2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星界神話 宇瞳..昆我星石..仲話檢舉我..
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 宇瞳..昆我星石..仲話檢舉我..   [複製鏈接]

首先件事係 我搵人洗星石. 跟住佢密我 我見佢係有公會而且係臥龍會 我相信佢
比粒星石佢洗 比完佢之後 佢同我講要等佢條女黎我小屋 條女 就叫做 伊紗
咁當佢地2個係我小屋既時候 我就一直係到等佢地洗完PO出黎比我睇 跟住大約30秒左右
2條油 琴日4:17分下午 就off左 係我小屋 我見住佢地消失左. 咁好拉. 如果換著係你.
你當時心情會點? 我就已經等左半個鍾 仲未上線 咁我就密臥龍會個會長講番件事
然後個會長就同我講 等佢上線 再幫我追. 咁好拉 我等到9點左右 佢終於上線
佢話自已係屋企斷左線. (我唔知佢條女係唔係住埋1齊 但2個1齊OFF 1齊斷線)
跟住去左網吧. 咁好拉. 當時佢同臥龍會個會長 都係我小屋 大家當面傾. 仲有KIMMY乂TANG 同埋 觀察者 在場
大家都見到佢話同我講 佢條女 12點-1點30內 會寄番粒石比我 咁好拉. 既然大家都聽到有哂人證
我就決定再信佢1次. 我一直等 等到零辰4點 都未見到有人寄番比我..
跟住今日佢又上線 同埋果個叫伊紗 都在上線 我密佢叫佢還比我 唔夠2分鐘就封左我.
臥龍會個會長就密我話4:00前未還比我 就踢佢出公會. 之後叫我自已追@@
到左而家夜晚 佢同我公會既人講 已經還左比我 我真係著左..本身都當冇左件事
我由琴日等到今日 都冇收過粒石 冇收過佢既信 佢之後仲話有圖 好拉我叫佢比張圖我睇
佢放張9吾答8既圖出黎 叫證據? 之後仲話檢舉左我? 我比人昆石 仲檢舉我阿- -? 你點做到嫁?
我冇乜點CAP圖 佢自已承認左拎左~ 有幾張圖 我諗必定要放上黎大家睇..
另外 佢自稱既證據 比左個網比我FD 我比大家見識下^^

去到最後佢仲話檢舉我...而家我都想問檢舉要去邊到? 我又要檢下佢先~ 雖然粒石係小小野..係條氣問題..
我拎唔番 唔重要.. 但佢可以講到大條道理 我比人昆石 都可以係我錯咁?.. 咩天理阿..小學生未放完假= =?

一個團難免有害群之馬
我地自問做足晒可以做既野
你要繼續將佢同臥龍會掛鉤既係ok的
咁我地就將你同喵星人掛鉤了

我已經冇話你公會拉? 我只係將2日既事 講番出黎~ 有問題?
姐係封我把口吾比人講?

傻西.....見人係臥龍會就信...問都唔問...可以怨邊個?你搵分身入人地團仲夠膽貼出黎?好無恥

我上面邊句又串親你阿@@? 將我見到既野 講番出黎 唔得???

將我同喵星人掛鉤 掛乜? 我搞親你@@? 全部事實黎喎@@雞WING哥~

Rewar333 發表於 15-8-29 03:00 AM
我已經冇話你公會拉? 我只係將2日既事 講番出黎~ 有問題?
姐係封我把口吾比人講?  ...

我呢個叫提醒,唔係怪責

脆香雞翼 發表於 15-8-29 03:04 AM
我呢個叫提醒,唔係怪責

我緊知佢已經比你踢左唔再關你公會事拉... 咁得閒上黎提醒我.. 不如睇下自已公會仲有D咩害群之馬..
我又冇得罪你 又冇串你 我只係將件事放出黎比大家睇~ 而我支槍又唔係對住你OR你公會
我由頭到尾都係因為果個人講野既 所以先開PO解釋番@@

我真係唔知我個團有咩害群之馬架,好多新朋友呀嘛

我淨係知喵星人一定有你呢個害群之馬囉 

原來係我係害群之馬
咁點解我會長唔踢我既?..唔通我地全公會都係害群之馬?

害群之馬唔一定要踢既 
可能係可憐你姐 

嘩...原來仲有呢啲打機既人...好彩我就算識個公會既人都唔會亂比佢地洗石...因為實有呢啲害群之馬
Btw 我認為你講搵出害群之馬呢個係重點  日對夜對都唔知邊個係害群之馬真係...無得救

咁我害群之馬 點解仲要可憐阿. 你唔可憐下個宇瞳?

好拉. 廢話唔講咁多. 你既提醒 同埋 所謂既害群之馬 我都知道了
多謝你提醒 我都提醒你 唔係我唱你公會 係你自已開個世頻講
你踢左條油. 而且對我件事深感抱歉. 有睇到既 都明白你既處事方式
我只係將件事一五一十咁放番出黎. 同埋呢. 如果條油比番粒野我. 我仲有冇需要開PO咁講?
如果佢比番我 我而家開頻放緊拉. 我仲洗係到陪你打字咩@@?

講番啲對話我覺得好唔合邏輯  又話幫你洗成朝石...唔係收完錢洗1次咩  定係洗到岩先計錢....
你又確好慘既...雖然我都知你吞唔落淡氣~~當買個教訓囉見清楚所謂既害群之馬  又見清何為害群之馬都搵唔到:)

絕對空虛~ 發表於 15-8-29 03:42 AM
講番啲對話我覺得好唔合邏輯  又話幫你洗成朝石...唔係收完錢洗1次咩  定係洗到岩先計錢....
你又確好慘既. ...

哦哦..你唔知 我唔介意講比你知..
洗星(限定)方式 係 我比粒石佢.
佢洗1次PO出黎我睇1次 然後我覺得唔OK就再洗
洗到我OK/ 佢冇哂洗星卷為止/ 佢唔想再洗為止
咁就交易 比番個數量佢 佢就比番粒石我~

絕對空虛~ 發表於 15-8-29 03:29 AM
嘩...原來仲有呢啲打機既人...好彩我就算識個公會既人都唔會亂比佢地洗石...因為實有呢啲害群之馬
Btw 我認 ...

重點..人地可以將個重點講番係我身上..

Rewar333 發表於 15-8-29 03:51 AM
重點..人地可以將個重點講番係我身上..

個盲點係...佢幫你洗成朝? 即係佢密足你成朝...但係佢又唔比粒石你睇又唔比番你:(
咁即係佢係個會度講緊大話? 話咩幫你洗左成朝石@@
咁樣既話...佢個會d人係真係咁易信人定係真係知佢為人都仲收留佢

絕對空虛~ 發表於 15-8-29 03:57 AM
個盲點係...佢幫你洗成朝? 即係佢密足你成朝...但係佢又唔比粒石你睇又唔比番你:(
咁即係佢係個會度講緊 ...

咩洗成朝? 邊有洗成朝= =我4點下午先密佢叫佢幫我洗..
我4點叫佢洗 佢係我小屋 交易左粒石比佢 跟住佢話自已冇哂卷
等條女黎 條女AC有.. 跟住等左陣 條女黎左 但佢由頭到尾都冇PO出黎比我睇
而且我唔知佢係唔係洗到令屬 就走左佬. 4:17分 就2個1齊OFF~

回覆 Rewar333 的帖子

既然踢完條友 件事已經同臥龍會無關係
咁點解你仲要標籤住臥龍會呢 :$?
人地唔知咩事以為係話緊臥龍包庇宇曈呢:-s
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:41 PM , Processed in 0.035425 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存