2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 《九陰真經手機版》俠女掌門人選美大會即日開始! ...
go

[港服] 《九陰真經手機版》俠女掌門人選美大會即日開始! [複製鏈接]

俠女掌門齊駕到,八大門派震聲威!《九陰真經手機版》即將推出,更傳言武林寶典「九陰真經」即將重現江湖!武林浩劫近在咫尺,八大門派除了急需選出全新掌門人外,更要從中選出統領各派的俠女掌門人,以守護武林安寧!

而經過一輪嚴格挑選後,最終八大門派的掌門代表經已出爐!由真實玩家報名參與的「俠女掌門人選美大會」網上投票經已正式開始,玩家可於指定網站進行投票,用你的寶貴一票選出真正的俠女掌門人!

除此之外,於12月20日在深水埗西九龍中心舉辦的「《九陰真經手機版》誰與爭鋒發佈會」,官方將進行「俠女掌門人選美大會」現場投票活動!所以投了網上票的玩家,記得當日要來到現場,因為現場將進行抽獎,有投票的玩家能有機會獲得「Samsung Galaxy A8」或「LG V10」手機乙部!

網上投票網址:http://bit.ly/1RDKB3Z

遊戲簡介:
《九陰真經手機版》是由網遊版《九陰真經》的開發原班人員全力打造的武俠遊戲大作。網遊版過往曾在中國、北美、俄羅斯以及東南亞等七十多個國家與地 區發行營運,全球累積會員數更高達9000萬!可見遊戲已在全球造成一股前所未有的武俠旋風!而這次《九陰真經手機版》的推出,將為所有熱愛東方武俠的玩 家,帶來全新的沖擊、全新的武林江湖!而遊戲預定2015年12月推出,敬請期待!

事前登錄免費拿遊戲獎勵:http://bit.ly/1X1RQSl
公測集氣!留名奪珍寶:http://on.fb.me/1Th5zEF
官方交友區:http://on.fb.me/1PLdKKM
FB粉絲團:http://on.fb.me/1LRdHdz

四眼雞就咪選啦屌你

冰冰冰曬肚腩?薄薄薄變左性?

得罪講句右四好似偽娘,點解唔扮少林掌門?

刁咩,個個都笑得甘唔情願甘就知佢地勉強笑出黎啦,晨早知玩九陰索女無乜架啦,雖知入面個個人品已經唔多好,我睇得出佢地笑容背後都隱藏住無止境嘅欲望同貪念,冇8個都有7個,冰冰冰真係成個mk妹,搽到甘紅加埋個金髮十足出黎做嘅,塊面已經唔靚,唉,真係佢本人嘅我真係好後悔點解我個人會甘天真比佢依種呃到,甘嘅貨色都收到甘多兵,騙術高明,玉竹矮到乜甘,靠打扮掩飾唔到佢嘅真樣,加上睇得出佢明顯掩飾緊醜陋嘅一面,扮斯文,個薄薄薄拍得住冰冰冰,對住佢2個真係提唔係性趣,甘仲好,以後唔駛再怕佢同埋對住佢地2個都有番啲自信,起碼自己靚仔啲啲,紅衫果個就笑得算係最甜,仲識擺pose,8個甘嘅貨色我唔洗擔心佢地會比乜人包養,睇得出gameone好有心搞今次活動,可能靚果班唔在意甘嘅條件。不過我好有信心
以現今嘅化妝技術一定可以將第1名將醜女變靚女嘅。

唉,人地國服嘅質素真係同港服無得比,自從我睇完女8大掌門,我有啲對武俠game失去左個種激情,枉日我係rc仲以為佢地唱歌傾計仲諗住佢地聲甜一定人靚,真係世事無絕對,今日比佢地嚇一嚇我自問已經唔會再對九陰班異性有希望,我要多謝gameone令我清醒,我唔再為做人隻兵而煩惱,更加唔駛為左追女而哂錢仲同人爭女傷和氣,我相信隻game多人妖唔只,就算係女都係醜仲要好食人錢,依隻game令我見識到女性嘅真面目,可想而知唔敢露面嘅個樣比依8個會有幾難啃,兄弟門,你地想溝隨便你地任溝,我做好人選擇自動棄權,這些機會唔是我的,我都唔想勉強,個啲頭等美人芷若,吱吱,冰冰,皇妃,仙琴,蘭子等等,我自問無福消受,只怪我太樣衰,配唔起佢地,你地慢慢享福,但做朋友有品嘅仲可以嘅。

回覆 王大舊 的帖子

排名有無分先後?

峨嵋果個Kivi係g1助戰,佢個名叫何嘉兒,根本就係g1請返黎拎個第一,邊有咁好死派咁多野益玩家,就咁上去講幾句野影幾張相就比神行9你地,發夢啦!
G1真係好老土!

得峨嵋見得人

峨嵋係g1 model黎緊係見得人

G1知道你班宅男實投峨嵋,講真呢d女我包起佢私有化都得啦

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-14 08:15 PM
G1知道你班宅男實投峨嵋,講真呢d女我包起佢私有化都得啦

咁你仲等去包啦 得把死人口 FF

仲有想講就係刁你咩,為左吸班無知細佬入場湊人數搞氣氛,gameone仲識用手機搵人笨入場算好野,不過區區a8手機出面先值3千幾蚊,依招對住班貪心嘅無知傻仔仲有用嘅,我相信點都會有人睇show嘅,唔係今時今日點會仲有甘多為左幾百幾千蚊去犯法博留案底嘅無知傻西成日都見報。同tvb用獎品吸人氣無分別,gameone算精明。不過出得黎打工嘅點會為左你個a8手機甘雞碎野比人搵笨㗎,唔該九陰班細佬年約18歲左右好去啦。

無雲 發表於 15-12-15 09:04 AM
咁你仲等去包啦 得把死人口 FF

峨嵋條女你玩得起咩?死窮撚,溝番件豬扒扑一世扑到陽痿咪算鳩數囉

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-16 02:26 PM
峨嵋條女你玩得起咩?死窮撚,溝番件豬扒扑一世扑到陽痿咪算鳩數囉

講到自己咁有post d黎睇 得個講字 豬系都識講

無雲 發表於 15-12-17 02:30 PM
講到自己咁有post d黎睇 得個講字 豬系都識講

人地一個LV袋都係你成年人工啦,你溝條撚咩?傻仔

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-17 08:51 PM
人地一個LV袋都係你成年人工啦,你溝條撚咩?傻仔

你又知我一年人工幾多   on9無極限 你一個留言有冇5毫子 ?

無雲 發表於 15-12-18 12:10 PM
你又知我一年人工幾多   on9無極限 你一個留言有冇5毫子 ?

算鳩數,益下你,我過幾日約左班靚模上遊艇搞派對呀,個個大波短裙,駛唔駛請埋你呀?所有費用我出,依家明益你條窮撚呀

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-18 02:39 PM
算鳩數,益下你,我過幾日約左班靚模上遊艇搞派對呀,個個大波短裙,駛唔駛請埋你呀?所有費用我出,依家 ...

唔洗等幾日呀 今晚你除定褲早d訓 就有    d靚模書用完記得整番乾淨佢 先可以再用 你就真係算鳩數啦

無雲 發表於 15-12-18 06:32 PM
唔洗等幾日呀 今晚你除定褲早d訓 就有    d靚模書用完記得整番乾淨佢 先可以再用 你就真係算鳩 ...

睇你個衰樣咪又係打死一世工,唔死一世窮

我公司請CEO呀,駛唔駛過黎幫我打工呀?最多我俾幾百萬年薪你,真係笑鳩死我
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:58 PM , Processed in 0.048681 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存