2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 今鋪拳頭點收科呢?
go

[閒聊] 今鋪拳頭點收科呢? [複製鏈接]

中國同美國都輸到9彩咁.

你知啦, 中國同美國係最大果2區, 唔贏都唔好輸得咁7呀嘛.

S4 8強都有三隊中國, D中國仔以為S5實同韓國有得爭, 點知7到出翔.

D玩家就好似球迷咁, 好多人會心諗: '都係算喇, 無前途架啦, 玩過第二隻GAME算吧啦'

S5大賽之後中國同美國區肯定走好多人, 拳頭生意跌N成.
已有 1 人評分Good 收起 理由
twApocalypse + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

2011年2月,騰訊以總交易金額16.79億元人民幣(其中包含現金15.25億元和1.55億元股權)增持Riot Games,持股比例由交易前的22.34%增至92.78%。

WIKI傳送門

騰訊大把錢  生意點跌都營運到

我好想知點解S5 中國美國隊輸 D中美玩家就唔會玩LOL?
有咩邏輯上GE關係..? 關咩事啊0,02回事咯好冇
比賽呢D根本就係飯後閒聊 同自己玩LOL有咩關係..

一個踢波GE校隊 見到香港輸..係咪就唔踢呢?

韓國果D人系認真訓練
已有 1 人評分威望 收起 理由
高比拜仁慕尼黑 -45 惡意灌水

總評分:  威望 -45   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:29 PM , Processed in 0.055568 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存