2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖墨香〗DD墨香2017-9-15晚上8點火爆開服只要你來玩就送 ...
go

[香港] 〖墨香〗DD墨香2017-9-15晚上8點火爆開服只要你來玩就送你武器 裝備 飾品六樣 你只要升級殺人 享受遊戲的樂趣

dd墨香2017-09-15晚上8:00 火爆開放

dd墨香經過大師級團隊精心設計不斷優化

只要你來玩我們送武器 裝備 飾品六樣

你只要升級殺人 享受遊戲的樂趣

dd墨香每星期都舉辦精彩活動

每星期五晚上8點開轉舉辦沖轉活動

每星期六舉辦精彩活動

每星期日晚上6點舉行攻城戰

勝出幫派都能獲得豐富獎品

下面我們介紹一下游戲設置

40-60等級在蘭州找npc遊戲高手一鍵轉極魔或化境

開放遊戲在線轉身 轉身不用再登出了

只要在遊戲到開封按h 按在線轉身就可以轉身了

寵物必須升到三階段來使用

按著ctrl加點可以一下加100,不再按到手軟

按著ctrl再按獅吼其他玩家名字可以復制他的名字,方便不會打名玩家

按著ctrl再按z為內掛開啟,再按一下內掛結束

自動清理背包功能,不再需要手動清理東西

新增幫主化名卷,改名不需要退幫了

新增洗惡卷,不用再因為洗惡回城.

王怪出現提示,不用到處找,系統告訴你哪裡拿好禮

包袱商人系統,專業找商人就能賺錢,還等什麼

祝福石數值,武器最高跳9,飾品跳30,裝備跳2000血

pk系統:

精心修復要塞戰,1-6每晚舉行

精心修復江湖爭霸戰,每2星期1次

精心修改攻城戰,1星期舉行1次,全球獨家

精心定期推出生還者爭霸戰,極高難度個人戰

增加幫會戰爭系統,幫派興幫派的對戰隨時開始

還在等什麼?馬上加入快人一步成為dd墨香的霸者

官網:www.ddmso.com

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

又開新服?? 王者墨香之後回憶墨香 合服無耐又開新服 好野
GM亂咁封人AC 開幾多都一樣 唔會長久 一路開新服呃人錢

`夜.風﹏ 發表於 17-9-12 05:52 PM
又開新服?? 王者墨香之後回憶墨香 合服無耐又開新服 好野
GM亂咁封人AC 開幾多都一樣 唔會長久 一路 ...

CHING  正常GM都5會亂封人AC架  你係5係做錯事呀  不過不論如何  如果玩遊戲玩得5開心就5好玩啦 玩得開心味玩囉  佢架服我都一直有玩  我都好明白點解要係咁開新服  因為新服先有新血黎  如果無新服來合好快死服的 人地開新服又要做多D野  你估人地想咩  以上純粹個人意見  不喜勿X

十週年勳章(賀詞)

人地緊係想啦  你都傻既
開親新服總有人走去俾佢呃錢
唔係既話照舊服繼續run落去都得啦

又係呢個19GM,明明佢開新服都覺得無乜野,但問題一個半秒/秒服 合落去個坦服到?逼D玩家入錢玩金蛋?
打唔贏就升LV都無得升,一係火洞2升囉 升到夠坐城
打架?你無番幾百幾千粒蛋都唔洗指意 愈玩愈垃圾,搞到成隻GAME都已經唔係墨香都係多得呢班有良心GM 為左賺錢傻_左

tkw0717 發表於 17-9-12 11:32 PM
又係呢個19GM,明明佢開新服都覺得無乜野,但問題一個半秒/秒服 合落去個坦服到?逼D玩家入錢玩金蛋?
打唔贏就 ...

呢位人兄你點知坦服會賺多D呢? 好老實講以前玩佢D秒服我入錢仲要入多D  E+我入錢都入少左  因為我基本買套裝食金蛋已經可以打架  以前秒服 下下要全爆  又一樣食蛋  洗費仲大  以上純粹個人意見  不喜勿X
PS本人比較鍾意玩坦服多D

GM無問題既話 就唔會一下之間流失咁多人啦
回憶開左無一個月就合服 合完服勁多人走哂
又再開新服  一路係咁開新服 就一路呃新人錢

未合果陣一套裝加全爆基本上夠玩 呢到已經係齊裝後最大洗費,而家加多樣金蛋 唔係再賺多左?
仲要講緊既係就算你全爆有金蛋都未必殺到人 人地16-17萬血 你一下先打得果幾萬 比你爆埋護無一擊都要成3 4下先殺到1件 咁人多呢?有金蛋呢?土豪呢?
你真係有玩過?人地果D土豪 企係到等你打 三四個打一個都可以企到成十幾秒 乜你覺得呢個係墨香咩?

因為我基本買套裝食金蛋已經可以打架<-係呀 你唔齊裝都可以打交架 問題在於你對住D成倉金蛋要打幾耐先死乍嘛
以前秒服 下下要全爆  又一樣食蛋  洗費仲大<-下?以前一套全爆基本上個個齊裝都可以打死人,而家呢?你何以見得玩金蛋之後洗費係少左呢

`夜.風﹏ 發表於 17-9-13 02:41 AM
GM無問題既話 就唔會一下之間流失咁多人啦
回憶開左無一個月就合服 合完服勁多人走哂
又再開新服  一路係咁 ...

人地開新服呃新人錢又5係呃你錢  5應該用呃 人地又無叫你入錢 你自己自願入錢又無人強迫你  咁叫呃? 開新服都係為左舊服5洗死姐   有D閃服開來收完錢就關服果D就叫呃啦 同埋有D親友服 大部分都係GM  D人來  以為好多人玩  其實大多都係親友果D亦可以叫呃   以上純粹個人意見  不喜勿X

我覺得冇咩問題 其實泥個GM作風一直都係咁  ...開完合 合完開 。 。都幾年啦。 。 e+先黎講泥d
私服咁好正常 不過希望GM 5好擺咁多親友。 。玩起黎好柒 明知條友有問題 都冇辦法 泥個就係私服啦

hkbo 發表於 17-9-13 10:53 AM
人地開新服呃新人錢又5係呃你錢  5應該用呃 人地又無叫你入錢 你自己自願入錢又無人強迫你  咁叫呃? 開新 ...

拿你咪係其中一個搞手同親友囉
改我pw 封我 ip 一野睇穿你地啦 係到扮哂野嘈嘈嘈屈人入錢
好廢wo ching--
開個服都開得好d啊 開酊7下7下咁--

tkw0717 發表於 17-9-12 11:32 PM
打唔贏就 ...

佢地係親友服啦
岩岩改我AC PW 同埋封我IP 

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:32 AM , Processed in 0.037528 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存