2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL ***LOL界恥辱***(有片有圖有網) HKE野區戰神丁特背住女 ...
go

[閒聊] ***LOL界恥辱***(有片有圖有網) HKE野區戰神丁特背住女友,內射女粉絲搞大肚,中出後不負責任潛水,被網民圍屌 [複製鏈接]

事緣丁特(Dinter) 幾個月前主動用LINE PM某女網友 (下稱 A女) , 話想出黎食飯吹水 , 幾次之後丁特就自稱無女友, 單身, 所以就呃蝦條 , 扑左條女, 好死唔死唔戴套, 中出射穿左, A女大左肚

跟住A女後來問起丁特先知道原來有女友, 丁特要求A女落左個BB去, 但係以開台打機練習比賽太忙為由 , 一直唔肯再回覆A女, 亦都唔肯陪佢去醫院做手術, 反應極度冷淡....

後來A女友人睇唔過眼, 直接於台灣熱門討論區PTT 發文, 圖文並茂展出丁特惡行, 網民熱烈討伐丁特所作所為, 丁特亦都淆底,於Facebook發千字文打飛機扮可憐....

電競選手劈腿女粉絲「出人命」 公開道歉
http://www.appledaily.com.tw/rea ... ew/20151107/728176/

(直播)丁特跟兩個女生道歉

大家點睇??? A____A 我覺得男人咸濕就係正常既, 不過有女朋友唔屌, 要走去勾三搭四搞搞震, 實在太仆街, 一邊話自己好忙好辛苦,冇時間陪女友, 另一方面就主動約女粉絲出黎射精...實屬屈機

成件事既起點.... A女友人爆大獲show hand...展示所有Dinter仆街惡行 !!!!

有沒有射後不理的英雄 B男把A女上到了就拍拍屁股走人
http://yes-news.com/yespick/5142 ... 1%E8%B5%B0%E4%BA%BA

*** 必看!!!!!! 原文: (事件起始) ***

有沒有射後不理的英雄 B男把A女上到了就拍拍屁股走人
今天要來跟大家說一個關於某H戰隊打野選手的故事 (我朋友簡稱A女,男當事者簡稱B男)

不知道是幾個月前就聽A女說某知名電競選手加他LINE約他出去

我聽他的描述是說B男和他的女朋友感情不順想找A女出去聊聊天但我聽了就覺得
這事情不單純

但我那白癡朋友還是傻傻的赴約了

然後果不出我所料 甚麼和女友感情不順辣,甚麼想和女友分手辣,我喜歡的是A啊只是不想傷害女朋友

雖然A女是真的喜歡B男但不想當小三的A女好幾次想結束,B男又各種屁話挽留 甚麼要一起努力阿甚麼的

就這樣糾纏不清同樣的事情發生了好幾次,A女就是一直這樣慢慢等慢慢等

人家說愛到卡慘死,沒多久就聽說他們上床了,而A女當然還是等不到個回應

只能偷偷摸摸的,三不五時還要聽B男哭哭他的感情事,當他感情諮詢師

我是不相信B男是真心的辣,真的喜歡早就分手了憑甚麼要這樣拖著人家

前陣子又聽說B男女朋友假扮B男和A女聊天,所以事情被B男女友知道了

事情發生了,B男就想把A女甩開,理由是A女害B傷害了他女友

A女傷心得要死沒多久又跟我說她懷孕了,B男看起來是一點表示也沒有 ,也沒想負責的意思,不想負責還不戴套

A藥流痛得要死的那天,B男竟然還可以開台薛錢 前天陪A女複診知道藥流失敗要再手術,A女找B男談

看A女貼對話真的讓我又忍不住再幹天幹地了一次,還真是這輩子沒看過這種的

這種事情都可以無動於衷了讓我很懷疑B男開台哭哭隊友離開到底是不是在演戲

A女受苦受難的時候,B男也不知道去哪了,雖然A女說是自己拒絕男方陪的 ,但B男還真的當作甚麼責任都不用負,甚至事後連個補品都沒買過 身為旁觀者的我實在是無法忍,這還算是個男人?我都為你感到羞恥

拜託不要再出來殘害國家幼苗了

好可笑,自己管不住下面事情發生了就都是THEY的錯 根本就是上到了就拍拍屁股走人吧

女朋友受傷是一回事,他受傷就都不是一回事?

別人家的女兒就活該給你欺負? 要名分沒名分,要陪伴沒陪伴,各種委曲求全,還要把身體搞壞 這整件事情的最大受害者是A不是嗎?

A還為了B男著想怕事情曝光甚麼事情都只敢自己悶著承擔

本來就不是很喜歡B男但我還是聽了這些才知道有這麼垃圾

粉絲十幾萬又怎樣

台服菁英又怎樣

現實生活垃圾一個 這口氣他吞得下去我還真他媽吞不下去

最後,希望不要再有人受害了

大概是這樣吧

我真的覺得很不捨

明明是B男在有女友的時候去招惹A女

騙A女說會和那時的女友切斷

再和A女交往

A女也是傻傻的等了

終究是等到一場空

我們也都覺得她無敵北七居然會被這種三流演技騙走

在B男和他前女友鬧不和的時候

也是A女一直勸B男要多多陪伴女友

多趁戰隊放假或是休息的時候帶女友出去走走踏青之類的

現在落得這番田地 我們心痛之餘也是看不下去B男這半年的轉變

沒啥好多做形容

只能套句H戰隊前隊長的話: 真是有夠噁心!

HKE 垃圾隊專門出廢物就眾所鳩知架喇....先係Toyz為錢同人嘈,然後Dinter中出即飛...唔知幾時再有大Case出現

mitsubishimazda 發表於 15-11-11 03:59 PM
HKE 垃圾隊專門出廢物就眾所鳩知架喇....先係Toyz為錢同人嘈,然後Dinter中出即飛...唔知幾時再有大Case出現 ...

係呀~~~搞到宜家2條友都冇再開台, 統神每晚都有13000人睇佢直播, 勁賺爽YY

玩過星曲WEB

點解我咁靚仔無得搵女中出?
中出完想扮純情

peppergroo 發表於 15-11-11 04:28 PM
點解我咁靚仔無得搵女中出?
中出完想扮純情

你條友有冇丁皇咁型仔先
人地貴為野區戰神, 後宮佳麗3千, 任屌唔嬲

twApocalypse 發表於 15-11-11 04:38 PM
你條友有冇丁皇咁型仔先  
人地貴為野區戰神, 後宮佳麗3千, 任屌唔嬲   ...

唔覺得DINTER有幾靚仔咯0,0
BTW 操粉好常見啦 總會有D腦殘粉GE
但佢咁樣做人真係唔得-.-
一開始對DINTER冇咩好感 但見到佢咁落力訓練開始由黑轉粉 結果依家又由粉轉返黑:)

冷亦風 發表於 15-11-11 05:51 PM
唔覺得DINTER有幾靚仔咯0,0
BTW 操粉好常見啦 總會有D腦殘粉GE
但佢咁樣做人真係唔得-.-

俾著係我,如果有女粉絲自動送上門,我都會心郁郁,
但係好心你就戴套啦= =... 又要玩內射, 又要拍拍屁股當冇事發生...
佢真係好柒...搞到宜家個朵臭晒...同toyz一撚樣

真係好ON9成件事都ON9,女果個既TASTE唔知咩TASTE,定係大肥婆,無男友專登俾人上.男果個仲ON9,你估你真係台服菁英哥大哂咩,當人地係免費走地雞,亂咁食,仲要食完即閃咩隻。

sunny037732 發表於 15-11-11 06:20 PM
真係好ON9成件事都ON9,女果個既TASTE唔知咩TASTE,定係大肥婆,無男友專登俾人上.男果個仲ON9 ...

條女柒下柒下就一定要負責任架喇...
只不過丁特條友大話連篇, 中出完人就預左有機會大肚, 佢可以扮無事發生, 個段時間仲日日開台同toyz笑哈哈..

我只係覺得佢好恐怖好嘔心...雙面人...
好彩我之前冇捐錢贊助佢...剩係捐左俾統神...

twApocalypse 發表於 15-11-11 06:04 PM
俾著係我,如果有女粉絲自動送上門,我都會心郁郁,
但係好心你就戴套啦= =... 又要玩內射, 又要拍拍屁股當 ...

我想知依家睇DINTER直播仲有幾多個:)

野區王 咁靚仔 有女送上門比佢食`
係咪帶條女 返去佢     野 區大 戰 十場

所以話人怕出名豬怕肥  我成日都中出架啦 不過會食藥

冷亦風 發表於 15-11-12 08:27 PM
我想知依家睇DINTER直播仲有幾多個:)

條撚樣前日先偷偷地又想開台賺錢喇...有好多人入去...
不過全部都係屌爆佢   傻鳩仲想開台賺錢...同toy屎攬住一齊去做鴨吧喇..應該好賺D

石獅子 發表於 15-11-12 11:59 PM
野區王 咁靚仔 有女送上門比佢食`
係咪帶條女 返去佢     野 區大 戰 十場 ...

人地話晒都係野戰王WO...
中出即飛是常識吧

航哥 發表於 15-11-13 06:04 AM
所以話人怕出名豬怕肥  我成日都中出架啦 不過會食藥

老友食藥好傷身架WO...我戴套算= =
雖然體感唔同

twApocalypse 發表於 15-11-13 11:33 AM
條撚樣前日先偷偷地又想開台賺錢喇...有好多人入去...
不過全部都係屌爆佢   傻鳩仲想開台賺錢...同to ...

見到佢學TOYZ飆淚:) 但完全冇用 真係笑左出黎
已有 1 人評分Good 收起 理由
twApocalypse + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

冷亦風 發表於 15-11-14 01:29 PM
見到佢學TOYZ飆淚:) 但完全冇用 真係笑左出黎

ON鳩鳩= = 傷害左2條女就乜事都冇 , 一個toy屎就搞到佢男人老狗喊晒口...
屌佢真係識做戲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:37 PM , Processed in 0.038765 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存