2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 下三流HIT大狗小純IG扮人 HIT昆9內訌全包宴 IG已被封 ...
樓主: Treaty
go

[消息情報] 下三流HIT大狗小純IG扮人 HIT昆9內訌全包宴 IG已被封  

純 發表於 16-7-19 02:23 PM
回覆 Treaty 的帖子

回應你一次甘大把啦!可能我真係帶假錶架!不如甘樣啦一齊上錶行驗,如果係假既我買隻 ...

喂 越爆越多野 你知唔知個醜字點寫呀 沙皮狗  腫9曬啦 你塊面
8X石扮60石  你真係當人傻

講型更係唔夠你帶曬黑超 著埋隻91手出街甘型啦
上Game玩啦!唔好係2kf宿埋扮大佬啦!真係唔知邊個打機打上腦。每輸一場大p都見2kf有隻傻狗開多個po.
真係唔知邊個打機打上腦,打機打到為隻Game開埋開埋甘多po,仲要甘比心機為人制片!。
最上腦果下真係以單人財力搞過3職傳9596幫族人收裝收盾 派強水塔卡大p.最後都係無人留低跟你玩。 但係隻game玩到雙傳+10都係要避戰 避到去玩論壇
邊個夠你cn哥型!你要開post有公信就唔好甘早黎個跨時代2大bug狗入贅啦。
用住一個bug族+bug9既身份去數敵族。除左你班自己友同你圍威喟,邊個會去相信你d老作
開多d po啦上腦仔 我唔灌po一搜索cn都已經有2x個負評帖啦。型像真係夠曬良好。仲敢出黎獻世
你e+做細細隻狗去幫手同sil求和味,為左打hit 打左甘多年既re都肯低頭求和 .sil敵左無耐姐。唔難和既 搶人場比人開波既飯哥係型既

你話係8x就8x啦,反正我就係知我拎住張63果陣個代玩都大炒你

純 發表於 16-7-19 03:30 PM

講型更係唔夠你帶曬黑超 著埋隻91手出街甘型啦

我地幾時玩就幾時玩啦
都叫你做看更等我地 玩GAME 玩2000FUN 洗你管咩 又黎扮大佬呀 契弟
我地上黎開POST都要有傻仔有魚野有黑材料比我地爆比其他玩家睇先得嫁
你塊面咁腫 點面對你D門徒
和唔和 都唔會關你個2打6事啦 你唔洗拖開個話題啦
下三流沙皮狗 開個IG出黎笑人比人踢爆 你想7幾耐
你個樣真係同隻狗冇分別呀 真係要周街派下你憑個撚樣黎笑人
真係笑9死我地啦  咁既撚樣 唔怪得毒成你咁 食烏冬啦

回覆 的帖子

小純哥 你都係潛水把啦 係討論區到po相都已經犯法 再加埋你係ig到po既相 同埋po既文章 都足夠令警察受理啦 人地唔報警都可以備案啦 (利申 有cap ig圖同2000fun小純係2000fun po絕對信譽相 本人可以私信我拎)

另外skt t1 你之前叫人私信你問你拎佢求和既圖 但係點解私信完你唔覆既?..

純 發表於 16-7-19 03:31 PM

你話係8x就8x啦,反正我就係知我拎住張63果陣個代玩大炒你  ...

有片未
快D擺上黎 比人睇下你點同CN 1P1
等左你成年啦 做下實事OK? 就好似大男人9:1咁
好似你咁講 CN套裝都放埋 仲點求証呀
拎住套老鼠裝 比你自豪下又點話
昆9 契弟 內訌 拎人相唱人 你樣樣都做齊  等更新睇下你仲有咩啦
精神分裂咁既樣 定係咪你好嬲呀 去睇下醫生啦
你係唔係男人黎 定係女人黎 連女都要拎相唱 真係不知所謂

笑你唔洗睇樣,睇你衣著就知你玩開cosplay.我d街坊已經笑到失控
黑材料你既唔少,差在似唔似你甘陰功比人串到係game出唔到聲,做啞狗。
Cn哥你地跨時代bug裝組合差你味比人公審要飯同女子咩曬條數姐
追究返90裝時代你都利用bug 賺gc唔少錢,差在無你甘多時間打文開po

純 發表於 16-7-19 03:40 PM

笑你唔洗睇樣,睇你衣著就知你玩開cosplay.我d街坊已經笑到失控

有証據就唔洗係到廢UPUP啦
下三流沙皮狗 快D去 告我地啦
連小雲都忍唔住係其他POST 回應我地有冇BUG野
你拎住套老鼠裝咁正義 仲可以大大聲話人用乜用乜
你係咪好妒忌我地呀其實 你成套裝盾收我地都算
日唱夜唱 以為有人真係會信你個沙皮撚樣
連你自己都用緊我地D野 就唔好叫人黎信你啦 你7唔7D呀你

做人做到你咁真係陰公
你老母冇教你做男人要有風度?咁冇家教連女都要拎相黎唱
但又唔諗下自己咩既撚樣 好心你啦 撚樣 返屋企照下你個樣先黎笑人啦
扮IG又比人封9埋 出頻人仔又比人封埋 你想7到幾時呀你
呢次諗好又做D咩 低等野未? 低等水母
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

大狗水母又話回一次咁大把
做人咁冇信用點得嫁

回覆 賣鳥人 的帖子

報警拉人啦 仲諗?心照果陣組住甘傾 邊個開口叫和心知skt t1 piglet

純 發表於 16-7-19 02:23 PM

回應你一次甘大把啦!可能我真係帶假錶架!不如甘樣啦一齊上錶行驗,如果係假既我買隻 ...

點到啲咩?
跳晒重點 回乜春呀你
啲片找數未
話人搵你和 貼圖未 沙皮狗

純 發表於 16-7-19 03:55 PM
回覆 賣鳥人 的帖子

報警拉人啦 仲諗?心照果陣組住甘傾 邊個開口叫和心知skt t1 piglet ...

照你老母呀大狗水母
有圖有片仲想兜去邊7度

回覆 的帖子

人地報唔報關我事咩 我問你點解私信你 無相姐

Treaty 發表於 16-7-19 01:43 PM
其實你仲敢老作都幾得意 你依家幾歲 仲未識大?
你仲以為有人信你先好笑

好心你啦
接受唔到現實就逃避否認
成日自欺欺人威比人睇係咪好有成功感?
笑死me

HeyHeiJar 發表於 16-7-19 04:32 PM
好心你啦
接受唔到現實就逃避否認
成日自欺欺人威比人睇係咪好有成功感?

你講緊D野咁似講緊自己既
又作幾多比幾多我呀?
有片未 我怕你連圖都冇

Treaty 發表於 16-7-19 05:05 PM
你講緊D野咁似講緊自己既
又作幾多比幾多我呀?
有片未 我怕你連圖都冇  ...

死得啦
我而家懷疑你唔係你老豆親生 你有冇圖比到我?
我就唔好似你咁啦
長期係p場拍片
就黎係p場set cctv啦 以小人之心度君子之腹

HeyHeiJar 發表於 16-7-19 05:20 PM
死得啦
我而家懷疑你唔係你老豆親生 你有冇圖比到我?
我就唔好似你咁啦

哦 咁你慢慢作啦 2打6一件
比我地秒開又係冇野講要搵野作既
反正你都7開 係人都知你D威水野
唔洗幫你大佬拖 拉開話題嫁啦
IG扮人單野 有排佢7呀

Treaty 發表於 16-7-19 05:47 PM
哦 咁你慢慢作啦 2打6一件
比我地秒開又係冇野講要搵野作既
反正你都7開 係人都知你D威水野

2打6一件

你唔好以為你post 2段片叫大佬啦廢柴 笑死我咩?

你連我幫邊個都唔知真係好慘

唔幫你就=幫流精狗 你睇你世界真係好幼稚

你返去刮下料update下先啦傻的嗎?

你夠竟知道我係邊個未????

果條垃圾HeyHeiJar唔洗理佢
冇人同佢圍威喂搞小圈子走黎R水吹
喂 係咪好想炮我 不過我係唔會理你個廢柴
快d攻擊我啦

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:58 AM , Processed in 0.038510 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存