2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 私服遊戲交易區 請提高警覺 easonthebest同a465123係CHUNG K* C**** 記 ...
go

請提高警覺 easonthebest同a465123係CHUNG K* C**** 記得任何交易一定要面交 [複製鏈接]

CHUNG K* C****  電話52316705  創興銀行 轉數快
初時話可以面交
但之後會話時間唔岩 要翻大陸 比啲好難就到嘅時間去推
跟住會話不如轉數快 又話你決定唔到就比人先 (捉你心理)
我用轉數快查佢名就發現同之前呃人嘅post一樣名 請參考
http://www.2000fun.com/thread-5825302-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5824394-1-1.html
我同翻佢講就即刻del post [sold]
http://www.2000fun.com/thread-5826821-1-1.html
跟住開左新人a465123出post
http://www.2000fun.com/thread-5826827-1-1.html
麻煩版主睇一睇ip address

所以係到再三提提買幣嘅人 一定一定要面交交易
除非你唔介較個1千幾百 我會將佢嘅對話同銀行account比翻之前post報案嘅警處follow
希望大家交易愉快 唔好為左貪一千幾百而犯法
我相信涉嫌犯罪嘅CHUNG K* C**** 下次會用其他人嘅account去犯案
所以再三提醒 唔好比人捉到心理 一定要面交
我只係好彩先無事@@記得做個精明嘅人

另外留意賣方2000fun account 佢嘅手法通常係用最快嘅速度係吾同區留言加分
一定要細心睇下account註冊日期同以往有無相關賣幣嘅post 其實只要對方肯面交而唔會作好多理由見唔到就已經好穩陣 重要嘅事一定要講三次 一定要面交 一定要面交 一定要面交

哥仔你係咪有問題? 唔面交就話人係呃人? 版主記得查我IP 證明我清白 謝謝

提一提者 禁入你account 用8分鐘留左14個言洗板劇集區拿分就即開post呢度就有古怪啦 仲要推啲舊到無得再舊嘅post 板主都check下係咪惡意洗板? 交比其他人去評估 有人都係要同你交易我都阻止唔到:)

唔升LV拿分點開POST? 是否有洗版跟你指的呃人有何關係? 你係咪真係有心理上問題? 在你未有證據下就能打出 "請提高警覺 easonthebest同a465123係CHUNG K* C****.."

就等於有人突然話 "你殺左人, 是你未有錯."

你唔係精神有問題都唔會有人信.

甘我思覺失調啦~~~ 無犯法咪得囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:16 PM , Processed in 0.025205 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存