2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 649#小更新水母最強95弓2件96甲被秒+死狗求和再反口 ...
樓主: 綠帽水母
go

[消息情報] 649#小更新水母最強95弓2件96甲被秒+死狗求和再反口   [複製鏈接]

ever-dream 發表於 15-11-18 10:40 PM
原來連你隻號都放埋, 真係唔撚怪之得Mario 岩先都係咁出頻放ac, d戰力少完一個又一個
我自已就仲有排玩,  ...

點解月之村班打手愈黎愈低質
睇黎係我走番出黎既時候

睇完你個回覆 我真係笑左出黎
原來依加仲有人攬住D ac仲可以當寶
你自己就真係有排玩啦

00:40分 P埸有你幾多自己友?
李家誠見到香港唔對路都撤資走啦  無話蝕唔蝕得起
但明知會蝕都唔走個個真係超級大傻仔黎
見隔離左右d隊友逐個套現就驚死放唔切咁
依句野大家心照啦唔講咁多

好慘 就黎玩online game都要單機
連細細都唔入p埸同你班狗玩
仲可以得閒到晚晚企哂係p埸做保安咁 自我感覺良好

唉唔講咁多 一陣又話我25小櫻就無謂啦
我都係走人先

慢慢對住個電腦mon打飛機 第1族
無人同你地爭架啦

追擊NAT專員 發表於 15-11-19 12:43 AM
點解月之村班打手愈黎愈低質
睇黎係我走番出黎既時候

有圖有字 個回應實在太有趣
唔似得隻ON9 ever_dream咁 打一堆所謂既事實出黎 但又冇圖去支持
純粹9UP當秘笈 調轉哂D野黎講就當係真理 真係笑9死人
同個名一樣 任何時候都在發夢

玩夢歷淨係得打細細9好做咩
無狗打都仲有得PVP, 又有dark族班陪襯喺度
唔好下下諗到要好似你地咁淆底放ac先唔on9架,
真係有錢玩甚至有工做, 邊駛連課金果少少錢都志在? 驚死蝕出血咁

其實真正要指住黎笑就係你條on9
入敵族做25, 咁有心機影埋一大堆相, 做project匯報咁擺晒出黎, 仲要定期更新
以為有得搞散人地族, 入細細搵靠山,
結果自己個族仲早過人收皮, 真心得啖笑
搞咁多都係混吉
連回個post都要貼晒圖, 放晒gif又剩咁認真,仲真係特登cap張圖比我做咩勁姐?
哩個鐘數, 人地都去訓教啦,影黎托咩

ever-dream 發表於 15-11-19 01:02 AM
唔好下下諗到要好似你地咁淆底 ...

老老實實 放左gif圖有幾認真
你見到我好認真咩 原來貼小小gif圖同jpg就叫認真
cap張圖30秒唔洗
定係你手腳效率慢炸? 唔識貼?
做咩勁姐? 你知唔知做乜勁 個勁字係點黎?
人講你又講 一味係到跟風
我問你做乜尻呀
哩個鐘數, 人地都去訓教啦  唔鍾意既聽日7 8點我又影張比你睇下囉
無所謂

話說你話我以為有得搞散人地族, 跟住入細細搵靠山
第1 你依加知唔知我係細細咩ac先
第2 你肯定我入過細細族?
第3 你覺得nat無散過? 佢地既內戰你又知幾多?

最後 你竟然話我驚蝕錢番得工個小小錢唔志在
好笑 係人都知我拎左4位數出黎玩人仔收隻小櫻黎玩啦
傻豬黎 玩具既野賣到就算架啦
攬住d 數據又唔會飽肚既

ever-dream 發表於 15-11-19 01:02 AM
唔好下下諗到要好似你地咁淆底 ...

(第一)
人地點回個post關你9事咩傻系, 有圖有真相 又唔會字海咁悶, 學似你用字黎代表真相?
         如果Apple News學似你咁 一早收左檔冇人睇啦! 你都早d收檔啦護主狗"門徙"

(第二)
有DARK族陪櫬? 你幾耐冇上線呀? 綠帽水母帶住班"門徙"主動向DARK死狗左和左啦

(第三)
邊駛連課金果少少錢都志在? 屌 咪係到扮有錢啦 綠帽水母咪又係夾錢玩番黎 玩隻帳都要夾錢
        不如夾埋隻DIU系寶寶啦!

追擊NAT專員 發表於 15-11-19 01:25 AM
老老實實 放左gif圖有幾認真
你見到我好認真咩 原來貼小小gif圖同jpg就叫認真
cap張圖30秒唔洗

我真係冇你條傻系咁好氣
發個POST都搵埋d jpg同gif貼, 多舊魚
我理得你家下仲有無玩/咩角色名, 總之就係你晒心機時間做埋咁多無聊野,
咁落力貼人族頻又爆料又剩, 到最後都係冇作用
有人走過族又點?結果 nat都仲系度
反而細細就已經收緊皮1

ever-dream 發表於 15-11-19 02:17 AM
我真係冇你條傻系咁好氣
我理得你家下仲有無玩/咩角色名, 總之就係 ...

乜野細細唔係到?放左ac又點? 乜nat依家多傳裝 多人過細細呀? 用下個腦先出字啦

ever-dream 發表於 15-11-18 10:40 PM
原來連你隻號都放埋, 真係唔撚怪之得Mario 岩先都係咁出頻放ac, d戰力少完一個又一個
我自已就仲有排玩,  ...

講咁多廢話都係唔敢開名
驚比人秋後算帳呀?
果小小錢你緊係唔志在啦
又或者你隻ac根本唔值錢

ever-dream 發表於 15-11-19 02:17 AM
我真係冇你條傻系咁好氣
我理得你家下仲有無玩/咩角色名, 總之就係 ...

連劍士有工返有錢課金有錢收史上最強劍甲都要撤資走人
你仲係度笑人蝕唔起放ac
月之村有幾多個想放ac放唔出
地獄者EX啦 輝兒啦 劍士啦 muxxxx啦 隻自由river就唔知有冇轉手啦
Mu族都要賤放先有人收咋
唔好講到得細細放ac咁啦

siuhei05 發表於 15-11-19 07:41 AM
乜野細細唔係到?放左ac又點? 乜nat依家多傳裝 多人過細細呀? 用下個腦先出字啦 ...

你識唔識睇字呀柒頭? 我話條25落足心機搞屎棍 NAT仲喺度咋嘛 有提過細細?
人地加埋月村d班底同mut幾個族打你地,平時仲唔人多裝猛過你地? 淨剩同nat比

ever-dream 發表於 15-11-19 12:19 PM
你識唔識睇字呀柒頭? 我話條25落足心機搞屎棍 NAT仲喺度咋嘛 有提過細細?
人地加埋月村d班底同mut幾個族 ...

細細放晒ac個族仲係度啦
你條廢柴9唔搭8咁
自從nat被爆族頻之後依家個族搞成點?
搞唔搞到nat大家有眼睇啦 大家心中有數啦 (引用返你d字眼)

綠帽水母 發表於 15-11-19 09:49 AM
連劍士有工返有錢課金有錢收史上最強劍甲都要撤資走人
你仲係度笑人蝕唔起放ac
月之村有幾多個想放ac放 ...

有人放號夠有人仲收緊ac搞裝啦,
又唔係唔夠你地打
人地幾個家族, 放極仲有人喺p場慢慢同你班殘黨同dark d友仔玩
似得你地細細集體放完號, 個族先得番幾個敢入p場比人屠
mario, avb,同個秒貨蔥頭, 無其他啦

ever-dream 發表於 15-11-19 12:19 PM

你係咪唔撚識字呀? 自己邀人入去話人25 你識唔7識字?

猛乜9呀啲裝? 最撚猛既水母咪輸左囉 猛你個屁呀 ?
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 對相同樓層違規連回

總評分:  威望 -10   查看全部評分

綠帽水母 發表於 15-11-19 12:24 PM
細細放晒ac個族仲係度啦
你條廢柴9唔搭8咁
自從nat被爆族頻之後依家個族搞成點?

又多個唔識睇字, 我有話細細唔係度咩?
成100個族位實仲喺度架, 我笑緊你地愈放愈少人得番小貓3,4隻敢入p場咋嘛, 有話你地消失到?
nat爆族頻之前都唔係特別人多架, 過完一輪而家咪又係差唔多, 你搞9到人地?

siuhei05 發表於 15-11-19 12:25 PM
你係咪唔撚識字呀? 自己邀人入去話人25 你識唔7識字?

人地加你入族鬼知你入黎25?
你做緊既野25就係25, 同人地邀你入族定自薦入族有咩關係?

ever-dream 發表於 15-11-19 12:29 PM
成100個族位實仲喺度架, 我笑緊你地愈放愈少人得番小貓3,4隻敢入p ...

同你呢個腦閉塞既人完全溝通唔到
你慢慢自hi 攬住d數據過世
我地對隻game冇撚晒興趣 講完

ever-dream 發表於 15-11-19 12:29 PM
成100個族位實仲喺度架, 我笑緊你地愈放愈少人得番小貓3,4隻敢入p ...

點為之敢 點為之唔敢?
我話你日日係屋企玩夢之守p場 你唔敢出街!

ever-dream 發表於 15-11-19 12:25 PM
又唔係唔夠你地打
人地幾個家族, 放極仲有人喺p場慢慢同你班殘黨同dark  ...

你去數下幾多個人收號 幾多個人放號
唔敢出街既垃圾 日日活係網絡遊戲

ever-dream 發表於 15-11-19 12:25 PM
又唔係唔夠你地打
人地幾個家族, 放極仲有人喺p場慢慢同你班殘黨同dark  ...

人地幾個家族, 放極仲有人喺p場慢慢同你班殘黨同dark d友仔玩

請問玩乜9呀? 係唔係唔識字? 講完又講 綠帽水母已經帶住班"門徙"一齊向DARK低頭死狗左求和
洗唔洗講十萬9千次呀on9仔! 講極都係咁 你條智障同水母一尻樣 7完又當冇件事 比人知左係95弓仲死都要扮係92弓

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:36 AM , Processed in 0.042102 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存