2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 何謂最強? 有冇高手教下我,最強炎咒就係咁? ...
樓主: Treaty
go

[疑難雜症] 何謂最強? 有冇高手教下我,最強炎咒就係咁?   [複製鏈接]

Treaty 發表於 16-8-19 11:46 AM
如果你隻眼有事 不如去睇完醫生先返黎睇post
個post 邊到有自認第1弓?

睇到你成日扮大英雄已經夠搞笑
玩到你咁放25入敵族夠悲哀
玩到成個三合會大佬咁派25仔
一陣又笑人2星仔就唔好啦 我會驚架

小山 發表於 16-8-20 10:40 PM
睇到你成日扮大英雄已經夠搞笑
玩到你咁放25入敵族夠悲哀
玩到成個三合會大佬咁派25仔

睇到你族都化埋已經夠搞笑
玩到你扮傻9 2打6出黎嘈已經夠悲哀
玩到成個狗公咁周圍料囡囡
一陣又有你d柒事就唔好啦 我會驚嫁

都唔方你會識教人玩盾啦 廢柴say sor 狗笨笨

仲有咩放25入族? 你條友傻既? 你估我係你?
我冇玩幾耐, 同埋我仲有玩果陣有放25落人族?
大個仔啦 你仲細呀一味玩老屈 定係呢d係你做開要屈落我到
人地自己友唔鋸 爆出黎 變左放25入族
不如你睇清楚 d post先出聲啦 唔好係到柒啦 say sor狗

Treaty 發表於 16-8-21 01:24 AM
睇到你族都化埋已經夠搞笑
玩到你扮傻9 2打6出黎嘈已經夠悲哀
玩到成個狗公咁周圍料囡囡

只有廢人先得把狗口講人廢
發開口夢見到我講sor?唔夠嘈屈人講sor
似你條死磨碌咁話人廢 仲要密我地族人打唔打你先搞笑阿傻仔
好心你咁大個仔化,下啦 傻碌cn
搞笑得過你叫班越空入族 派完裝比人 轉頭退哂唔玩 成十萬hk
你咪仲廢 廢完膠轉頭比人飛起

小山 發表於 16-8-21 03:41 PM
只有廢人先得把狗口講人廢
發開口夢見到我講sor?唔夠嘈屈人講sor
似你條死磨碌咁話人廢 仲要密我地族人打 ...

係囉 好似你呢啲廢人咪講緊廢話同老作緊野囉
廢到你say sor 扮無唔緊要嫁 你柒開都唔係第1日既事
之前停完又打返 你估班舊人唔知咩 柒頭 怕就唔怕你個傻西啦 你咁撚廢 咪得把口囉

乜我派十幾萬比人? 我自己都唔知啵 有圖未
又話我bug裝 有圖未
教人玩盾 你個廢西有實力未?
唔好乜都得把口 然後比人問候你啦 柒頭
你狗公 比人族都解埋 唔係覺得有人信你呀?
出黎比人笑 就好心你縮返埋啦 化你老母咩
扮乜春聖人回post呀 你化左未呀 狗公笨笨

似你咁咩 死剩把狗口 敢做唔敢認 垃圾秒到你 你運廢人不如
殺到我會痛了真人 你打機上哂腦 咩都要威 扮網路大佬 大英雄
係二千都可以話人地二星仔 咩咩人物物 成日呃你老母老豆賣胸圍
低裨錢去收買人地入族 派裝咁o膠咩 比心機撐啦傻仔cn 成隻狗公咁
代兒  咩野最強炎咒就係咁姐 咁威 貼下你的勁盾出來比人睇下啦
成日話咩野直一刀 你又咪係比廢人一刀秒 傻仔cn

小山 發表於 16-8-21 11:53 PM
似你咁咩 死剩把狗口 敢做唔敢認 垃圾秒到你 你運廢人不如
殺到我會痛了真人 你打機上哂腦 咩都要威 扮網 ...

其實廢柴笨笨你係咪一直話緊自己 死剩把口
你回所有野有証據咩? 你有邊樣野係有証據唔係廢up?
垃圾都秒到我 岩呀 秒人的確唔難 所以我無人咁自大自稱最強秒人/又或者好似秒我啦果啲咁  但呢 你垃圾就梗 點解?因為秒你勁多次你先殺人果幾次 就係到自high ,我殺你唔痛  乜你又覺得我會痛?
唔好將你諗既野套落人到啦 上腦哥 扮威果個係你 威曬啦 有邊個唔知你威水笨笨偷食比人解族之後比人飛埋 威水啦你

邊一忽我笑人2星仔 係咪你忽撚左果忽? 其實你傻9就好多人都知 ,但係你忽到咁 你啲人會唔會忍唔住笑9你嫁?
再落黎又up埋啲精神分裂野 又賣胸圍底褲 係咪你黎嫁?
乜你個腦只係裝呢啲野嫁咋 狗公笨笨 知你淫邪鍾意偷食姐 都唔洗日諗夜諗 胸圍底褲呀嘛?

你睇曬個post未呀 邊啲裝同盾係我 自己估啦
我唔似你條廢柴呀 乜都得把口 你係有用就唔洗廢up啦
成67咁 無撚用

喂 係有料 不如解釋下咩係最強盾啦 唔洗你擺圖呀
解釋下威返次啦不如  再唔係教人玩盾ok? 無撚用

Treaty 發表於 16-8-22 09:27 AM
垃圾都秒 ...

你個死垃圾 肯收聲未啊?

出個垃圾post比人圍屌都唔撐
仲要死撐
我係你就真係del ac走人啦

以為自己對盾好撚有心得 扮大佬下話

你d靚放暑假都唔上2000fun撐你啦 傻的嗎?

Treaty 發表於 16-8-22 09:27 AM
垃圾都秒 ...

廢柴狗cn係度吠人廢柴 唔係同水母消十埸嗎
仲等緊你十場阿廢柴cn 願上夢消未 好多人夠笑緊你廢柴啦
日日係度狗吠 你玩隻廢戰都係比水母秒添啦 廢柴話人廢柴
引人笑你? 話人廢柴果陣倒不如想下你自己咪又一條廢柴
你係勁就唔洗係度吠啦 有本事上夢之 4開打人啦 扮夠英雄好收皮啦cn
成村圍緊你 有咩水幫你留言 可能一陣吹一推傻仔上水幫你lu
玩game玩到你咁柒碌真係膠 成9日開咩野邊個阿邊個直一刀 小學雞不如

太絕 發表於 16-8-25 06:50 PM
廢柴狗cn係度吠人廢柴 唔係同水母消十埸嗎
仲等緊你十場阿廢柴cn 願上夢消未 好多人夠笑緊你廢柴啦
日日 ...

你呢D群腳仔又黎幫昆狗求我打10埸呀?
等咩我十埸? 我一早話左唔同昆狗玩 由佢自己FF下自己身92 93裝 同D盾點得返黎先
笑緊我廢柴我又唔介意呀 大把人好打過我

不過憑你呀? 不如拎你自己出黎講啦 永遠係流精個屎忽後面做乜春
你應該話你想同我打十埸呀嘛 喂 只要你唔係昆狗
我實同你玩嫁 我好希望你可以打WIN我之後話我廢柴

問下VIKO扮2手 同我打果3埸玩成點 柒碌 我等你呀
千其唔好得把口 咁樣做人隻狗好撚肉酸

HeyHeiJar 發表於 16-8-25 06:23 PM
你個死垃圾 肯收聲未啊?

出個垃圾post比人圍屌都唔撐

你條廢J乜都冇
就唔好出黎顯世啦 成隻癲狗咁樣
對D盾唔洗有信心啦 人地咁既盾都自稱最強
你咁黎笑我D盾 即係笑9最強哥姐 小心比人屌呀

利利是是KAI子真係冇講錯 你有乜做唔出
又冇料 乜都冇 之前仲要收人D裝黎用
依家只係廢UP
唔好廢UP啦 廢柴

Treaty 發表於 16-8-27 03:42 AM
你條廢J乜都冇
就唔好出黎顯世啦 成隻癲狗咁樣
對D盾唔洗有信心啦 人地咁既盾都自稱最強

唔該你解釋下呢句野啦

首先冇料=唔可以收裝用?

你夠唔識發明電話夠用電話啦你老母

講野成個小朋友咁

屌你講到全世界既裝都係你供應咁

好心你打兩個盾就收爹啦

我怕你自high high到見工cv寫話自己有豐富睇盾經驗啊

HeyHeiJar 發表於 16-8-27 09:57 AM

唔該你解釋下呢句野啦

唔好咁講啦,人地都無打到明係咁既意思,轉頭又話你屈佢九唔搭八架啦
不過無料又點,乜都無又點,收野用錢用防架嘛
有錢收就用得起架啦,關條小朋友乜野事?
放完既野仲係度死攬唔放,仲怨氣過個D纏住哂既女人
人地收完既野拎黎自high吹做第一都好,打番佢全家打埋佢祖宗十八代都好
反正呢D都係佢地既私仇,係都要擺上2kf博公審博認同博比人屌
貼既文,回既文,剩係睇佢個D金句都已經打到自己塊面腫過豬頭咁
EG:將句野延伸落去「呢個世界水電糧食所有生存必需邊樣佢有料用?」
就連收佢D盾既人都打番佢轉頭,可想而知佢有幾難頂

睇下佢?一路叫人貼題一路自己幫人地手離題,
呢個post邊個仲要討論+笑佢D盾,係都恥笑完CN哥哥先啦
係度比人打住面咁出黎"顯"世都仲可以回post撐落去
呢種咁既唔知醜精神,點睇都比個班hit更加值得我地支持落去

笑傲無雙 忍影世界

Treaty 發表於 16-8-27 03:38 AM

等咩我十埸? 我一早話左唔同昆狗玩 由佢自己FF下自己身92 93裝 同D盾點得返黎先
笑緊我廢柴我又唔介意呀 大把人好打過我

不過憑你呀? 不如拎你自己出黎講啦 永遠係流精個屎忽後面做乜春
你應該話你想同我打十埸呀嘛 喂 只要你唔係昆狗
我實同你玩嫁 我好希望你可以打WIN我之後話我廢柴

問下VIKO扮2手 同我打果3埸玩成點 柒碌 我等你呀
千其唔好得把口 咁樣做人隻狗好撚肉酸

我都唔知有發生呢件事

係啊 我係輸比你

littlechina 發表於 16-8-27 11:50 AM
唔好咁講啦,人地都無打到明係咁既意思,轉頭又話你屈佢九唔搭八架啦
不過無料又點,乜都無又點,收野用錢用 ...

佢既理論係所有收佢裝個d就要睇佢頭做人

講撚到冇比錢佢咁

十足十強國大大做人要飲水思源啊

條垃圾真係好撚可憐

Treaty 發表於 16-8-27 03:38 AM
等咩我十埸? 我一早話左唔同昆狗玩 由佢自己FF下自己身92 93裝 同D ...

你事實上真係廢人不如嘛 又要叫人打
自己又要叫人唔好走住 一尾係台上扮掛機
而家又話人昆狗 扮咩9293問過你先可以消 你訓柒醒架傻系
廢狗cn口口聲話人廢 何以見你自己勁
大p時你夠一尾起身就二下/一下比人秒 何以見得你孟
口口聲講人沖出黎柒  你都係一尾起身柒 自己狂死 話人廢又柒
小學雞畢~業未呢你廢狗cn  
群腳仔cn係老豆老母賣胸圍低褲好辛苦 賣幾多個幾多條先夠十萬
比你條群腳仔呃哂去買裝派街方 叫人合族 有9293裝派幫大p

太絕 發表於 16-8-27 03:39 PM
你事實上真係廢人不如嘛 又要叫人打
自己又要叫人唔好走住 一尾係台上扮掛機
而家又話人昆狗 扮咩9293問 ...

群腳仔 廢話多多
拎你自己出黎同我講啦
佢係咩人大把人知啦 你鍾意撐昆狗係你既事

但你就唔好拎人同我黎講 有種就拎自己黎同我講
拎自己黎同我約1P1 10埸
如果做唔到 淆底你就算9數啦 喱係人屁股後面係咪好玩D?

HeyHeiJar 發表於 16-8-27 01:17 PM
佢既理論係所有收佢裝個d就要睇佢頭做人

講撚到冇比錢佢咁

飲水思源? 睇我頭?
你完全GET錯曬啵 癲佬
你拎果D比如出黎 真係嚇撚親人
就好似人地講緊雞 你硬係叫講鴨咁
9唔撚7答8

你又要話我廢柴 但之前又收我D野黎用
你又要話冇玩夢之 依家係到入黎研究盾
其實你講野之前有冇用腦諗過?
不過我諗你個傻9 都冇腦嫁啦 如果唔係2000FUN點會咁多柒野呀
唔好話比唔比錢我洗先啦 比錢我洗=冇收過我D野咩 你都柒下柒下既
咁點解要搶住收廢柴D野呀 想做廢柴呀? 成6撚咁

不如咁啦傻9 你一直都同人吹講3:0我嫁 但你做到未呀
不如返黎3:0我啦 傻9利利是是

★熊貓;D 發表於 16-8-27 12:01 PM
我都唔知有發生呢件事

係啊 我係輸比你

莫非你就係中原地產既南哥?
如果係既 唔緊要喎 唔洗認嫁
又唔係冇人見住既

問我玩唔玩 之後暗弓綠炒3埸 都唔緊要
但最緊要果樣原來最後係HIT狗黎 咁先好笑呀嘛

Treaty 發表於 16-8-27 08:19 PM
飲水思源? 睇我頭?

喊出黎

唔收裝,唔通學你堆廢人bug裝咩

你呢d常識好心由小學讀過啦

同狗(你)溝通真係好難

啊仲有 我收你裝?圖呢?

冇圖我話你老豆都收我裝都得啦

你連我玩咩AC都未知啊死傻狗

仲係到用2年前既回憶打飛機

比我入埋細細都仲蒙盛盛以為我係hit狗

利申"我冇玩幾個月

Treaty 發表於 16-8-27 08:19 PM
飲水思源? 睇我頭?

係你把口講出黎9唔撚7搭8
簡直就同你自己一樣,都係一個笑話
一味係度話求人教玩盾,一味係度應人地既唔對題既post齊齊離
係2000fun猛咁踩底人地想突顯自己清高,結果自己做埋D野比人插得仲慘過hit班昆狗
轉頭個D金句仲精彩,無料唔好教人玩盾?料又無乜都無之前仲要收人D裝黎用?
跟住唔夠人嘈個陣又係度兜番轉頭叫人貼題
唔好話人地有無用腦啦
CN哥哥你有無呢個智商去辨認人地有無用腦都係一個問題
唔好有口話人無口話自己啦,你D柒野精華係Dpost度都滲緊出黎
比錢你洗=買完你D野=咁跟住關CN哥哥你乜野事呀??買左你件貨
件貨就係個買家架啦,你理得人地拎你件貨去做咩??
再打個比例:食左落肚既野就食左架啦?人地食完野去拆番你間鋪又點?
難聽D講句點醒埋你:點解呢個post咁多個回復有八成都係度屌緊你,仲要無人入黎幫口
自己醒水D啦,你D口吻無咁小學雞咁黑人憎,我都懶得回你個D小學雞文啦CN哥哥
話說好興講證據既CN哥哥,利利是是收裝既圖唔知去左邊啦,可能遲下真係有掛
不過有哂證據唱到通街都知既昆狗都今時今日仲係度毒緊夢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 04:01 AM , Processed in 0.035282 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存