2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 旅遊點滴 高雄捷運出招了:「少女漫畫列車」 我想戀愛了 ...
go

[分享] 高雄捷運出招了:「少女漫畫列車」 我想戀愛了 [複製鏈接]

第一次搭高雄捷運, 結果搭左最近啟航的「少女漫畫列車」車廂,真係超開心!
依招屈機阿!!! 捷運會不會瞬間流量爆增????

列車長、站務員、工程師都變成超正美少女,就連女生都忍不住拎起手機狂拍!!

超正既美少女 ,看到佢之後,我都想戀愛啦!

黎高雄果一日我就係新崛江搞左遠傳既4g上網卡,有300型 同500型,我買既係300型方
案,$300,通訊費係$100,非常實惠,好處都好多,好似有效期30日內可以贈送通話費網路費,詳細說明我有拍照。適合係臺灣短期停留既朋友,幾天黎講覺得收訊很穩定,網路好順令我上傳照片能夠及時同朋友分享。

唔講其他啦 继续附上我一直拍的相片同大家分享

高雄捷運每一站既公共藝術裝置都好用心,眾所周知既「美麗島站」為例,佢除左係台灣第一個由葡萄牙文為譯名捷運車站仲係由美籍義大利設計師納西瑟斯·誇利亞塔所設計既公共藝術裝置,好有藝術氣息。

高雄捷運西子灣站,位於高雄市鼓山區,雖然位置距離西子灣海濱仲有一段距離,但係為外
地觀光客提供左另外一條適合旅遊既交通運輸路線,總之捷運讓旅遊各種便利!Haha 我既目的地就係西子灣。旅遊仍在繼續!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:54 PM , Processed in 0.029366 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存