2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇
樓主: 9yinwind
go

[閒聊討論] 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇   [複製鏈接]

霍男 發表於 15-8-27 11:23 AM
回覆 尋人勿探組 的帖子

哦 原來得高登先會串 先會抽水 其他都係好人 傑青

我又冇話過其他人係好人

回覆 尋人勿探組 的帖子

好丫 答返你
大丈夫能屈能伸 點解唔可以企百草?
高登未輸過咩?由開SER打到而家 留低既有幾多個原始幫?

花無百日紅 好撚出奇咩?

回覆 impongpong 的帖子

買6合彩未?
次次都只見到高登豪俠出帖 咁撚好彩既你 好撚提子添

高登摺撚左未

呢條樂善正柒頭黎 , 冇料扮四條
講撚左我叫王傲霜又唔宣9我生死擂
講就叻 , 善!? 邊撚到善呀 , 睇過

回覆 帥乂鎚胸 的帖子

摺左啦 梨刀系爽禾貢廣姐

大家留唔留意到邪教線d 2000fun撚

大家留唔留意到武狗線d 2000fun撚

吱吱姐 hi

九陰打交走公會都咁多交嗌。。又要25仔又要反骨仔。。唔岩玩咪走。。打你咪打你。。人地當你兄弟你當人契弟。。出錢出力連尊重都無,背後襯人不在rc同幫友一齊笑人唱人。。王生係咁,夜玉係咁,一切都係帶頭人的修為,,得返一班為王死為王亡的奴才先甘心留低,最討厭係無事就利益全歸自己,有事就拉中立幫落水,由俾人飛甩叫中立幫開隊去搶王,放心啦,我地只會打交保中立幫食都講得出,到而家咩神說咩紫尺千尋,,

物以類聚,人以群分,都係心佛斷下人60兩快活泉就有本事,如此卑鄙的幫會玩家行為,過到自己?

athena6227  乜妳講個D 妳個盟D人無做過咩@_@  發表於 15-8-31 02:32 AM

東方吱 發表於 15-8-28 11:39 AM
九陰打交走公會都咁多交嗌。。又要25仔又要反骨仔。。唔岩玩咪走。。打你咪打你。。人地當你兄弟你當人契弟 ...

邊個話出得多錢就比人尊重,  你呢d見高拜見低踩既人d想法黎
你睇下君爺 , 出得唔多錢 , 就算退左game返聯盟rc 都咁受人尊重 , 咁又點解???

以前王0傷同芷若英雄貼日日屌你老母 , 背後又話你八婆 肥雞
而家王生前王生後 , 咁都忍到 , 屎都食得 , 果然耐力驚人

叫未呀 叫王生呀 吱姐 幫人含埋撚未

九陰打交走公會都咁多交嗌。。又要25仔又要反骨仔。。唔岩玩咪走。。打你咪打你。。人地當你兄弟你當人契弟 ...

正呀正呀正呀 , 見親你都好撚肉緊
醒一棍ok???

當時人 發表於 15-8-24 06:52 PM
我都再Highlight幾個重點出來

1.咁就叫兩個觀念,在下輸了

咁唔係叫兩個觀念 叫咩?  言過其實 同 名實相符 會唔會係同一個觀念? come on, 辯論都要有根有據好冇?

人生觀念道德觀念人人唔同,又何謂事實,何謂言過其實,何講名實相符?貓狗是動物還是寵物?人地形容你係狗咁你係動物或是被人受寵既寵物呀?請解說,否則在下又一次輸了

好簡單: 以金作器, 器器皆金, 雖然本性相同,但表相不同, 你唔可以講因為本性相同 就等於表相 相等,
比喻以本體是樹, 以樹作傢俱 如椅 如桌, 不要再靜悄悄偷換概念, 拜託

2.Sorry,有好多人好反感
   SORRY, 曲高和寡 妙伎難工
你播係動作行為,同首經好無聽有咩關係?在下又輸了

你明明講緊有人反感, 我就回應你有人中意, 純粹各取所需
不過你無啦啦回 依家又轉到去我播係行動作行為, "首"(呵呵,這中文程度) 經好唔好聽既相互關係, 到底想表達咩?

你唔播又點知人地覺得好唔好聽?你唔播就無人反感或鍾意,"首"(呵呵,這中文程度)"中"意?鍾意,(呵呵,這中文程度)經好唔好聽係互相關係,但有人想聽嗎?

我播比喜歡聽既人聽, WHY NOT? 你都識講, 唔聽既人自然走

4.咁依家你護長在前,大家應該尊敬你,在下一再輸了
   中文字冇護長呢個詞, 請你多讀書, 送你一句" 短不可護,護短終短: 長不可矜,矜則不長"

中文詞語無中意呢個詞語,我亦請你多讀書,我都送你一句:天下之事,慮之貴詳,行之貴力,謀在於眾,斷在於獨。
SORRY, "中意"是指正中其意, 係有呢個詞,早在漢朝已有用. 知之為知之 不知為不知, 獻醜不如藏拙

5. 武同魅惑禦影合作時你仲打緊仲出緊帖炮,唔係你即係冰月啦,又扮失憶?
    都話咩叫炮?  我出左3個英雄貼, 講豪俠護短 呢個事實算唔算炮呀, 你答我未呀?

魅惑禦影一入左去你就退左?依家就認有出帖,好矛盾喎。講事實唔係炮係你講,咁我又算唔算炮你?在下又一再輸了

請問一下有咩問題? 我入左武在先,出英雄貼揭示豪俠高登護短 發現武繼續收魅惑, 我退武, 如此簡單的因果關係,時間順序 也看不懂嗎朋友? OMG.....

時間順序係有料,剛才閣下提過豪俠不嬲臭,在下記得你曾經出帖幫八戒,是幫臭幫嗎?依家話武繼續收魅惑禦影影你退,咁你清高,但時間順序的話你係臭完再漂白?你第一個帖指出高登豪俠出帖,咁你當時佢地出帖你唔退?繼續留響同盟線既?朋友你搞清楚時間順序,看得懂嗎朋友?OMG

我出貼幫八戒,在於有人係2000FUN POST私隱性既野, 我不嬲對事不對人, 是非黑白我分得清清楚楚, 一單歸一單, 我幫佢在理, 唔代表我要BUY八戒之後所做既事,
"你第一個帖指出高登豪俠出帖,咁你當時佢地出帖你唔退?繼續留響同盟線既?朋友你搞清楚時間順序,看得懂嗎朋友?OMG" 你講咩?

吱吱以前響禦影RC你都成日講同盟壞話,又響到研究人做雞,個幾隻雞好似依家同你一黨喎,舊底老牛皮呢?都出自你地口中,依家以姊妹稱呼?咁你係大定細呀?

impongpong 發表於 15-8-28 01:31 PM
   咁唔係叫兩個觀念 叫咩?  言過其實 同 名實相符 會唔會係同一個觀念? com ...

算啦你,已經無人想理會你廢UP

帥乂隨BOMB 發表於 15-8-25 11:10 AM
你眼細眉粗個樣怪怪地ja , 估唔到智障添呀
係咁問人game入面叫咩名
人地講完又唔信 , 你問黎 ...

上次打邊爐坐我右邊果位, 晒到好位果位吧?

你又何必無聊到開咁多新ACC黎嘴炮? 道不同不相為謀 我都唔會惡口話番舊人

事實你地的確係護短

我地線都有人去左敵線,唔岩玩咪走,俾錢打機又唔係打你幫會工
因戰力高低同影響能力去無限放大離開的人先係有錯既人,執著什麼
咀炮敵人為我來講係娛樂既一種
最低限度我又無見過0傷cut人60兩
一切係人的修為

東方吱 發表於 15-8-28 02:32 PM
因戰力高低同影響能力去無限放大離開的人先 ...

好想用60兩cut左你

9yinwind 發表於 15-8-24 03:19 PM
唔知我個post可以維持幾耐 小邪一聲領下風三少就鎖我帖
2000fun九陰版就好似黑洞咁 大家小心講野:ro0 ...

笑了

東方吱 發表於 15-8-28 02:32 PM
因戰力高低同影響能力去無限放大離開的人先 ...

以前洗車仔,依家0傷
以前老牛皮,依家芷若
  快活島60兩你地班狗系玩先
係度扮無辜 削髮為尼吧
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:34 PM , Processed in 0.037734 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存