2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 唔知呢位玩家仲有無玩呢
go

[游俠] 唔知呢位玩家仲有無玩呢 [複製鏈接]

藍國刀遊 4個字的日本人名 忘了叫黑什麼 (太久了M年前的事)
1日被佢1個人殺左幾10次 被佢殺到了腦了公共頻說他戒狗什麼的他沒回
後來係佢個邊開隻刀遊跟他組隊看看說好是討教
我就想著不幫他只觀戰 跟他走到去空曠地方偷塔
我睇到有2隻刀遊本想著等著被人戒點知2個都戒唔到仲被佢打殘走黎我個邊
一個被我戒死左另一個就打多2 3野就死左  (拾雞拾超爽)
睇返佢個邊點知已經又有2隻刀遊同佢打緊
結果第3隻逃了另第4隻就被佢KO左
打完見佢血好似無點扣到咁 原來咩石都無用
我:你真係好勁! (已經5體頭地)
他:^^
之後跟佢玩了一個幾星期發現佢唔G技術勁仲好冷靜同好會控兵
根本上勁到跟他1ON1除了弓手可以走逃得到其他職走過去係自殺唔洗隱身都KO到
戒完人殺唔到佢有時會放生,突入時機抓很好一入去先殺1-2件致戰線突破,自己仲走出去壓戰士抓刀遊姦法師
仲經常見佢1隻現身刀擋幾隻盾救被冰/暈的已方
之後玩返本土綠國唔G點解佢可以同隻紫國盾戰走到入城邊普攻主城.......
仲城串人追佢2個黎打玩了M久,見到這我已經笑而不語了!
回想起來玩法師的我 自己係佢面前真係一舊肉~哈
一開場見到佢有時佢仲可以打到90幾K.......
講真這位玩家是我見過FEZ的最恐怖的敵人 ,也是最安心的戰友

笑傲無雙 玩過星曲WEB

2kf潮文
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:22 AM , Processed in 0.028108 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存