2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇
樓主: 9yinwind
go

[閒聊討論] 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇   [複製鏈接]

impongpong 發表於 15-8-24 06:15 PM
回覆 當時人 的帖子

我都再Highlight幾個重點出來

我都再Highlight幾個重點出來

1.咁就叫兩個觀念,在下輸了
   咁唔係叫兩個觀念 叫咩?  言過其實 同 名實相符 會唔會係同一個觀念? come on, 辯論都要有根有據好冇?

人生觀念道德觀念人人唔同,又何謂事實,何謂言過其實,何講名實相符?貓狗是動物還是寵物?人地形容你係狗咁你係動物或是被人受寵既寵物呀?請解說,否則在下又一次輸了

2.Sorry,有好多人好反感
   SORRY, 曲高和寡 妙伎難工
你播係動作行為,同首經好無聽有咩關係?在下又輸了

你明明講緊有人反感, 我就回應你有人中意, 純粹各取所需
不過你無啦啦回 依家又轉到去我播係行動作行為, "首"(呵呵,這中文程度) 經好唔好聽既相互關係, 到底想表達咩?

你唔播又點知人地覺得好唔好聽?你唔播就無人反感或鍾意,"首"(呵呵,這中文程度)"中"意?鍾意,(呵呵,這中文程度)經好唔好聽係互相關係,但有人想聽嗎?

4.咁依家你護長在前,大家應該尊敬你,在下一再輸了
   中文字冇護長呢個詞, 請你多讀書, 送你一句" 短不可護,護短終短: 長不可矜,矜則不長"

中文詞語無中意呢個詞語,我亦請你多讀書,我都送你一句:天下之事,慮之貴詳,行之貴力,謀在於眾,斷在於獨。

5. 武同魅惑禦影合作時你仲打緊仲出緊帖炮,唔係你即係冰月啦,又扮失憶?
    都話咩叫炮?  我出左3個英雄貼, 講豪俠護短 呢個事實算唔算炮呀, 你答我未呀?

魅惑禦影一入左去你就退左?依家就認有出帖,好矛盾喎。講事實唔係炮係你講,咁我又算唔算炮你?在下又一再輸了

請問一下有咩問題? 我入左武在先,出英雄貼揭示豪俠高登護短 發現武繼續收魅惑, 我退武, 如此簡單的因果關係,時間順序 也看不懂嗎朋友? OMG.....

時間順序係有料,剛才閣下提過豪俠不嬲臭,在下記得你曾經出帖幫八戒,是幫臭幫嗎?依家話武繼續收魅惑禦影影你退,咁你清高,但時間順序的話你係臭完再漂白?你第一個帖指出高登豪俠出帖,咁你當時佢地出帖你唔退?繼續留響同盟線既?朋友你搞清楚時間順序,看得懂嗎朋友?OMG

impongpong 發表於 15-8-24 06:29 PM
唔好每次唔夠我講就偷換概念, 我已經回應過你:

4.即係不嬲唔鍾意高登豪俠?未答喎,但邪教無人覺得你有 ...

你講黎講去咪又係兜圈唔認衰仔

洗洗積分先啦你

impongpong 發表於 15-8-24 05:29 PM
回覆 當時人 的帖子

其實你真係慘撚情  邪教RC成日話你又煩又傻9憎9你   死傻9        

咁都吹到4頁

其實呢, 論狗仔, 一定係d自以為功勞極大, 但只不過係個傳話仔 ; 俾愚狗打撚散個幫, 地都冇埋, 被迫縮入人地幫但講到自己好偉大地黎幫手 ; 入左人地幫但又唔自認係人地幫嘅一份子, 成撚日掛住自己已經俾愚狗滅左幫嘅牌頭 ; 2k fun開盡分身黎嘴炮, 極盡嘴炮之能事, 果d我肯定都唔係人, 係狗黎

diefirst 發表於 15-8-25 09:17 AM
其實呢, 論狗仔, 一定係d自以為功勞極大, 但只不過係個傳話仔 ; 俾愚狗打撚散個幫, 地都冇埋, 被迫縮 ...

呢隻game係嘴炮先好玩

impongpong 發表於 15-8-24 06:25 PM
回覆 帥乂隨BOMB 的帖子

默擯之

你眼細眉粗個樣怪怪地ja , 估唔到智障添呀
係咁問人game入面叫咩名
人地講完又唔信 , 你問黎托7咩契鳩弟
慢慢撚狗啦大傻9

我想回應下個標題【狗嶺魚影武】我估樓主係武既人(睇黎武同狗魚關係都唔錯)

之前打大聯盟既時代有好多邪教既人都當王傲霜神咁拜why?因為佢好多時都有D好出位既表現
但係點解豪俠會咁憎佢?因為王傲霜搶哂佢地應該有既功勞?NO
係因為豪俠都有唔少前神判既人,係神判既時候王傲霜係一個點既人?自大,目中無人,交際能力弱,小氣(真係好撚小氣)
so有好多神判既人都對佢好反感,但係哥時老星唔想神判內亂,所以先無人炮佢,但係越忍佢就越囂,最後又on撚99咁去辣趙暈,搞到神判被滅(雖然仲有其他原因,但係我就係要針9佢)

不如咁,我估下將來港服九陰會點:

軸心唔夠新大聯盟打,散左唔少人退game,新大聯盟又好似依家軸心咁開開心心日日食王霸住塊蘇州空地,但係有一日又會因為武部分幫員同狗嶺魚影有爭執,搞到雙方又開戰,武當然唔夠打啦又散埋(又一班人退game),最後狗嶺魚影終於滅哂所有幫會統一九陰,之後九陰就汁左lu

而我?就係陸服開開心心咁食花生

邪教由開服到依家都係人人得而誅之,勸高登豪俠快D畫清界線,龍小邪件垃圾好快步劉天文後塵

tigeruuu  係呀係呀,2012年12月21日因世界末日不成所以末日大王另立邪教於九陰 你食左藥未呀?開服哥時邪教毛都未有條,聰明撚~  發表於 15-8-25 03:38 PM

tigeruuu 發表於 15-8-25 03:09 PM
我想回應下個標題【狗嶺魚影武】我估樓主係武既人(睇黎武同狗魚關係都唔錯)

之前打大聯盟既時代有好多邪教 ...

係咪唔打交就唔會執

wai005 發表於 15-8-25 03:27 PM
邪教由開服到依家都係人人得而誅之,勸高登豪俠快D畫清界線,龍小邪件垃圾好快步劉天文後塵 ...

回覆上面:  小邪做乜野得9罪你   你ON9? 搞事都係D  ON9係到搞到個幫咁        

搞事咀炮個D人死出幫同同盟線啦   定係驚冇幫收留你地?   搞到而加幫唔似幫   個個熟左之後點解要離開我地個幫     你地搞事戈班就永遠留係到   正正常常D一係退幫一係退GAME   屌      就黎無人忍撚得住你班人渣搞事既行為    如果唔係我有朋友係尼個幫拉住我  我都吾多想再留係尼個幫尼個同盟線           

tigeruuu 發表於 15-8-25 03:09 PM

之前打大聯盟既時代有好多邪教 ...

我又要玩highlight!!!!!

小氣(真係好撚小氣)<----佢唔止好撚小氣係小氣到成個女人咁

on9hihihi 發表於 15-8-26 02:39 AM
回覆上面:  小邪做乜野得9罪你   你ON9? 搞事都係D  ON9係到搞到個幫咁        

搞事咀炮個D人死出幫同 ...

呢個淆青真係抵撚死,有幾條針係內部搞事又唔撚理,香蕉出名反骨,佢收完又收,搞到依家d勁人走撚晒,邪教慢慢步向滅亡

回覆 wai005 的帖子

邪教由魔塚衰亡後興幫, 先後經歷神判無雙時代, 一代邪教狗嶺大聯盟時代, 轉線後抗戰時代, 以至依家邪高豪時代, 經歷左咁耐都屹立不倒, 好難會俾人滅囉

diefirst 發表於 15-8-26 10:59 PM
回覆 wai005 的帖子

邪教由魔塚衰亡後興幫, 先後經歷神判無雙時代, 一代邪教狗嶺大聯盟時代, 轉線後抗 ...

針既作用係暗中搞事影響幫內和諧,包括在外昆人野,呢條淆青講埋比佢聽都唔信,除左香蕉仲有幾條係入面,基本上邪教之前既人大部分係攞著數既,再加上幾條針分化,真係忠心既人已經走晒啦,我知淆青依家想抽起d針,不過冇人講佢聽邊個,真係抵撚死,我就放長雙眼睇下龍小邪呢條淆青受得幾耐

wai005 發表於 15-8-26 11:48 PM
針既作用係暗中搞事影響幫內和諧,包括在外昆人野,呢條淆青講埋比佢聽都唔信,除左香蕉仲有幾條係入面, ...

朋友,你好似係到講緊一代既往事lol

除左香蕉仲有幾條係入面  一代出名哥D咩狗陽兄弟,天刀文,火山尋  對比起簡直有過之而無不及@@

基本上邪教之前既人大部分係攞著數既   一代無王食走左幾多人@@?

再加上幾條針分化   一代係同盟放左幾多條針@@?

回覆 impongpong 的帖子

你自己都入過高登啦 佛教徒
你未企過百草嫁咩?GAME設既嫁WO 咁都要抽水?
佛學佛理叫你放低我執丫 放低未丫? 退左GAME就收嗲啦 佛教徒
佛學佛理叫你不妄語丫 高登串唔串 使你指指點點?

合十悔過啦 使唔使教埋你另外4戒?
咁撚多嘴仲話信佛 日撚日都犯緊戒 笑死我高登仔丫真係:O)

霍男 發表於 15-8-27 11:14 AM
回覆 impongpong 的帖子

你自己都入過高登啦 佛教徒
你未企過百草嫁咩?GAME設既嫁WO 咁都要抽水?

聽講好似高登有人出英雄帖抽水先

回覆 尋人勿探組 的帖子

哦 原來得高登先會串 先會抽水 其他都係好人 傑青
咁講岩唔撚岩丫?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:47 PM , Processed in 0.046081 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存