silver 又一笑話.

贏咪贏 輸咪輸,係啊我輸 咁點?
我冇實力又串柒柒唔撚可以撩你挑機既 =]
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 對相同樓層違規連帖,善用編輯!.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

Nevergiveup 發表於 15-7-16 08:36 PM
回覆 冰藍* 的帖子

屌笑撚左  咁你又話人叫你小男孩 你做乜鳩姐你 我係話我先係小男孩,而唔係ricky先係小 ...

陰公囉 姐係92 93弓手 打95 96弓手 中哂效 贏左隻9596  咁就係個9596垃圾
照你道理 呢個必贏理論 我又係唔會夠講既
9596必贏9293 大家要記住啦....

我個叫冰天呀 你個係小男孩?

姐係 簡單D黎講 你大撚哂
返你既FF 世界啦 傻仔 FF世界你就真係大撚哂啦

回覆 冰藍* 的帖子

佢再係咁好嬲連回
會扣哂D分架拉

回覆 kw041007 的帖子

綠炒先係嬴呀 你識乜呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:10 AM , Processed in 0.077578 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存