2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 649#小更新水母最強95弓2件96甲被秒+死狗求和再反口 ...
樓主: 綠帽水母
go

[消息情報] 649#小更新水母最強95弓2件96甲被秒+死狗求和再反口   [複製鏈接]

總之正身又好, 搵人傾又好
雙方都有獲益ge交易, 咁叫求乜春野?
猛盾搶手多人爭, 個個都使盡招數軟夾兼施爭住要架啦,
莫講話game野, 商業野有幾時唔係咁?
咁就叫求, 根本就係你班傻仔心態有問題
拎住件正野, 以為有番甘上下價值, 就認住個個埋身收既都係求緊你
再唔係就個盾俾敵族收左, 唔鋸先講到收盾條友係「求」人一樣
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規 9 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

美麗的我 發表於 15-11-18 05:02 PM
細細粒放AC你地先敢入P場 真係唔好當人盲先得架

細細放ac月村 nat 先敢入p場?

你地未放ac

人地都日日打緊dark再順手清埋你地細細d殘黨啦, 大把人見住, 你真係諗住9up可以當成事實?

ever-dream 發表於 15-11-18 06:16 PM
總之知正身又好, 搵人傾又好
猛盾搶手多人爭, 個個都使盡招數軟夾兼施 ...

求和係求喇掛?水母同dark求和係咪求?
我又想睇下你有咩解釋

ever-dream 發表於 15-11-18 06:20 PM

你地未放ac

Nat仲有幾多個?打dark打到入埋dark?

ever-dream 發表於 15-11-18 06:20 PM

你地未放ac

你最後個句留返比你自己啦

9UP成事實

屌你老母咩 你連一張圖都無呀

呢頭又係到9UP我地比人打到退

個頭又話我地放錯盾比敵族

你自己都知柒要轉第二d野講啦

你真係估你黎踩場好撚型呀?

有料先得架 柒頭 咩都唔知係到扮晒看透世事咁

你返屋企飲奶啦 學人講歷史 報個名出黎睇下有無人識你 7.7

綠帽水母 發表於 15-11-18 06:22 PM
Nat仲有幾多個?打dark打到入埋dark?

想知幾多個咪自己走埋去數下, 哩樣又唔係重點
重點係人地幾個族日日都同台戰dark打緊, 咁叫細細放ac先敢入p場?
作野都唔識作得真d

ever-dream 發表於 15-11-18 06:26 PM
重點係人地幾個族日日都同台戰dark打緊, 咁叫細細放ac先敢 ...

日日台戰呀

你放到半年180張日日台戰既圖我咪服囉

吹撚到你呀 作野唔好作咁大啦 369

icyin 發表於 15-11-18 06:25 PM
你最後個句留返比你自己啦

9UP成事實

圖你老母咩傻系
拎圖證明你班細細比人打到要退夢?
平時閒日入p場都有眼見啦, 成班nat, 月村 , mut喺度玩緊
都唔見你地有幾個入去, 入到去都只係陪dar打安戰
咁既人數連想大p都無得
想打都已經唔夠人黎, 咁咩原因先搞到要放ac放到2046, 好明顯啦

icyin 發表於 15-11-18 06:29 PM
日日台戰呀

你放到半年180張日日台戰既圖我咪服囉

dark鐘意台戰唔係仲需要180張圖證明咁搞笑下話?

ever-dream 發表於 15-11-18 06:31 PM
圖你老母咩傻系
拎圖證明你班細細比人打到要退夢?
平時閒日入p場都有眼見啦, 成班nat, 月村 , mut喺度玩 ...

無圖就收爹啦

你d狗屁廢話 呀豬呀狗都識講啦

平時閒日入去p場都有眼見啦

成堆細細粒企係台下面出住全頻屌鳩你地班傻西月村hit

每日洗撚左成3個鐘頻叫你地入黎

點知成班垃圾淨係識坐一村 無人敢應機

以上既野係無圖呀 你吹呀?

無對手咪套現走人囉

你條傻系以為自己係到吹兩句就解到圍呀?

你一回post我地即刻放圖你地唔夠打呀

想反擊就學我地放返圖啦 垃圾無料扮四條

ever-dream 發表於 15-11-18 06:16 PM
總之正身又好, 搵人傾又好
猛盾搶手多人爭, 個個都使盡招數軟夾兼施爭 ...

喂 咁綠帽水母帶住班"門徙" 主動死狗和DARK又係唔係事實呀?
係唔係商業野呀? DARK收左錢所以肯和綠帽仔係唔係呀?
向敵族收盾時又死狗又叫呢個果個幫手又咁好禮貌做乜呀? 人前人後雙面人喎
平時就口戰D敵 要收盾時又哥哥聲 收撚完又吠過 WTF!? 依家仲要扮高尚

9UP當事實咪你囉, 大家真係有眼睇到既

ever-dream 發表於 15-11-18 06:33 PM

完全冇真相 係到9UP 當事實咁 拎"所謂你見到既" 想用黎推翻 事實 此人想當可笑 未清楚前因後果 要黎撐 你憑D乜? 水母求人放盾 求人唔好公開 求人留盾 你知條春? 7完一樣又兜1樣 你想點姐? 撐到個蓋唔知去邊啦 HIT 月村 NAT 有咩戰力 你咪數出黎 /提供相片 比細細粒多人囉 你D傳裝幾撚勁又點呀? 2個普通9XLV傳裝都打到你收皮啦 369 一味係到9UP 有D咩支持你理據? 當時人? 賣家? 你乜7都唔係 水母輸左 係事實 你唔敢面對咩? 話我地踩佢廢? 有圖有真相 你要水母比人敵族D裝+卡 炒14場D圖 要放上黎又點話姐

想加強自己說服力

唔該比返d實質證據

而唔係上面個條低質會員ever-dream咁

一味無圖鳩吹

淨係識加句「係人都知」、「大家有眼見」黎自圓其說

你邊有得同我地玩 我地有人證有物證又多人

你一支公赤手空拳想搞串個party?

唔係咁搞笑呀 369

ever-dream 發表於 15-11-18 06:33 PM

水母之前比細細粒打到轉入EMO扮轉手 叫細細粒唔好打 仲要開哂全頻話自己轉左手澳門人

ever-dream 發表於 15-11-18 06:26 PM
重點係人地幾個族日日都同台戰dark打緊, 咁叫細細放ac先敢 ...

對住你條傻仔笑而不語
講咁多廢話圖都冇張
想9up洗我地腦?
放ac放到2046?你數下細細放左幾多隻ac出去先啦
仲有呀 劍士隻猛戰放到未 放到2046呀?
你條傻仔敢開名未 你試下放ac睇下放幾耐啦7頭

icyin 發表於 15-11-18 06:35 PM
無圖就收爹啦

你d狗屁廢話 呀豬呀狗都識講啦

我串你地近排俾被人打到退夢
你地即刻拎到年幾半年前GE圖有春用咩
串你現在冇料, 你走去講以前, 糗唔糗d啊?
隻綠帽水母有張相仲要係5月, 佢自己見到個日期都識得抽番起張圖

你死撐都冇用ga柒頭
月之村nat人多,你地人少唔夠打仲要放ac, 哩個已經係常態黎架啦
其他人入p場玩自然見到, 駛唔駛特登拎圖出黎證明,大家心中有數啦
我就冇可能24小時cap圖證明你地弱勢, 唔駛諗住揪住哩點猛咁問我要圖喇

ever-dream 發表於 15-11-18 06:45 PM
串你現在冇料, 你走去講以前, 糗唔糗d ...

放晒ac唔玩當然冇人啦
你條7頭咁文失
又拎d心中有數出黎自編自導自演出黎講?
同埋我係綠帽水母 唔係咩寶娘娘
你唔止個腦有事 連對眼都有

ever-dream 發表於 15-11-18 06:45 PM
串你現在冇料, 你走去講以前, 糗唔糗d ...

7年啦小朋友 攬住D數據咩? 放到2046? 唔知賣左幾多啦人地 人地打到你地冇引咪放囉 要"比人打到放"? 送你一句 收皮啦

siuhei05 發表於 15-11-18 06:52 PM
7年啦小朋友 攬住D數據咩? 放到2046? 唔知賣左幾多啦人地 人地打到你地冇引咪放囉 要"比人打到放"? 送你 ...

得la,攬左炸數據咁多年
半年前都唔見你地咁多人放, 哩家唔夠人打既moment先黎放, 明既自然明啦
一定唔係被人打到放架, 要保持台型丫嘛柒頭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:54 AM , Processed in 0.033904 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存